Home » Busreizen » Teller ADO; nog enkele buskaarten te koop

Teller ADO; nog enkele buskaarten te koop

17-02-2018 18.30 uur

17-02-2018 20.45 uur
KingZine bus: 39 verkocht
Supportersclub bussen: 47 verkocht
Autocombi: 48 verkocht
Totaal: 134 verkocht

8 reacties

 1. Als ik nog.geld had ging ik.mee maar heb pas dinsdag weer geld… helaas

  0

  1
 2. stefan013

  Ik heb nog een bus kaartje over. Voor €20 ( normale prijs ) kun je deze overnemen. Mail even naar tickets@tilbo.com indien je deze wilt overnemen!

  2

  0
 3. JTW

  Beschamend laag, Willem II onwaardig, Eredivisie onwaardig, zelfs Jupiler League onwaardig. Maar deels toch gewoon begrijpelijk. In de tijd dat Willem II is veranderd van Stillem2 naar een club met veel sfeer tijdens thuiswedstrijden en er in plaats van 1,5 bus supportersclub gemiddeld 350 man mee gaat naar een uitwedstrijd, gingen we niet voor het voetbal, maar voor de club. Willem II; spelers, staf, sponsors en supporters waren één. Je vroeg je af of we met 3 of 4-0 zouden gaan verliezen, maar je stapte die bus in. Vanwege de randzaken buiten die 90 minuten voetbal. Inmiddels maken we vrijwel iedere uitwedstrijd kans om minimaal een punt te pakken, maar juist alles eromheen is kut. Dan is het niet opmerkelijk dat veel supporters er op een gegeven moment klaar mee zijn. Ook al zijn we bij Ado uit bij voorbaat niet kansloos en is het een zaterdagavond wedstrijd, niemand loopt er voor warm om in een gevangenisstadion als vee behandeld te worden en naar 90 minuten inspiratieloos afbraakvoetbal te kijken. Mannen als Swinkels, Biemans, Ippel en Vossebelt waren nog niet eens half zo getalenteerd als wat er nu bij ons op het veld staat, maar die streden in ieder geval voor iedere meter en lieten merken dat ze trots waren het shirt te mogen dragen. Iedereen kon zien dat zij er weinig van konden, maar als ze alles geven, dan is dat hen niet aan te rekenen. Enkel de TD en eigenlijk de gehele (financiële) situatie waarin onze club toentertijd verkeerde. Iedere supporter kan op dit moment zien dat de huidige selectie zoveel kwaliteiten bezit, maar het er door een laffe trainer gewoon week in week uit 1,5 jaar lang al niet uit komt. Daar kun je op een gegeven moment geen vrede meer mee hebben, dat gaat frustreren. En dat is het huidige probleem, waardoor de binding tussen supporters en de club minder sterk is dan in de jaren waarin we er zelfs veel slechter voor stonden en de positie op de ranglijst uitzichtloos was.

  29

  2
 4. Sekou Soumah

  Ik ga nooit naar uitwedstrijden omdat ik er de tijd niet voor heb (en er geen tijd voor kan maken). In het verleden wel, maar ben er toen mee gestopt omdat ik erprincipieel op tegen ben me aan allerhande vrijheidsbeperkende maatregelen te moeten onderwerpen zonder strafblad, terwijl er dagelijks mensen op straat rondlopen die juist vast zouden moeten zitten. Anyway, zelfs als dit alles niet het geval zou zijn en ik weer zou willen beginnen met het af en toe bezoeken van een uitwedstrijd, denk ik dat de diverse forumreacties mij zo niet-welkom zou laten voelen door de mensen die blijkbaar elke wedstrijd meegaan (dat zijn er op basis van de tussenstand momenteel minder dan 70), dat ik ervoor zou passen. Stel je voor dat je een keer mee wil gaan, dan wordt je voor gloryhunter uitgemaakt omdat je op nota bene carnavalszaterdag naar een uitwedstrijd van Willem II gaat waarbij we theoretisch kans hebben om ach en wee een keertje te winnen. Het regelmatig bezoeken van uitwedstrijden begint met een eerste keer en wordt dan af en toe. Als je op deze manier mensen afpist die een keertje meegaan, dan zal de spoeling om regelmatig te gaan dunner worden.

  Verder is het de laatste zaterdag van de vakantie, dus ik kan me voorstellen als je net 8 uur in de auto hebt gezeten vanuit Oostenrijk, dat je dan niet nog even doorrijdt naar Den Haag om pas om middernacht thuis te komen.

  24

  3
 5. Wat een triest aantal zeg. In de JL gaan er zelfs meer mee.

  12

  0
 6. Nog een paar dagen, en nog maar 63 kaarten verkocht😤😪

  7

  1
 7. Dit aantal slaat nergens op voor Tilburgse begrippen. Jarenlang stonden we in de top 4 en dit seizoen laten WIJ het afweten. Het voetbal is kut, Erwin is kut maar de uitsupport is dit jaar ook kut. Kijk ook naar jezelf wat je beter kunt doen om onze club erin te houden en steun onze club ook in uitwedstrijden. En loop niet alleen te klagen op het beleid dat gevoerd wordt maar kijk eerst naar jezelf. KOOP JE KAARTEN EN STEUN ONZE CLUB!! WIJ ZIJN DE CLUB! WIJ ZIJN WILLEM II!

  16

  11

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *