Technische staf blijft voorlopig in het zadel

23
2256

Volgens het Brabants Dagblad blijft de technische staf onder leiding van Reinier Robbemond verantwoordelijk zodat de focus kan worden gelegd op de voorbereiding naar het belangrijke uitduel aanstaande zaterdag tegen FC Twente. Ook bij die wedstrijd is de technische verantwoordelijk voor de Tilburgse selectie, aldus Joris Mathijsen!

(Bron: BD.nl)

nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op
wil
Lid
wil

Contract met Streppel bij Heerenveen wordt ook niet verlengd las ik net.

Wilco
Gast
Wilco

Je kunt na een 5-0 overwinning moeilijk nu gaan eisen dat hij weg moet. Dan wordt je door de rest van NL niet meer serieus genomen, ook al stond het wel in het statement. Sterker nog bij fatsoenlijk voetbal en toch verlies Twente kan het niet eens…

Het is inderdaad wat anders dat hij volgend jaar op de bank moet zitten. Dan moet hij wel hele goede resultaten halen. Niet onmogelijk, maar ik zo nu nog zeggen zoek iemand anders. Maar ja, als hij echt goede resultaten haalt de laatste 7 wedstrijden, dan mag hij van mij wel blijven zitten.

Ben
Gast
Ben

Gelukkig niet die gek van nek.

Captain Howdy
Lid
Captain Howdy

Als we het voetbal van de laatste wedstrijd blijven spelen, ons handhaven, en nog genoeg punten pakken om boven de zusjes te eindigen mag hij van mij ook volgend seizoen  op de bank zitten….

TheObserver
Lid
TheObserver

Ondanks de puike prestatie tegen PSV is Robbemond geen trainer voor de lange termijn.

Denk namelijk niet dat Robbemond een heel seizoen lang een selectie kan motiveren , inen bovendien mist hij de autoriteit. Petje af voor afgelopen zaterdag, hopelijk pakt het de laatste wedstrijden ook goed uit !

Wilco
Gast
Wilco

Ik denk ook niet dat hij het waar kan maken, maar mocht hij deze 7 wedstrijden veel betere resultaten halen (daarbij denk ik aan 2x zo goed) dan kun je toch moeilijk zeggen dat hij het niet kan. Ik zie dat niet gebeuren, maar mocht dat wel zo zijn lijkt hij me wel een goede optie. Maar nogmaals, ik zei al ik kan me niet voorstellen dat het zo is. Maar je moet hem wel de kans geven.

JoeKeenan
Lid
JoeKeenan

Wilber Hack beweert dat we met een punt bij Twente veilig zijn… ik vind dat wel heel optimistisch en vroeg.

Leeuwke
Lid
Leeuwke

Ben ik zeker met je eens. Ik vind het zelfs nog steeds dat het alarm er op moet blijven. Het is naar mijn mening zeer reeel dat onze concurrenten nog 9 punten halen. Twente gaat zaterdag voor hun laatste kans vechten om play-offs überhaupt te ontlopen. Wij zullen het zwaar krijgen daar. Mocht Twente winnen dan is het nog maar 5 punten en gezien hun programma zijn 6 tot 9 punten zeker niet ontdenkbaar. Sparta thuis tegen VVV, NAC en Heracles. Sparta krijgt overigens in ronde 31 ook nog Feyenoord thuis, die ongetwijfeld de punten kado gaan doen aan het broertje… Lees verder »

JoeKeenan
Lid
JoeKeenan

Precies wat ik denk.

TheObserver
Lid
TheObserver

Zaterdag word cruciaal. Als we zowel op het veld als met 1000 man op de tribune Twente de eerste 15 min stil kunnen krijgen en kunnen overstemmen, dan gaan ook daar de eeeste fluit en wegwerp gebaren komen. Belangrijk is dat Lewis of Tighadouini of Assaidi weerstaat. De slag moet door ons op het middenveld gewonnen worden zaterdag , taak voor Rienstra,Chirivella Lieftink en ook Haye.

JoeKeenan
Lid
JoeKeenan

Klopt. Ik denk eerlijk gezegd ook dat we na Twente echt pas iets zinnigs over Robbemond kunnen zeggen. Maar ben sowieso geen voorstander van een trainerswissel nu…rust rondom de ploeg, snel veilig spelen en doorbouwen. Hoop echt dat we de lijn kunnen doortrekken en nog 6 a 9 punten gaan pakken, wat mogelijk is als het vertrouwen en de overtuiging écht terug zijn. Als PSV slechts een opvlieging blijkt te zijn en we in Twente een Heerenveen uit pot krijgen voorgeschoteld zijn we echt nog niet zomaar veilig.

Sprang
Lid
Sprang

7? Dan zou Sparta er 4 moeten winnen. Die hebben er in het hele seizoen 5 gewonnen en zullen er in de laatste 7 potjes ineens 4 gaan winnen. Ik dacht het niet.

Zaterdag 1 punt halen en je bent veilig. Je vergroot t gat met Sparta op 6 punten +doelsaldo. Dus Sparta zal dan 2x moeten winnen en een gelijkspel of een veel beter doelsaldo

Leeuwke
Lid
Leeuwke

Ik snap je redenatie zeker sprang, maar 1 punt is echt niet voldoende. laten we zeggen dat sparta er maar 1 wint van vvv of nac. Ik ben er van overtuigd dat Feyenoord de puntjes wel even komt brengen. Heracles thuis is de laatste voor Sparta, die hebben dan toevallig van Roda gewonnen maar daarvoor zowat alles verloren uit.. En dan hebben we het nog niet over de “verassingen” in de laatste fase van het seizoen. We komen straks in een fase waarin een hoop ploegen nergens meer voor spelen. Of ze kunnen niks meer bereiken of ze hebben al… Lees verder »

wil
Lid
wil

Vergeet niet dat er ieder jaar bij de laatste wedstrijden de gekste uitslagen komen. We moeten op onze hoede blijven.

Doofey
Lid
Doofey

Wat denk je dat ze van onze 5-0 vonden?

Leeuwke
Lid
Leeuwke

Om mijn verhaal nog wat kracht bij te zetten; Sparta won vorig jaar de laatste 2 wedstrijden, weliswaar van het al gedegradeerde GAE maar ook van Twente, die toen 6e/7e stonden waardoor ze op doelsaldo de play-offs ontliepen.

Wij waren lang in een flinke strijd verwikkeld met excelsior. Die begonnen vanaf speelronde 30 ineens te winnen van respectievelijk Sparta, Nec, Vitesse en jawel; Feyenoord.

 

JoeKeenan
Lid
JoeKeenan

Interessante stats. Laten we hopen dat wij dit jaar de ploeg zijn die de laatste speelronden punten pakt.

UNITED
Lid
UNITED

Wij moeten nu alles zetten op het feit dat we vanaf nu iedere wedstrijd moeten winnen.

Tilbo rv
Gast
Tilbo rv

Een fitte Azzaoui zie ik liever op de plek van El hankouri.. Vooral op aanvallend opzicht. Verdedigend stond Mo zijn mannetjes wel moet ik zeggen

Frank van Mosselveld
Lid
Frank van Mosselveld

Lekker laten staan, vangt genoeg wind met z’n flaporen. Precies wat we nodig hebben

Frietmet
Lid
Frietmet

tja, misschien is rust nu wel het beste. Ik verwacht ook dat dit team tegen PSV het vaste elftal gaat worden, met her en der wat wijzigingen bij schorsingen of blessures.

 

Snel veilig spelen en dan een coach voor 2 , 3 jaar vastleggen. Iemand met duidelijke voetbalvisie, die zich kan vinden in spelen over de vleugels en begrijpt wat men in Tilburg verwacht, laat die zijn eigen staf samenstellen en begin op tijd aan het nieuwe team.

Robby
Gast
Robby

Als ie met dezelfde drive en instelling de jongens het veld in stuurt zie ik geen reden om snel iemand aan te trekken. spelen om te winnen niet om niet te verliezen. Mocht het dan toch verkeerd aflopen dan heb ik er vrede mee.

Snorro
Gast
Snorro

Never change a winning staff!