Home » Busreizen » Teller SeizoenClubCard verkoop: 8.600

Teller SeizoenClubCard verkoop: 8.600

Update 16-07-2018 12:59 uur

Wacht niet met bestellen en zorg dat de club snel kan handelen !!!

Aantal: 8.300

Het is niet zomaar een stadion. Het is ons thuis.

Het is geen shirt. Het is onze huid.

We zijn geen elf spelers. We zijn met duizenden.

We zijn geen supporters. We zijn familie.

Het zijn geen 90 minuten. Het is levenslang.

Het is geen spelletje. Het is een deel van ons bestaan!

Verleng hier je seizoenclubcard

110 reacties

 1. RJ

  Is dit aantal nog altijd exclusief business seizoen kaarten?

  0

  0
 2. koen verhoeff
  koen verhoeff

  vorig jaar op 14 juli : 8350

  5

  1
 3. koen verhoeff
  koen verhoeff

  8300

  1

  1
  • Ik zie hier hoop gebash tussen oost en west, wat een kleutergedrag. Als supporter van west gilze hoop ik gewoon ook at oost gilze een vol stadion heeft elke thuiswedstrijd. Waarom seizoenskaarten minder lopen in een grotere stad, geen idee. behalve allerlei kul redenen die hier geroepen worden. Derby moet blijven bestaan.

   10

   9
   • Breda heeft een groter achterland.Etten-Leur  en Oosterhout tellen al 100.000 inwoners. Komt ook nog bij Roosendaal.

    5

    2
 4. Gisteren de op 30 april bestelde seizoenskaart ontvangen. Helaas weer niet goed! Een telefoontje hierover naar Willem II wekte enorm veel ergernis bij mij; wat een klant onvriendelijke medewekers. Geen excuus, geen “sorry”. Nee lompe uittingen was mijn deel.Haal de bezem maar eens door de organisatie!

  6

  16
 5. @ Hommel. Groter achterland is de enige oorzaak verder sportief gezien een klein clubje vergeleken met Willem II.

  8

  26
 6. JTW

  Aantal: 8.051(excl. business)

   

  Iemand enig idee hoeveel die business seizoenskaarten er ongeveer zullen zijn?

  4

  1
 7. Rangelo Janga

  Potdomme wie ook een warme kriebel in zijn maag gekregen van die foto van fran? Zo tevreee dat wij nu spelers hebben waar we trots op zijn. Dan kan me de scc counter gestolen worden

  4

  5
  • Sporting Gool
   Sporting Gool

   Nope. Geen warme kriebel. Leuke post maar verder niks, geloof me, Fran Sol vertrekt nog hoor…

   6

   1
   • koen verhoeff
    koen verhoeff

    Fran heeft een doorlopend contract. Hij zal zich dus de komende week gewoon in Tilburg moeten melden om te beginnen aan de voorbereiding, tenzij er snel een transfer wordt afgerond.

    4

    1
   • Nillis

    Er is concreet nog geen enkel aanbod binnen…

    2

    0
   • Sporting Gool
    Sporting Gool

    Uiteraard moet hij zich melden, maar met nog 2 maanden een transfermarkt die open ligt (sluit 31 augustus) schat ik de  kans zeer hoog in dat hij alsnog vertrekt… (helaas)

    4

    1
 8. @Eh, hommel, wij kijken nergens tegen op en zeker NIET tegen tegen jou

  zootje ongeregeld.

  9

  30
 9. Hoor maar weinig van het transfer front.

  10

  1
 10. 7.500 met nog twee maanden voordat de competitie begint. We lopen voor op andere jaren, zeker omdat de verlengperiode dit jaar eerder begon en ook stopte. Nog twee maanden de tijd om nieuwe supporters aan de club te binden. Een paar mooie oefenwedstrijden, leuke marketingacties en nieuwe spelers en 10.000 seizoenkaarthouders moet haalbaar zijn bij aanvang competitie.

  Willem II leeft. Zeker met het mooie weer afgelopen weken, viel me op hoeveel (met name kids) in Willem II shirts door de stad lopen en fietsen. Mooi om te zien.

  36

  3
 11. Even een bericht van de grote broer waar jullie al decennia lang tegen op kijken… 14279 scc’s gezien de wachtlijst (2000 wachtende) gaat het maximaal aantal van 16000 scc’s gehaald worden.

  Tot volgend seizoen Stillempjes!

  26

  99
  • Forza Willem II
   Forza Willem II

   @ Hommel

   🎶Handjes in de hoogte handjes in de zij op oe blote  bolletje blij blij.🎶

   32

   30
  • Splinter F

   Hommel?

   Gij bent toch die strontvlieg meej un veul te klein nak-shirtje aan, bzzzzzzzzz, vlieg op man, ge praat en ruikt poep.

   24

   33
  • Meneertje Hommel.

   Nee we kijken niet tegen jullie op, dat is waar jullie van dromen en onderhand ervan klaar komen op de tribunes. Afgelopen jaar ging er al een zwartgeel clubje met een te groot smoelwerk “immer gerade aus” en divisie lager, tijd voor jullie ook weer die gang te gaan maken . En meneertje Hommel nu weer snel naar de toog ergens op die bouwvallige zogenaamd Grote Markt van jullie want je moet zuipuhhhh, barman hedde gij em nie geheurd “ !!

   26

   34
  • Trico Sores

   Grote broer? Heel even denken. Ooh, je bedoelt die broer met minder landskampioenschappen, minder kampioenschappen eerste divisie, minder KNVB-bekers en minder europese wedstrijden dan de zogenaamd kleine broer. Jaaaa, daar kijken we uiteraard enorm tegen op. Proost.

   63

   26
  • Gezien de duimpjes zitten er momenteel meer nakkers op Tilbo dan Willem ll supporters. En het is eigenlijk te lachwekkend dat er hier nakkers komen vertellen dat wij opkijken tegen “de grote boer”, het is eigenlijk gewoon zielig dat ze dat hier moeten komen vertellen. Zouden ze het zelf echt geloven ja?

   Niet verder vertellen hoor Hommel maar eigenlijk zijn jullie maar een zielig kutclupje, want op nog geen 35 kilometer van jullie zit een club waar om de 14 dagen ruim 50.000 man op de tribune zitten, terwijl er bij jullie maar 16.000 zitten.

    

    

   56

   28
  • En weer met 16.000 man naar een nederlaag kijken

    

   13

   27
  • Wat kan mij het nou schelen hoeveel scc’s er verkocht worden in dat kutdorp bij jullie. Ik zou zeggen hou je bezig met je eigen club in plaats van te komen schreeuwen bij de buren. Er zijn ook tijden geweest dat het omgekeerd was, en als de opleving over een paar jaar weer is gaan liggen en jullie weer gewoon naar Velsen-Zuid of Helmond afreizen maken we de balans nog wel eens op. Oja, vergeet niet op tijd een pintje te pakken want de bierbrouwers rekenen op jullie. Proost!

   11

   23
   • Telstar en Helmond Sport zouden mooie aanwinsten voor de Eredivisie zijn. 😉

    0

    12
  • Hommel — “grote broer” gaat wat ver. Laten we arrogantie aan onze vrienden uit Amsterdam laten (dan hebben we weer wat te lachen als ze weer eens 2de worden). NAC en Willem II zijn concurrenten, buren en dat maakt de derby extra leuk. Feyenoord en Sparta bijvoorbeeld: stadsderby maar de sfeer daar is minder intens dan bij NAC-WII, NEC-Vitesse of Zwolle-GAE.

   Seizoenkaartverkoop bij ons gaat goed maar ik hoop ook dat Willem II volgend seizoen regelmatig een vol stadion heeft, dat komt wedstrijden en de sfeer ten goede. Vraagje aan de Willem II-ers hier: wordt het Koning Willem II Stadion binnenkort niet uitgebreid?

   6

   12
   • Tri_colores_1896
    Tri_colores_1896

    @ Sia

    Naar alle waarschijnlijkheid wordt het stadion het komend seizoen eigendom van Willem II. Ik neem aan dat daarna wordt begonnen met verbouwen

    5

    4
  • patriekolorus

   NAC

   1 x landskampioen

   1 x Bekerwinnar

   1 x kampioen eerste divisie

   Willem II

   Landskampioen: 1915/16, 1951/52, 1954/55
   Kampioen Eerste Divisie: 1957/58, 1964/65, 2013/14
   KNVB beker: 1943/44, 1962/63
   Zilveren Bal: 1916, 1917, 1921
   Club van het Jaar: 1986/87, 1989/90, 1998/99

   En als je dit leest Hommel, wie is dan de grote en wie is dan de kleine broer?

   33

   11
 12. Tenenkrommend promofilmpje al gezien van Lewis en Banderhorst?

  Welke amateur zit hierachter,de jongens staan compleet voor lul.

  En wij ook…..

  19

  7
  • Forza Willem II
   Forza Willem II

   @ jako

   Dat filmpje is er sinds mei of zo Alleen voetbal primeur komt er nou mee iets met mosterd na de maaltijd zeg maar..

   Verder zou ik me er niet zo druk over maken althans ik niet…  dat we nog steeds geen hoofdsponsor hebben vind ik wel tenenkrommend en met de dag zorgwekkender worden!!!

   12

   2
  • Laatste nieuws..Frenkie bijna van Barcelona..voor 30 a 35 miljoen…Cashen wij toch snel  ongeveer 4,5 miljoen (waarvan een gedeelte naar RKC)….

   2

   7
   • Net zo bijna als De Ligt naar de Spurs, Ziyech naar Roma en Lewandowski naar Real. Voorlopig dus nog maar een zomergerucht in komkommertijd

    9

    2
   • Vandaag op de voorpagina In Spanje..onzin?

    3

    1
 13. Met sponsoren en vak P erbij zit je over de 8000, nog 2000 en dan hebben we de 10.000 voor aanvang van het seizoen al gehaald!

  De club groeit langzaam door en dat is goed om te zien, ik ben er echt van overtuigd dat Willem II hard op weg is om weer een stabiele middenmotor te worden.

  PS: Komt er deze zomer nog nieuws over de verbouwing van het stadion?

  19

  6
 14. Er wordt telkens hier verwezen naar het feit dat je supporter van de club bent en niet van de zogenaamde passanten die komen en gaan. En dat is ook zo Willem II er ben je met hart en ziel.Ikzelf ben al supporter in de tijd van Havermans en Stolzenbach en toen stonden we hooguit met 1500 man onze club aan te moedigen in weer en wind. Toen we plotseling met spelers als Martin van Geel enz. de nacompetitie haalde zat het stadion zomaar ineens vol. Waren dat nu ineens allemaal Willem II supporters??? Wat ik hiermee wil zeggen dat dit niet iets is van de laatste jaren, maar het is typisch Tilburgs. Het supporter aantal is de laatste jaren wel gegroeid, maar ik denk dat de ongeveer 7000 die nu verkocht zijn de echte supporters zijn. De resterende ongeveer 3000 zijn voetbal liefhebbers en die wachten af hoe het elftal eruit komt te zien. Die hebben we ook hard nodig, maar daar moet je als club wel extra moeite voor doen

  17

  7
 15. @realist. Tuurlijk heeft achterland er mee te maken. RBC is er niet meer. Duidelijk toch. En volgens mij ben jij een ratje:)

  0

  24
 16. koen verhoeff
  koen verhoeff

  Tilbo-teller loopt achter!

  7

  5
 17. Forza Willem II
  Forza Willem II

  Upd seizoenkaaten 7.050

  Laat de club zorgen dat men ook rondom oefen wedstrijden seizoenkaarten promoot en zorg dat er ook een mogelijkheid is op daar seizoenkaarten te bestellen. En niet te vergeten rondom koningsdag. En Tilburgse kermis. Elke seizoenkaart die je verkoopt rond om die dingen is toch weer geld. Geld dat je goed kunt gebruiken om stappen voorwaarts te zetten. En nog een nieuwe hoofdsponsor

   

  16

  1
 18. Het is nu 1 Juni. Er moeten nog heel veel spelers bijkomen. Benieuwd wanneer er weer nieuwe spelers te melden zijn. Zeker in het belang voor de verkoop van de seizoenkaarten .

  8

  1
  • Ik ken eigenlijk niemand die over de streep getrokken wordt voor een seizoenskaart vanwege de aangekochte spelers. Ja, als Messi zou komen 🙂

   21

   12
   • Supporters willen toch wel graag weten wie er komt spelen.

    8

    4
   • Evert de Goalehouder

    Naar mijn mening is een supporter iemand die er altijd is hoor. Het moet dan niet uitmaken of er Messi, Cowboy Billy Boem of voor mijn part Pierre van Hooijdonk of Anthony Lurling staat. We support the shirt and the players was het toch? Ik bedoel maar! Ik heb mijn seizoenskaart weer verlengd op vak F en zal daar de Tricolores naar voren juichen ongeacht de uitslag. Ik zal juichen. Een beetje positiviteit kan geen kwaad toch. Maar dat is mijn mening. Hoe denken jullie over positiviteit in het stadion? Denk dat we daar echt nog een slag kunnen maken. We zijn echt te veel bezig met andere clubs en de tegenstander. Laten we hen gewoon op een positieve manier begroeten. Wellicht standaard handen schudden door het hek bij het uitvak. Krijgen we veel minder gedoe mee. Ben ik van overtuigd!
    Evert

    30

    8
   • @ Evertsengoalenhouder

    Hoi Evert, fantastisch dat je weer terug bent. Ben het helemaal met je eens hoor…. een beetje positiviteit kan geen kwaad. Aangezien ik ook mijn kaart op F pas verlengd heb kunnen we wellicht een soort mini tifo beweging opzetten waarbij we supporters van de tegenpartij uitnodigen om bij ons te komen zitten in het kader van normalisatie. Hoor graag wat je ervan vindt.

    Groet Snorro

    2

    23
   • Evert de Goalehouder

    Beste Snorro,
    Bedankt voor je reactie. Ik ben in mijn werk dagelijks in gesprek met mensen en vind het daarom ook leuk om met supporters van andere clubs in gesprek te gaan. Want ook dat zijn mensen. Dat lijken we bij Willem II Tilburg wel eens te vergeten.

    Ik ben wel voor een vlag of het werpen van kleurrijke, feestelijke snippers waarmee we duidelijk maken een gastvrije club te zijn. Want uiteindelijk willen we allemaal 1 ding: een leuke pot voetbal zien. Daarbij, de leukste wedstrijden die ik heb meegemaakt was met supporters van de tegenstander naast me. Het kan geen kwaad af en toe je ogen open te doen en mensen uit andere steden in de armen te sluiten. Want ook dat zijn mensen. Dat wordt wel eens vergeten. Ik kom hier al sinds 2008 en sindsdien is er veel veranderd, maar niet ten goede op dat gebied! Wellicht is het een idee om wat prominente supporters van onze eerste tegenstander te benaderen om samen met ons de wedstrijd te kijken in ons gastvrije stadion. Wellicht zijn ze dan zo positief over de gemoedelijke ambiance dat er wellicht een vriendschap in zit. Niet verkeerd, naar wij dachten!
    Evert

    25

    3
   • rood wit en blauw

    Evert…helemaal waar alleen graag geen nakkers hier noemen ook al zijn het maar vb…moet er niet aan denken zeg….

    2

    25
 19. @United
  En zo is’t.

  0

  1
 20. @Koning Koos

  Elk jaar kantje boord heeft naar mijn idee niets te maken met het aantal
  seizoenskaarten bij die lui uit B…a. Wat de lege rijen onderin betreft, ben ik
  het met je eens. Het moet eens afgelopen zijn met dat vergelijk met…..
  Totaal andere situatie daar qua achterland. Het aantal verkochte seizoenskaarten
  is afhankelijk van: het vertoonde spel vorige seizoenen en de beoogde
  aankopen komend seizoen. Diverse smaakmakers vertrekken bij onze club.
  Wat komt er voor in de plaats? Nogmaals: ben benieuwd. WillemII4ever!!

   

  1

  25
  • Hou eens op over het verschil in achterland. In de tachtiger jaren hadden wij gemiddeld 15.000 bezoekers per wedstrijd en in Breda slechts 9.000. In de loop der jaren hebben ze daar gewoon meer bezoekers gekregen. En bij ons is het bezoek eerder terug gelopen. Waar het aan ligt, weet ik niet. Maar aan het achterland in ieder geval niet, want dat is de laatste 70 jaar nauwelijks veranderd.

   11

   37
   • UNITED

    Achterland van Willem II is 350.000 mensen (inclusief Waalwijk), NAC is heel west-brabant + delen zeeland = 1.000.000 mensen. Sinds 1984 speelt RKC betaald voetbal. Sinds 2011 is RBC roosendaal failliet. Sanering van Bottelier heeft er natuurlijk ook wel ingehakt. Er is een keer onderzoek naar gedaan, Willem II heeft van alle voetbalclubs in Nederland de meeste bezoekers uit de eigen stad. Willem II is gewoon een stadsclub. Prima toch. Verder aub ophouden over die pisnichten

    14

    36
   • koen verhoeff
    koen verhoeff

    15.000 gemiddeld in de jaren tachtig ?? Onzin !

    38

    4
   • Hou jij dan op met uit je nek kletsen? Dank!

    1

    30
   • Inderdaad Koen, realist heeft de realiteit een beetje uit het oog verloren. Amper 9000 gemiddeld haalden we in de jaren 80. Zelfs het successeizoen 87/88 zaten er gemiddeld maar 8500. De groei in toeschouwers is pas gekomen met het nieuwe stadion.

    De gemiddelden van nac in de jaren 80 houden me niet bezig verder, dus daar kan ik niks zinnigs over zeggen.

    25

    0
   • In het verleden zijn er periodes geweest dat Willem II aanzienlijk meer toeschouwers trok en andersom. Sinds het seizoen 2002/2003 zijn de aantallen bij Willem II gaan dalen en bij nac gaan stijgen. Wij zitten nu stabiel op gemiddeld zo’n 12.500 de laatste seizoenen.

    Als je kijkt naar achterland dan is het wel degelijk het geval dat nac een achterland heeft dat minimaal 2,5x zo groot is als dat van Willem II. Als je dan het verzorgingsgebied afzet tegen de toeschouwersaantallen doen we het helemaal niet slecht en is die arrogantie van ze in ieder geval niet gebaseerd op dat hun club meer leeft dan de onze. De club leeft niet meer, maar wel in een groter gebied. Ook dat is te verklaren met het ontbreken van andere BVO’s in West-Brabant, het feit dat wij PSV ten oosten van ons hebben liggen en nog wat kleinere clubs ten noorden. Even een feitje ter illustratie dat Willem II in sommige perioden aanzienlijk meer toeschouwers trok dan nac. Andersom geldt dat ook voor andere jaren.

    Willem II

    79/80 Eredivisie  Eredivisie 10.253

    nac

    79/80 Eredivisie  Eredivisie 6.616

    https://www.tubantia.nl/integratie/voetbalkaart

    Leuk kaartje waarin je precies ziet hoeveel seizoenkaarthouders van alle Nederlandse clubs er in alle postcodes wonen. Opvallend is de Willem II enclave in Eindhoven, waar meer seizoenkaarthouders van Willem II wonen dan van PSV.

    7

    20
   • JTW

    Waarschijnlijk zit daar een bedrijf waarvan de eigenaar een Willem II hart heeft en zodoende veel seizoenskaarten van Willem II heeft op die postcode. Alphen-Chaam is ook raar: 7 seizoenskaarten, alle 7 FC Twente.

    5

    0
   • Breda heeft een groter gebied waar hun supporters wonen. Etten-Leur en Oosterhout hebben al 100.000 inwoners.Tel daarbij Roosendaal en  Bergen op Zoom.

     

     

     

     

    23

    2
 21. @Koning Koos.
  Het gaat er om dat men altijd vergelijkt met “die lui uit Breda”. Wat hebben
  daar nou mee te maken? En dat is niet voor het eerst dat men dat flikt.
  Laat ze nou denken dat ze betere en meer supporters hebben dan wij.
  Ze zijn overal beter en slimmer in, zeggen/denken ze. Laat ze lullen.
  Wij kijken naar ons zelf. WillemII 4ever.

   

   

   

   

   

  21

  33
  • Kijk vakkieB, daar kan ik wat mee. Gezien de chagrijnige reacties van Koen had ik die laatste regel over de kaartverkoop “bij de buurtjes” ook maar beter niet kunnen plaatsen. Maar dat komt juist voort uit het feit dat ik weiger me neer te leggen bij elk seizoen kantje boord lijfsbehoud en die eeuwige lege rijen onderaan alsof de spelers een besmettelijke ziekte hebben.

    

   Dus sorry voor mijn kritische toon soms mensen…

   31

   2
  • Koos, om aan te geven waar mensen toch dat rare idee vandaan halen dat jij iets met dat andere clubje zou hebben: check even het gros van je eigen reacties. Dat gaat allemaal net iets te vaak over de buurtjes en hoe mooi het daar wel is. Dus of je vindt het nog een grotere kutclub dan wij allemaal bij elkaar en schrijft die enorme frustratie hier van je af (tip: who cares, zij vinden zichzelf wellicht helemaal geweldig, maar hier nemen de meeste mensen dat voor kennisgeving aan en gaan vrolijk verder met belangrijkere zaken, is een stuk beter voor je hart). Of je voelt toch net wat meer liefde voor die club dan je hier toe wilt geven. Ook prima, maar gooi het er gewoon uit dan. Dat lucht vast ook op.

   https://www.google.nl/search?q=site%3Atilbo.com+koning+koos&oq=site%3Atilbo.com+koning+koos

   6

   26
   • Ach… Als Koosie daadwerkelijk een nac supporter zou zijn dan zou dat gewoon ultiem kansloos zijn als je ziet hoe vaak hij hier rondhangt. Daar zou een echte Willem II supporter zich andersom veel te goed voor voelen.

    Ik haal mijn trots niet uit het aantal verkochte kaarten. Ik haal het uit de historische winst op PSV. Ik haal het uit de onverzettelijkheid tegen Utrecht. Ik haal het uit de support bij uitduels en ik haal het uit de supporters tijdens Willem II- Feyenoord bij een 1-5 stand.

    Daar wordt ik trots van. Die seizoenkaarten zullen me hoesten!

    19

    25
   • Je hoeft ook geen Nac supporter te zijn om te zeggen dat het knap is dat ze daar zoveel seizoenkaarten verkopen,en ik ben daar wel beetje jaloers op zou willen dat hier het stadion ook  zo vol zou zitten .

    18

    0
 22. 18-5 6300. Inmiddels 6700. In een week slechts 400 erbij?

   

  Kom op mensen! Hoe kan het dat die verkoop compleet ingestort is?

  Bij onze buurtjes zijn ze nog met de verlengingen bezig, zitten ze al boven de 13.000 en staat er 1800 man op een wachtlijst. Zucht…

  32

  23
  • koen verhoeff
   koen verhoeff

   Heb je zelf al verlengd bij de ‘buurtjes’ ? Of ben je nog niet bekomen van de toch wel pijnlijke 1-2 thuisnederlaag? De ‘beste supporters van het land’ zijn ook nog eens bestraft door de KNVB, las ik zojuist. Maakt het nog pijnlijker.

   9

   32
   • Beste Koen, ik heb om precies te zijn al 12 jaar langer een seizoenkaart dan jij. En volgens mij is een gezonde dosis zelfkritiek nooit verkeerd. Als je daar niet tegen kunt, zou ik een andere club gaan zoeken. Dus respecteer je mede supporters en laat mij lekker even pissig zijn op het feit dat de kaartverkoop compleet op zijn gat lijkt te liggen.

    37

    9
   • Als je al zo lang seizoenskaarthouder bent, dan zul je ook wel weten dat de verkoop compleet hetzelfde loopt als andere jaren.

    Je mag best nadenken over manieren om meer kaarten te verkopen, helemaal prima. Maar who cares hoeveel ze er bij de buren verkopen. Daar verkopen ze ook zielen aan het grote Manchester, moeten wij dat ook gaan doen?

    13

    21
   • koen verhoeff
    koen verhoeff

    Beste Koos, SCC-verkoop bij mijn club verloopt prima, zelfs beter dan vorig jaar (half juni 2017 6500).

    PS: leuk geprobeerd die provocaties die je hier af en toe plaatst. Al twaalf jaar bij knak? Toe maar!

    12

    31
   • Ik volg je niet koen. Thuis was het 1-1.

    29

    8
   • Bovendien Koos Kansloos er is geen een Willem II supporter dat zich vergelijkt met NAC. Waarom omdat dat zou betekenen dat je jaloers bent op die club. En ik kan je 1 ding met alle zekerheid zeggen. Geen een Willem II-er is op een of ander manier jaloers op NAC. Er is niets bij NAC wat ik hier graag zouden willen.

    6

    25
  • rood wit en blauw

   Dat zijn alcholisten…die kunnen daar legaal “vullen”…we hebben het over voetbalsupporters….

   8

   31
  • Koos,

   Wij weten inmiddels wel dat wij rond de 5/6 duizend sc minder verkopen dan jullie, daar liggen wij echt niet wakker van.

   Tilburgers zijn geen borstkloppers, een eigenschap die jullie je eigen hebben gemaakt, en dat is al erg genoeg…

   En stillem2 is al lang niet meer, sinds 2011 trend ingezet, en laatste keer in jullie eigen betonbak met 800 man overstemd ….

   Groetjes aan ‘de barman’🤣

    

   15

   31
  • Ze hebben niet alleen meer seizoenkaarthouders, maar ook meer aandeelhouders in Breda. Die hebben nog € 13 miljoen tegoed. Moet je heel wat seizoenkaarten voor verkopen…

   8

   32
   • Volgens mij heb je als aandeelhouder juist niet iets te goed, als houder van het EV heb je alleen recht op winstdeelname en inspraak.

    Ff de balans van nak erbij gepakt, ze hebben 13 mln aan agio op de reserve, maar de rest is echt om te huilen. Hoe die in godsnaam in categorie 3 zitten is me een raadsel…

    Ons clubje staat er financieel overigens echt een stuk beter voor zeg, onvoorstelbaar wat daar de afgelopen jaren is gerealiseerd, en dan heb ik alleen cijfers t/m medio 2017 gezien. De meevallers van het afgelopen seizoen komen daar dus nog bovenop!

    7

    15
   • @Peerke,

    De agio op de balans in Bavel-noord is ontstaan uit leningen die eerst zijn omgezet in achtergestelde leningen en nadien, met het mes op de keel, in aandelen. (‘U kunt kiezen, of we gaan failliet, of we zetten uw lening om in een aandeel.’) Ze hebben daar dus aandeelhouders tegen wil en dank die aanvankelijk met hoge leningrentes zijn gelokt…

    1

    11
  • Ja, Koos, en wat dan nog? Bij PSV verkopen ze al jaren 33.000 seizoenkaarten en liggen we daar van wakker? Alleen wordt die vergelijking in Breda nooit gemaakt…

   Hier ook niet trouwens, want wij kijken liever naar ons eigen clubke.

   7

   27
   • @ gejes Dat klopt, maar we kunnen onszelf nou eenmaal niet vergelijken met PSV. Dat kunnen we wel tov nac. We waren ooit even groot. Ik weiger me  neer te leggen bij de gedachte dat we de strijd met Breda al verloren hebben.

    25

    16
 23. Forza Willem II
  Forza Willem II

  Het komende seizoen mogen we naar Fortuna, de Graafschap  en Emmen.. waarbij Twente en Sparta de trainerswissel niks opleverde. Was het hier een schot in de roos dankzij de suppprters. Het wordt zaak om aan het einde van de rit veilig te zijn. Want Met ploegen als Sparta Roda Twente Cambuur worden de evt play-offs zwaarder dan ooit..  Maar met alle respect voor Emmen de Graafschap en fortuna. Mag het niet zover komen…. Maar het blijft voetbal he hebben we met name deze play-offs gezien.. ben benieuwd hoe onze selectie er in Augustus uit ziet en belangrijker hoe snel het ingespeeld is.. Want Met zoveel nieuwe spelers zal dat nog hele kluif worden

  13

  3
  • Klopt helemaal !! Vroegtijdig veilig spelen , maar betekend vroegtijdig je selectie op peil hebben.

   3

   0
   • Het is al een week angstvallig stil. De verkoop is hopelijk toch niet ingestort? Kan me goed indenken dat vooral de sprint om plekken op de King Side ervoor zorgde dat het snel ging. Hopelijk valt de eerstvolgende tussenstand straks niet tegen…

    11

    2
 24. Nu nog een vette hoofdsponsor;gerichte aankopen en op naar de 11000…eeuwige trouw aan het rood wit blauw🔴⚪🔵

  18

  7
 25. Ik vind het wel erg treurig voor de mensen die niet de financiële middelen hebben om hun seizoenkaart tijdig te verlengen. Ik denk dit dat dit om serieuze aantallen mensen gaat die nu hun plek op de kingside kwijt zijn.

  Een vorm van maandelijkse afschrijving was voor deze mensen een uitkomst geweest.

  22

  12
  • Tricolores Forever

   Het is ook een optie om zelf maandelijks wat opzij te zetten, je weet immers wat een SCC ongeveer kost. Dat mensen geen geld hebben is niet de verantwoordelijkheid van de club.

   41

   2
  • 1 telefoontje was genoeg geweest om je ‘eigen plek’ voor 3 weken te reserveren. Willem II begrijpt dat veel mensen niet in 1 keer 200,- of meer kunnen ophoesten. Dan is vakantiegeld binnen en is het voor velen een stuk makkelijker te doen.

   16

   2
   • Tricolores Forever

    In dat geval was het logischer geweest dat de “eigen plek garantie” 3 weken langer gelopen zou hebben, ze weten het immers zo stel jij.

    Maar als je op een heel jaar geen €200 apart kan leggen stel je misschien niet de juiste prioriteiten.

    24

    4
 26. Forza Willem II
  Forza Willem II

  UPD teller  6300

  5

  1
  • Gaat lekker met de scc verkoop zeg. Is 10.000 scc’s een realistisch aantal om te kunnen behalen voor aanvang van de competitie, 10 Augustus? Dat zijn nog 3.700 scc’s en daar hebben we/ze nog 3 maanden voor. Vakantiegeld kom nog.

   11

   3
   • Tilburgers zijn Tilburgers niet als we niet alles op het laatste moment doen. elk jaar nog het geval komt allemaal goed mannen. Relaxed het is zomerstop en we hoeven ons ook niet druk te maken over een opstelling met 5 verdedigers oid.

    1

    2
 27. UNITED

  Waarom kan Willem II niet (net als de Efteling) maandelijks een bedrag afschrijven?

  Met automatisch verlengen. Als dat 10 jaar geleden al zo was dan hadden we nu 5000 seizoenskaarthouders meer gehad.

  16

  4
 28. Zouden we nu ook meer t.v. gelden krijgen nu Roda JC gedegradeerd is ?

  5

  3
  • JTW

   Nee. Voorafgaand aan het duel werd geschetst dat de meest gunstige situatie zou zijn dat NEC niet zou promoveren en wij maximaal twee plekken onder Excelsior zouden eindigen. Dit zou een 12e plek op de tv gelden ranglijst opleveren, wat dus ook gebeurd is. Roda stond in deze berekening al onder ons.

   Clubs 1 t/m 11: Ajax, Psv, Feyenoord, Az, Utrecht, Vitesse, Groningen, Heerenveen, Zwolle, Heracles, Ado.

   Clubs 13 t/m 18: Nak, Excelsior, Vvv, Fortuna, Sparta/Emmen, De Graafschap/Almere.

   4

   11
   • JTW

    Ik vraag me af waarom mensen hier minnetjes op geven, maar ik heb het zelf nagerekend. Roda stond al onder ons, want die hebben de afgelopen 5 jaar (en die wegen zwaarder dan de 5 jaar daarvoor) slechter gepresteerd dan wij, dus zo onlogisch is dat niet. Roda is al lang niet meer het Roda dat steevast meespeelde in de subtop van de Eredivisie.

    0

    5
 29. Komend seizoen in ieder geval weer een kunstgrasveld minder.

  13

  2
 30. 5803 dat is echt een mooi aantal.

  4

  4
 31. Al 5800 SCC verkocht, gaat de goede kant op. Ik verwacht dat V Mosssel de nieuwe hoofdsponsor wordt

  9

  2
 32. Nog iemand iets vernomen wie onze nieuwe hoofdsponsor wordt ??

  5

  0
  • Forza Willem II
   Forza Willem II

   @ wil

   Nee maar het moet niet te lang duren want zonder hoofdsponsor kun je niet echt bouwen naar het komende seizoen toe met betrekkig tot spelers halen.. had toch gehoopt dat ze iets zouden hebben bij handhaving.. maar dat lijkt dus tegen te vallen

   6

   0
   • koen verhoeff
    koen verhoeff

    Zo werkt dat toch niet, Forza. Joris zal gewoon een budget hebben gekregen op basis van de begrote inkomsten voor komend jaar, inclusief de bijdrage van een hoofdsponsor. Of die nu al rond is of niet zal echt niets uitmaken voor het aantrekken van spelers.

    Misschien is het al rond en wacht men op een goed moment (ook voor de sponsor) om het bekend te maken. De nieuwsstroom zal komende week wel op gang komen met de presentatie van Koster en zijn staf.

    16

    2
 33. Gewoon volle bak

   

  3

  1
 34. Forza Willem II
  Forza Willem II

  Op dit moment is 93% van de KingSide uitverkocht

  8

  1
 35. Forza Willem II
  Forza Willem II

  Iemand enig idee hoeveel seizoenkaarten er al verkocht zijn voor de KingSide?

  5

  2
 36. 5.000 al? Da’s rap zeg!

  9

  0
 37. 5.000 verkocht. lijkt harder te gaan dan normaal , klopt dat?

  11

  1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *