Tarieven oefenwedstrijden Willem II bekend

16
3051

Aanstaande maandag gaat het seizoen 2019 – 2020 van start met de eerste training. Bij de voorbereiding op het nieuwe seizoen horen natuurlijk traditiegetrouw ook oefenwedstrijden! De kaartverkoop voor de wedstrijden tegen KV Oostende, TOP Oss en Sparta Rotterdam start vrijdag 21 juni om 09.00 uur.

Zaterdag 29 juni trappen de Tricolores om 16.00 uur de eerste oefenwedstrijd af tegen RKDSV Diessen welke zelf de kaartverkoop verzorgd.

Hieronder vind je het overzicht van de oefenwedstrijden waarvoor vanaf vrijdag 09.00 uur kaarten te bestellen zijn. De wedstrijd op 27 juli (Koningsdag) is vrij toegankelijk.

Datum Tijd Tegenstander Locatie
Zaterdag 6 juli 15.00 uur KV Oostende Rijen
Zaterdag 13 juli 12.00 uur TOP Oss VV Oisterwijk
Woensdag 17 juli 18.30 uur Sparta Rotterdam VV Dongen

Tarieven overzicht
Kaarten zijn vanaf vrijdag 21 juni 09.00 uur te bestellen online op www.besteljekaartje.nl of bij onze stadionreceptie. Op de wedstrijddagen is het, zolang de voorraad strekt, ook mogelijk om ter plekke een kaartje te kopen. Dit is echter geen garantie.

Volwassenen
Staanplaats
T/m 12 jaar
Staanplaats
Tribunekaart***
Online / Receptie* € 8 € 4 € 12
Kassa** € 10 € 5 € 12

* Online of bij de stadionreceptie is het tot een dag voor de wedstrijd 17.00 uur mogelijk om kaarten te bestellen:

  • KV Oostende: t/m vrijdag 5 juli 17.00 uur
  • TOP Oss: t/m vrijdag 12 juli 17.00 uur
  • Sparta Rotterdam: t/m dinsdag 16 juli 17.00 uur

** De kassa op locatie is op de wedstrijddag vanaf 1,5 uur voor de wedstrijd geopend:

  • KV Oostende: vanaf zaterdag 6 juli 13.30 uur
  • TOP Oss: vanaf zaterdag 13 juli 10.30 uur
  • Sparta Rotterdam: vanaf woensdag 17 juli 17.00 uur

*** Alleen voor de wedstrijden tegen KV Oostende en Sparta Rotterdam zijn er een beperkt aantal tribunekaarten beschikbaar. Hierbij zijn zowel de volwassen- als kindertarieven gelijk.

nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op
Snorro
Lid
Snorro

Even iets anders. Wie denkt er, net als ik, dat het niet bevorderlijk is om bij de eerste training een verre van complete selectie te hebben?

Ik vind dat redelijk amateuristisch voor een ploeg die aansluiting zoekt bij de middenmoot. Als je de eerste wedstrijden zoekende bent (lees: niet de punten pakt) loop je namelijk al achter de feiten aan.

TriColores1896
Lid
TriColores1896

Kijk is om je heen in de competitie? Sommige clubs zijn al aan het trainen en anderen beginnen volgende week. Er is nog geen 1 ploeg die zijn selectie al op orde heeft. Ik denk dat we er juist prima voor staan en dat we veel posities al bezet hebben. Met Woud en Wellenreuther heb je 2 keepers staan waar je de competitie mee in zou kunnen, Lewis, Meissner, Peters, Heerkens, Dankerlui als verdedigers, Llonch, Crowley, Saddiki, Akkaynak als middenvelders, Pavlidis, Vrousai, Kohlert en (onder voorbehoud van zijn keuring) Nunnely. Dat is echt meer dan prima voor deze tijd van… Lees verder »

Snorro
Lid
Snorro

Klopt wel. Het zou alleen beter zijn om geen dingen te roepen die niet haalbaar zijn. Dat schept nl verwachtingen die je blijkbaar niet kunt waarmaken. Volgens mij is er vast wel ergens een talentvolle verdediger te strikken die beter is dan wat wij hebben staan. Als je er inderdaad voor kiest om te wachten op de afvallers bij grotere clubs zul je moeten wachten. Met alle risico’s van dien. Ik vind wat er nu staat te mager en afgaand op volgend seizoen behoorlijk wat ‘b keus’ bevatten.

Kruikemans
Gast
Kruikemans

Onderhandelingen kosten soms tijd en je moet nu eenmaal een keer beginnen met trainen. We hebben nu weliswaar geld, maar ook dat kan je maar één keer uitgeven.

Liever wat langer naar echte versterkingen rondkijken en dan toeslaan, i.p.v. snel binnen halen, selectie (snel) compleet, maar dadelijk opgescheept zitten met Pressel 2.0.

Snoekie
Gast
Snoekie

Van Bommel mopperde ook had pas 17 spelers… dus niet heel vreemd volgens mij

Appel
Lid
Appel

Wat ik nooit begrijp, is dat er geen oefenwedstrijd op zondag is, of later op de avond, rond 19:00 uur.

Zelf werk ik doordeweeks tot 18:00 en zaterdag tot 17:00.

Top
Lid
Top

Ik kijk wel op fox

wil
Lid
wil

Hoe laat begint Maandag de eerste training.

KoenDK
Gast
KoenDK

Is uit bij Waregem(of hoe je het ook mag spellen) besloten?

Rood Wit Blauwl
Lid
Rood Wit Blauwl

12 euro voor een oefenwedstrijdje…pappa met 2 zonen en wat drinken 40 euro is niets.

bertje
Gast
bertje

Tja, je kunt vragen wat de gek er voor geeft, maar een gezonde papa, met 2 zonen kan toch ook prima voor 16 euro 3 staanplaatsen kopen? Klinkt al een stuk minder duur;)

Rood Wit Blauwl
Lid
Rood Wit Blauwl

kom toch echt aan 30 euro Bertje…en die zonen van mij zijn ouder dan 12..

Frank1896
Lid

Anders ga je een uurtje bowlen met ze, of een rondje over Tilburg Kermis. Misschien kun je een keer met ze gaan mountainbiken in de Drunense duinen dat is ook leuk. Of doe eens gek en ga een potje midgetgolfen. Waarschijnlijk zijn de meeste van deze activiteiten met 3 personen net zo duur of duurder dan naar een oefenwedstrijd van Willem II. En ik denk dat je zonen het ongeveer net zo leuk vinden, zo’n rare prijs is het daarom volgens mij niet.

Rood Wit Blauwl
Lid
Rood Wit Blauwl

Frank ik ben financieel onafhankelijk…wijsneus….het gaat mij niet om mezelf maar om die honderden die wel willen maar het niet kunnen betalen.

ETAHRWB
Gast
ETAHRWB

Robin hood!koop dan 100 kaarten en deel die uit onder hen die het niet kunnen betalen…….

Pum
Gast
Pum

Haha, zo is dat!