Teller Heerenveen

14
1910

18-02-2019 08.15 uur

Zondag 3 maart 14.30 uur
KingZine bus: Deze bus rijdt niet aangezien we geen busbegeleiders hebben. KingZine vrienden kunnen voor €19,- mee met de supportersclub.

supportersclub bus: 36 verkocht= 24 beschikbaar
Autocombi: 16 verkocht
Totaal: 52 verkocht= 1198 beschikbaar

14
Reageer op dit artikel

avatar
 
smilegrinwinkmrgreenneutraltwistedarrowshockunamusedcooleviloopsrazzrollcryeeklolmadsadexclamationquestionideahmmbegwhewchucklesillyenvyshutmouth
10 Discussie draadjes
4 Discussie antwoorden
0 Volgers
 
Meest gereageerde discussie
Populairste dicussies
11 Gereageerd
Forza Willem IIKingopeperGoolsekruik013013 support Recent gereageerd
  Abonneren  
nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op
Kingo
Gast
Kingo

Willem II is naar zondag gezet omdat Ajax vanwege CL op zaterdag moet spelen. De wedstrijd van Ajax is nu naar 13 maart verplaatst. Kan hierdoor Willem II weer op zaterdag spelen?

Forza Willem II
Lid
Forza Willem II

We spelen (nu )28 maart tegen AZ voor de beker dus nee (helaas)

peper
Gast
peper

Als het carnaval is zijn wij de carnavalsclub he, lijkt me logisch. Dus ik snap de mensen wel dat ze gezellig de stad in gaan en mss ergens een glimp vd wedstrijd meepikken. Dat ene weekend per jaar pak ik een partij bier met mijn maten op den Heuvel, Stadhuisplein of weet ik het waar en hoop dat we winnen want dan vat ik er gewoon 10 extra.

Goolsekruik013
Gast
Goolsekruik013

Fuck carnaval , is het nou echt zo belangrijk om als dronken clown rond te lopen? Heerenveen away met je maten en 3 punten pakken en een mooie awayday beleven! Daar ga ik liever voor

013 support
Gast
013 support

Wie verzint het dan ook dat deze wedstrijd op zondagmiddag wordt gespeeld…? Nou ja Fox en de KNVB interesseert het toch allemaal geen reet. Voorheen was het meestal wel een uitwedstrijd tijdens carnaval maar dan vaak op de vrijdag of hooguit op de zaterdag zodat je ’s avonds na terugkomst de stad gewoon in ging. Op zondagmiddag is de optocht in Tilburg (en in veel omliggende plaatsen waar supporters wonen) en zijn veel mensen daar ook ergens bij betrokken, al dan niet bij CV’s etc.

Polonaise
Gast
Polonaise

We staan hier met carnaval we staan hier met Moederdag voor altijd blijven gaan vooraltijd Willem ii

Timo
Gast
Timo

Daar gaat het gemiddelde helaas wel van omlaag. Wel jammer dat deze wedstrijd dan ook nog eens valt tijdens de optocht in Tilburg. We hadden wel hele mooie aantallen.

Polonaise
Gast
Polonaise

Deze wedstrijd brengt denk ons gemiddelde omlaag

barry
Gast
barry

gezellig…………..met z’n 30e!

Polonaise
Gast
Polonaise

We zijn al met 46

vakkie C onderin
Gast
vakkie C onderin

KOM OP GAS EROP TILBURG, LEKKER 3 PUNTEN MEE EN SAVONDWS MET DE SPELERS CARNAVALLEN!!

Henkie013
Lid
Henkie013

Als er één awayday is die je zou willen skippen is het deze wel, zeker als je van carnaval houdt. Maar carnaval vieren tijdens een uitwedstrijd kan ook leuk zijn. Goed brak van de zaterdag je vies pakske weer aan, schrobbeler en bier in de bus en 3 punten ophalen. Om na terugkomst weer de kroeg in te duiken. Zou jammer zijn wanneer deze wedstrijd ons gemiddelde flink naar beneden zou halen. Hoop dat er toch nog zo’n 300 gekken te vinden zijn.

Polonaise
Gast
Polonaise

Exelsior belike dit

WII Fan
Gast
T4L

Nee, Excelsior zou eindigen met dit aantal.