Supporters KingSide en Vak E verrassen mede-supporters met Willem II kerstpakket

17
3732

De afgelopen twee dagen zijn meerdere Willem II supporters door supporters van de KingSide en Vak E verrast met een kerstpakket. Zij hebben allemaal een zwaar jaar achter de rug om verschillende redenen en konden wel een steuntje in de rug gebruiken.

Het idee ontstond naar aanleiding van de actie die Willem II supporters met Pasen op touw hebben gezet. Toen kregen oudere Willem II supporters een mooie attentie om de Paasdagen goed door te komen. Richting de feestdagen vonden we het als fanatieke supporters belangrijk om onze maatschappelijke betrokkenheid weer te laten zien en ons in te zetten voor supporters die een moeilijk jaar achter de rug hebben.

Willem II zamelde enkele verhalen in van supporters die wel een steuntje in de rug konden gebruiken en op 23 en 24 december gingen zo’n tien supporters uit veel supportersgeledingen (KingSide, Vak E, KingZine, Supportersclub) op pad om supporters te verrassen.

De reacties toen we aan de deur stonden waren mooi en emotioneel. Zo zie je maar weer wat onze prachtige club voor de supporters betekent. Laten we hopen dat we weer snel met zijn allen op de tribune onze Tricolores kunnen aanmoedigen.

Alle pakketjes zijn bezorgd en nu gaan ook wij ons opmaken voor de feestdagen.

Fijne feestdagen allemaal en een mooi sportief & gezond 2021 gewenst.

PS. ook de spelers van Willem II deden mee aan de actie. Zo werden een aantal supporters met de spelersbus verrast door Freek Heerkens. Check hieronder de beelden!

17 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments