Tapia: ‘Absolute wil om te winnen ontbreekt’

6
817
Tapia

Iedereen moet nu naar bed en gaan nadenken of de wil om te winnen er wel is’

Renato Tapia vindt dat bij Willem II de wil om wedstrijden te winnen even ontbreekt. De Peruviaan, die afgelopen transferwindow op huurbasis overkwam van Feyenoord, wijt de mindere fase van de Tilburgers aan gemakzucht.

Willem II kwam goed uit de winterstop met drie zeges op rij, maar de drie daaropvolgende wedstrijden gingen allemaal verloren. “De wil om te winnen was er niet helemaal”, zegt Tapia voor de camera van VTBL. “Ik denk dat we te relaxed zijn geworden na de drie gewonnen wedstrijden op rij. Dat we wisten dat het wel goed was, terwijl dat nu helemaal niet meer zo is. Iedereen moet nu naar bed en gaan nadenken.”

“Drie nederlagen op rij doen niet zo veel met de club”, vervolgt de Peruviaanse verdediger annex middenvelder. “Toen we drie keer op rij wonnen zei niemand daar wat over. Natuurlijk moeten we wel gaan verbeteren qua instelling. Dat moet uit jezelf komen. We kunnen de eerste helft niet zomaar opgeven zoals we dat de laatste wedstrijden doen, dat gaat veel te makkelijk. We moeten de hele
wedstrijd honderd procent zijn.”

6 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments