Home » Busreizen » Teller FC Twente; 1000 verkocht

Teller FC Twente; 1000 verkocht

17-03-2018 15.43 uur

17 maart 2018 18.30 uur
KingZine bussen: 392 verkocht= UITVERKOCHT!
Supportersclub bus: 394 verkocht=uitverkocht
Ks79 bus: 60 verkocht= UITVERKOCHT!
Vak E bus: 100 verkocht=UIVERKOCHT!
JVG bus: 54 verkocht= UITVERKOCHT!
Totaal: 1000 verkocht

49 reacties

 1. UNITED

  Als het in dit tempo door gaat dan gaan we het niet redden…

  5

  3
  • tja, roep ik al langer dat Kingzine meer bussen hoort te krijgen dan SC.

   Voor geen goud dat ik 6u in een supportersclub bus ga zitten

   4

   9
   • onzin. ik had ook liever bij Kingzine gezeten, maar aangezien ik pas donderdag definitief besloot te gaan stap ik gewoon bij de SC in. hopelijk doen er dat meerdere, maken we er alsnog een feestje van.

    Forza Tricolores!

    11

    1
   • ah, dat bepaal jij…

    1

    9
   • TTB

    Ik snap goed dat mensen liever bij Kingzine instappen dan bij de supportersclub, vanwege de verschillen die door Dirruk al zo mooi beschreven zijn.

    Echter, clubliefde boven alles toch?

    Ik zou het een rare keuze vinden om niet mee te gaan puur omdat je in een bus van de supportersclub moet gaan zitten. Gewoon een pilske extra wegtikken en gaan met die banaan. Onze stoere kerels hebben onze steun hard genoeg nodig.

    Tilburg boven alles, since 1896

    14

    0
   • Dat bepaald niemand. Maar als jij graag mee wil dan heb je in elk geval nog een kans. En of je nu in een bus zit van de SC of van KZ, de sfeer maak je zelf. Of je nu met dezelfde mensen in de ene bus zit of de andere, tja.. Bovendien zitten er in de bussen van de SC ook genoeg jongeren, het beeld van een bejaardenclub klopt niet.

     

    8

    0
   • He Frietmet,

    Je kunt morgen instappen in bus 8. Zeg het maar?

     

    Voor 10 euro kun je met de ADA boys mee als “special guest”, krijg je van mij 4 bier op de terugweg en 4 bier op de terugweg en kun je 6 uur genieten van de sfeer in de bus. Mag je ook nog een vakje invullen voor de blinde toto en kun je VIP arrangement winnen voor 2 personen voor Willem ll – FC Utrecht op zaterdag 31 maart.

     

    Laat maar weten!!

    2

    3
   • @Frietmet,

     

    En het zijn 4 blikken bier op de heenweg ( meer mag niet van ome Edo ) en 4 blikken op de terugweg.

    0

    1
   • @013 support,

     

    wie heeft het erover dat de bussen van de SC bevolkt worden door de bejaardensoos? Dit is absoluut niet waar. De bejaardensoos reist morgen in bus 7 naar Enschede. Die krijgen voorgekauwde worstenbroodjes mee, en i.p.v. bier en fris een advocaatje met slagroom, wordt de muziek verzorgd door de ziekenomroep Tweesteden, en stoppen ze 3 keer extra om de stoma zakken te legen onderweg. Als je ze tegenkomt ( bussponsor Hans Smolders ) ben dan beetje aardig voor die ouwe mannen, want voor de meesten is het hun eerste uitje zonder verpleging en mantelzorgers.

    2

    5
   • Dirruk, ik chargeer natuurlijk maar toch merk ik soms bij andere supporters een beeld wat niet helemaal strookt met de werkelijkheid. Er stappen best veel jongeren in bij de SC bussen. En natuurlijk zijn er verschillen tussen de SC, KZ en vak E. Dat is niet anders dan logisch. Maar zoals al gezegd is (en in welke bus je ook zit) we zijn allemaal supporter van Willem II en hebben morgen (vandaag) weer een mooie awayday voor de boeg. Dus twijfelaars, koop die laatste kaarten en sluit je aan!

    3

    0
 2. Laatste kaarten nog ff kopen!!💪

  11

  0
 3. HOS

  Wat is de reden dat KingZine niet een bus overneemt van de supportersclub? KingZine verkoopt maandag in een paar uur de laatste 100 kaarten van henzelf en de supportersclub verkoopt drie kaartjes per dag? Is het vanavond nog uitverkocht!

   

  12

  2
  • Wat is in dit geval überhaupt het verschil tussen kingzine en supportersclub gezien alle bussen gesponsord zijn?

   3

   6
   • Supportersclub vertrekt om half 3…

     

    Nee, de supportersclub is meer voor de normale man/vrouw, Kingzine trekt over het algemeen toch wat jonger/fanatieker publiek en dat zijn juist de mensen die uitwedstrijden bezoeken.

     

     

    8

    5
   • Ik weet dat beide groepen ander publiek aantrekken. Mijn punt was meer gebaseerd op het feit dat met zo’n awayday je (buiten de mensen die regelmatig gaan) een nieuw publiek aantrekt. Hierin lijkt het mij niet zo relevant om de kaarten onder te verdelen in de twee verschillende supportersgroepen gezien er geen/weinig kosten zijn aangezien het een gesponsorde bus is. Het kan natuurlijk zijn dat mijn verhaal niet klopt, vandaar de vraag.

    2

    0
   • @Huphuphup,

    Een paar op/aanmerkingen op jouw vragen.

     

    De Supportersclub en de Kingzine organiseren elke uitwedstrijd busreizen voor hun leden. Als niet lid kun je ook mee en betaal je normaal gesproken een hoger bedrag dan een lid. Soms komt het voor dat de vraag groter is dan het aanbod ( belangrijke wedstrijden zoals KNVB beker halve finale, Play-off wedstrijden ) en dan is er eerlijke verdeling van de kaarten ( Kingzine geeft dan ook een aantal kaarten aan KS79, en de Supportersclub geeft een aantal kaarten aan vak E ).

     

    Deze Awayday wordt inderdaad gesponsord door verschillende sponsoren van Willem II, en omdat de vraag bij een Awayday vaak groter is dan normaal worden de kaarten volgens bovenstaande uitleg verdeeld. Daar komt bij dat de bussen gesponsord worden maar de tickets voor de wedstrijd wel gewoon betaald moeten worden. De kaarten kosten 13,50 per stuk en Kingzine en de Supportersclub leggen dus voor iedere verkochte kaart 1 euro bij. Als Kingzine nu dan meer kaarten gaat verkopen, omdat de leden van Kingzine meer kaarten kopen voor deze trip dan leden van de supportersclub, zou het de Kingzine extra kosten.

     

    Daarbij is de sfeer in de bussen verschillend. In de Kingzine bussen wordt over het algemeen andere muziek gedraaid ( meer jeugd en fanatieke supporters met andere muzieksmaak dan de gemiddelde supporter die met de Supportersclub reist ) en dat zal deze trip niet anders zijn.

     

    Stap je in een bus van vak E krijg je gratis oordoppen mee en daar stapt de gemiddelde supporter sowieso niet in want daar zitten allemaal moordlustige, alcoholverslaafde, drugs gebruikende criminelen in, en over de KS79 bus durf ik niet eens iets te melden. Dus verschil in de verschillende bussen is er, ondanks dat Willem II en de sponsoren deze trip organiseren.

     

    Wat deze trip echter het belangrijkste is, dat is dat er 1000 supporters naar Enschede gaan om onze stoere kerels te steunen en ervoor te zorgen dat de 3 punten mee terug gaan naar Tilburg. En als je dan samen op het uitvak staat kom je erachter dat we allemaal Willem II supporters zijn, ieder op z’n eigen manier, met z’n eigen beleving en met 1 doel, ONZE club steunen. Want de supporters zijn uiteindelijk de club.

     

    WIJ ZIJN WILLEM II TILBURG. SINCE 1896.

     

    ps. en als je wilt kun je zaterdag met 1 van de 2 vak E bussen mee ( die hebben nog een paar plaatsen vrij ). Kun je voor 10 euro mee naar Enschede en krijg je op de heen- en terugweg gratis 4 blikken bier of frisdrank, ( 8 in totaal dus ) en mag je ook gratis de blinde toto invullen. Win je de blinde toto krijg je een VIP arrangement voor 2 personen voor de wedstrijd Willem II – FC Utrecht met na de wedstrijd toegang tot de 2e verdieping.

     

     

    28

    5
 4. Wiedemeijer scheidsrechter.

  Onder zijn  leiding verliezen we bijna altijd en krijgen heel veel penalties en rode kaarten tegen!

  29

  2
 5. Ik moet helaas werken en moet mijn geld nog storten dus ik hoop dat er morgen nog twee kaarten over zijn.. of iemand die dr twee kan reserveren voor mij zoiets

  4

  1
 6. Wanneer worden de clusters bekendgemaakt?

  0

  0
 7. Ik ben oud-Tilburger die nu in Overijssel woont. Zou graag bij jullie aansluiten om deze kraker mee te maken. Weet iemand of dit kan? Ik heb nog wel een clubcard maar weet niet of ik met de trein kan komen en me dan bij jullie kan voegen. Iemand hier ervaring mee?

  14

  0
 8. Anonimo met curry

  Hoelaat vertrekken de bussen?

  0

  0
 9. Kom op manne, volle bak en vol vertrouwen naar Enschede!!!

   

  1

  0
 10. Ik heb nog 2 kaarten over via kingzine! Gewoon normale prijs! Bij interessen stuur ff mailtje naar wesley-dewilde@hotmail.nl

  1

  1
 11. UNITED

  Gaat toch hard opeens.

  12

  0
 12. @Baarle: Twente mag er wat mij betreft uitvliegen, maar het seizoen is nog niet voorbij en WillemII moet ook nog naar Enschede. Laten we hopen dat we daar niet verliezen en het gat minimaal 5 punten blijft na die wedstrijd. Met zijn alleen heel snel die overige kaartjes kopen voor Twente uit!!!!!!

  7

  0
 13. Volle bak !!!

  7

  0
 14. Twente net gezien. Die gaan dat gat niet meer dichten hoor. Dat lucht toch weer een beetje op..

  12

  0
  • Forza Willem II
   Forza Willem II

   @ Baarle

   Hebben wij hetzo geweldig gespeeld tot op heden? Iets met deksel en neus. Hoogmoed en val..

   4

   3
   • Nee klopt, wij zijn zeker niet beter, eerder minder, dus ik ben zeker niet hoogmoedig. Ik zeg alleen dat het een beetje oplucht. Maar jij leest dat dan toch anders kennelijk.

    5

    0
   • Niks mis met een beetje positivisme. Jij bent al heel het seizoen Willem II richting degradatie aan het schrijven. En zelfs met Erwin stonden we nog gewoon op de veilige plaatsen. We zijn echt niks minder dan Nac, Twente, Roda en Sparta en dat mogen we best uitstralen. Heeft niks met hoogmoed te maken.

    4

    4
   • Forza Willem II
    Forza Willem II

    @ Knaap

    wij zijn idd niet minder dan die ploegen maar dan zal wel de beleving strijd passie en inzet terug moeten waar het met name de láátste weken aan onbrak. En wat die ploegen wel hebben..

    1

    0
 15. pirot Russia

  Kom boys, we gaan

  15

  0
 16. Respect voor de supporters die de moed hebben om toch maar weer naar een uit wedstrijd te gaan!

  12

  2
 17. koen verhoeff
  koen verhoeff

  Wanneer gaat de bus voor Vak M rij 4 in de verkoop?

  22

  1
  • Welke bus van vak M , voor de youth , volwassenen of ouderen ?

   12

   2
  • @koen verhoeff.

    

   Bij deze. 1 bus op naar van koen verhoeff. Jij regelt 48 personen die in jouw bus meegaan en je bent de man met de vak M rij 4.

    

   En als je dat niet lukt moet je gewoon je mond houden want je weet niet waar je over praat. En als je nu ABC specials belt hebben ze misschien nog een partybus vrij en kun je echt gasgeven met al je vrienden. Je hebt er sowieso al 9 die je reactie liken dus je kunt met Betty van Gool en z’n vrienden mee.

   7

   33
  • patriekolorus

   vak M aniacs

   6

   0
  • koen verhoeff, Dat vroeg ik me ook af. 😉

   0

   0
 18. ABC specials? Wie zijn dat nou weer dan? T word weer eens tijd dat de kingside echt de kingside weer word! Jammer dat KS79 nu in de hoek staat maar de rest van de kingside mag ook meer zn best gaan doen maar eerst probleem nr 1 oplossen dat is ERWIN!

  7

  7

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *