Supporters starten maatschappelijke actie bij Willem II – Spakenburg

8
2025

Wij ontvingen in onze mailbox onderstaande mail. Stichting KingZine ondersteunt deze actie uiteraard van harte!
Bestel je kaarten via Willem II om vele Tilburgers een onvergetelijke avond te bezorgen.
Bijdragen kunnen ook worden gestort op de bankrekening van Stichting KingZine met nummer NL72RABO0181269740 o.v.v. Willem II-Spakenburg.
Wij zorgen ervoor dat de gelden op de juiste plaats terecht komen.

Beste mede Willem II supporters,

Op 1 oktober was er een overleg tussen supporters uit verschillende supportersgeledingen en de directeur van Willem II, Berry van Gool in aanwezigheid van de Supporters Liaison Officer (hooliganmanager) Peter Galle.

Niet de vertegenwoordigers van de Supportersclub, KingZine, Tifosi maar supporters waar de afgelopen tijd af en toe ‘lawaai’ mee was, waren uitgenodigd. Een hoop zaken zijn uitgesproken om onduidelijkheden en irritaties weg te nemen: geen vuurwerk meer, geen rotzooi op het veld gooien en niet meer vechten.

Er ontstond een nieuw samenwerkingsverband: Hoekie C, vak E en KS 79, de “harde kern”.

Dat deze zes organisaties samen een geweldige sfeer kunnen maken, hebben we mogen ervaren jongstleden zondag bij Willem II-Feijenoord: ABC, de KingZine en E zongen tegen elkaar in en kregen steeds meer delen van het stadion mee. Nu iedere thuiswedstrijd minstens één vak erbij.

Daags na het overleg werden we geappt:

Wij, de fanatieke aanhang van Willem II start een initiatief om gezinnen waarbij het kopen van een kaartje voor Willem II normaal niet in het budget zit, blij te maken met een bezoek aan een wedstrijd van Willem II. De keuze viel op bovengenoemde wedstrijd. We willen 300 gezinnen blij maken met kaartjes en zo kennis laten maken met Willem II. We hebben ervoor gekozen de samenwerking aan te gaan met ContourdeTwern voor dit maatschappelijk project. Zij selecteren de jeugd met hun ouders.

Vele medesupporters en Sponsoren hebben hun medewerking al aangeboden. Uiteraard zoeken we nog meer steun voor dit project. Het doel van deze actie is om het stadion vol te krijgen en vooral deze mensen een onvergetelijke avond met veel doelpunten te bieden.
Door collectes, sponsoring en aanbod van diensten gaan we er een succes van maken.

MAAR NU: HOE GAAN WE HET REGELEN????

Supportersclub en Stichting KingZine hebben hun medewerking toegezegd. Leden van deze organisaties kunnen hun donatie kwijt bij hun eigen bestuur, dat er zorg voor draagt dat de gelden bij de organisatie komen.

Hoekie C, Vak E en Ks 79 zijn vertegenwoordigd in het organisatiecomité en hebben dus korte directe lijntjes. Organisator Brian Smans bestelt de kaarten bij Kim van Baal en rekent af bij Willem II.

Sponsoren die willen participeren (€2,50 per kind; €5,- per ouder) moeten per mail kaarten bestellen bij Willem II, Kim van Baal, kim.van.baal@willem-ii.nl. Zij ontvangen een rekening van Willem II. (€15,– voor een gezin met twee kinderen!!)

Kim en Brian zorgen ervoor dat de kaarten bij ContourndeTwern komen of bij vergelijkbare organisaties: Johan Stekelenburg Stichting en Samen Sterk.

We rekenen op veel medewerking,

De verenigde supporters van Willem II

8 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments