Teller SCC blijft doorlopen; 9.633

14
2640

De teller van het aantal verkochte SCC blijft gestaag doorlopen. De teller staat inmiddels op 9.633 verkochte SCC. Afgelopen week kwamen er nog eens 78 nieuwe bij. Ook de komende weken kun je nog een SCC kopen.

Zien we jou aankomend seizoen bij elke thuiswedstrijd in het Koning Willem II stadion?

Ook deze week kun je bij de receptie terecht voor de aankoop van een SCC of via www.besteljekaartje.nl

Uiteraard loopt de scc verkoop de komende weken nog door!

nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op
vak-a
Lid
vak-a

Morgen 3 punten in een kolkend eigen huis en dan op naar de 10.000.

Ftricolores1
Gast
Ftricolores1

Hoeveel seizoenskaarten zijn er voor aanvang van het seizoen in de laatste 3-4 jaar verkocht? Kunnen we hier ook een stijging in zien of is dat niet geval?

Henkie013
Lid
Henkie013

Effe off topic, complimenten aan de Tilbo redactie voor de frequentie aan nieuwsberichten. Hele verbetering, evenals de nieuwe lay-out en kleurverschil van ongelezen berichten. Top!!

El_Cammacho
Gast
El_Cammacho

Netjes als je hoort dat Groningen ook pas net de 9000 aantikt!

SargentD
Lid
SargentD

Las het net ook ja, stond ik toch wel van te kijken. Benieuwd hoe dat bij de andere clubs zit. (en voor er buurmensen gaan reageren, ja, jullie hebben er al miljoenmiljard verkocht, superknap!)

Dascho
Gast
Dascho

Sargant er kijken toch al 5 buurmeisjes mee😂😂

Zekur
Gast
Zekur

ADO den Haag is elk jaar zeer verheugd als ze de 5000 aantikken. Resultaat van 10.000 is voor Willem II erg goed! Zeker gezien de regio van alleen de stad Tilburg en omstreken. Verder ingeklemd door Breda Eindhoven en Waalwijk. Een kennis van mij uit Oude Tonge had geen enkele binding met een club en heeft met zijn zoon een seizoenskaart gekocht voor de dichtst bijzijnde eredivisie club. Dat dat in Breda was, was voor hem gewoon toeval. Dat zegt alles. 10.000 PRIMA!!!

Henkie013
Lid
Henkie013

ik vind 10.000 niet prima. De ambitie moet zijn om dat stadion vol te krijgen. Willem II doet te weinig aan klantenbinding. Dat heeft denk ik niet alleen met de belabberde marketing te maken die de club voert, maar ook met ambitie tonen en dat ook uitstralen. Ook met de keuzes die club maakt. Willem II wil nog altijd een bepaalde deftigheid uitstralen. Dat zit nog steeds in de genen bij de club. Het zijn de supporters die de club van het grijze imago heeft afgeholpen, de club helpt daar niet aan mee. Hebben we al iets van ambitie gelezen… Lees verder »

Tillie
Gast
Tillie

eens,
ambitie uitstralen moeten wij suporters doen (niet alleen de clubleiding). We kunnen veel zeggen over de buren maar dat hebben ze daar wel begrepen.

Peerke
Gast
Peerke

Man, ga toch weg. Tis toch ook wel een kunst om zo op je club af te kunnen geven. Belabberde marketing? Wat verwacht je dan? Dagelijks een paginagrote advertentie in de landelijke bladen? Een krappe selectie? Ik vind de selectie er, zeker gegeven de middelen, prima uitzien. En de voorbereiding, ja die wedstrijden verliezen ze allemaal opzettelijk, en dat heeft Joris vanachter bureau zitten bekokstoven. Ik heb in verschillende Nederlandse steden gewoond, op dit moment in Nijmegen, en als ik de aanwezigheid van Willem II in Tilburg vergelijk met die van bijvoorbeeld NEC , dan lopen wij mijlenver voor. (Woon… Lees verder »

Kees
Gast
Kees

Als ene D. geen stadionverbod had, hadden we er weer eentje meer. Zal ik nog wat namen noemen met een stadionverbod die hier alleen maar de zaak lopen te verzieken of mag dat niet mbt de wet op de privacy ??

Dirruk
Lid
Dirruk

@Kees, Jij mag hier alles jongen maar ben dan wel zo sportief om dit onder je eigen naam te doen en niet onder een nickname hier op Tilbo. En leg eens uit wat je verstaat onder “de zaak verzieken”. Ik kan jou namelijk ook wel wat namen doorgeven van mensen die bij onze club de zaak danig hebben verziekt dat ze er de komende week stuk voor stuk uitvliegen. Want Peerke uit Nijmegen mag dan wel roepen dat er genadeloos hard wordt afgegeven op de club en op clubmensen maar ik ben echt benieuwd wie hij bedoeld met deze clubmensen… Lees verder »

Dmitri Shoukov
Gast

Wat een gemakkelijke en vrijblijvende babbels toch Henk!

Tillie
Gast
Tillie

Lekker dan…..