Tapia op weg naar Rusland

6
2274
Tapia

Renato Tapia lijkt zich volgens Sport express op korte termijn aan te sluiten bij Lokomotiv Moskou. Feyenoord zou ook rond zijn met een Mexicaanse club, maar de middenvelder wil zelf graag in Europa actief blijven.

Willem II is hard op zoek naar een vervanger voor de 23-jarige sterkhouder van de tweede seizoenshelft.

nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op
JK1989
Lid
JK1989

Zou mooi zijn als die nog een jaar in Tilburg blijft! Belangrijk om een (stabiele) subtopper te worden. Met het huren en kopen van onbekende spelers weet je ook niet waar je aan toe bent!

Ad van Gorp
Gast
Ad van Gorp

Ik lees net dat Tapia heeft besloten om bij Feijenoord te blijven en niet naar Rusland gaat, misschien nog een kans voor Willem II om nog te huren of overnemen van Feijenoord.
Kan nooit veel kosten loopt volgend jaar uit zijn contract dus poging wagen Joris en Martin.

TTB
Lid
TTB

Het contract wat Lokomotiv Moskou klaar had liggen is echt een veelvoud van wat wij hem zouden kunnen bieden. Vraag me af of hij dan hier naartoe komt.

Ik gok dat hij denkt dat ‘ie óf een serieuze kans krijgt bij Feyenoord, óf hij wil gewoon dat ene contractjaar nog uitzitten zodat hij transfervrij is en kan gaan en staan waar hij wil.

TTB
Lid
TTB
Robby
Lid
Robby

Nou dan huren we hem toch weer een jaartje. Geen moeite mee hoor.

WillemDue
Lid
WillemDue

Helaas is de gevraagde 3 miljoen te gortig voor Willem II. Wel mooi dat de club wat meer bekendheid heeft gekregen door zijn prestaties.