Studio Sport noemt twee Duitse aanwinsten

48
7496

Tijdens de Studio Sport uitzending van vrijdagavond werden twee namen genoemd van twee Duitse spelers die mogelijk naar Willem II zouden komen.

Het zou gaan om de verdediger Derrick Kohn van Bayern München II en de aanvaller Ragner Ache van Sparta Rotterdam.

Het gaat om geruchten waarvan we niet kunnen  verifieren of ze kloppen. Vast staat wel dat er komende week nog het nodige gaat gebeuren.

nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op
jbj.ot
Gast
jbj.ot

Niets ten nadele van Freek, heeft het uitstekend gedaan tegen Zwolle, maar ben benieuwd of Kohn deze week gaat tekenen, een echte linksback is broodnodig !

Geldt trouwens ook voor de 10-positie, waar Vrousai onwennig speelde.

Tegen Vitesse zullen we top moeten zijn, dat ook zonder bazoer een sterk elftal heeft !

tlbrg1896
Gast
tlbrg1869

Nou als wat Ache vandaag liet zien zijn niveau is mag die lekker daar blijven. Die gast is slechter als onze Coulibaly

Grenzen
Gast
Grenzen

Zirkzee van Bayern Munchen II is de beste spits due we ons zouden kunnen wensen.

Breinbreker
Lid
Breinbreker

Kohn zat zaterdag niet bij de wedstrijdselectie van Bayern II, terwijl hij normaal basisspeler is. Zou iets te maken kunnen hebben met een transfer. We wachten af.

Mark Farrington
Gast
Mark Farrington

Enkel blessure las ik

jbj.ot
Gast
jbj.ot

Volgens mij was die enkelblessure uit het verleden

jako
Gast
jako

Off Topic.Bazoer rood, dus geschorst a.s.zaterdag neem ik aan.

Robby
Gast
Robby

Toch kunnen we ons borst nat maken. Vitesse is wel een paar klasse beter dan zwolle zo te zien.

Captain Howdy
Gast
Captain Howdy

zou het niet een beetje zo zijn gegaan? Borst denkt bij zichzelf ‘ik moet vanavond rond Pec Zwolle – Willem II wel wat wijze praat te vertellen hebben, laat ik even op wat voetbal forums en fansites kijken wat er leeft” vervolgens leest hij hier en daar wat namen en roept deze in de uitzending en worden onze eigen “betrouwbare” geruchten ineens “studio sport noemt twee Duitse aanwinsten”

Vakkiep
Gast
Vakkiep

Nee. Integenstelling tot wilber hack is hugo borst wel en journalist

Ikzelf
Gast
Ikzelf

Vente??

Dirruk
Gast
Dirruk

Dylan Vente is een Nederlands voetballer.

TheOberver
Gast

Tja Dirruk….99% van de posts van ikzelf zijn zonder inhoud…die ene keer dat hij denkt wat zinnings te moeten melden…komt er ook nog onzin uit haha.

Dirruk
Gast
Dirruk

@TheObserver,

Tja, daarom dacht ik om hem maar even te melden dat Dylan Vente geen Duitser is.

Willem ll is met een centrumspits bezig en dan zou Vente best een optie kunnen zijn ( denk niet dat het een betere spits is dan Pavlidis, en zeker niet een opvolger kan zijn in het rijtje Sol, Isak ) maar de spits waar men aan de Gpoirleseweg mee bezig was gaat niet door, en de spits die men nu op het oog heeft schijnt wel in het rijtje Sol, Isak te passen dus lijkt het me sterk dat het dan toch Vente zou zijn.

Ravio
Gast
Ravio

Ache is dan wellicht degene die niet is door gegaan…. En dan nu wellicht Zirkzee? Al verdient Pavlidis eigenlijk die plek…. Die kan er ook gewoon 15 tot 20 maken en dan zit je als club weer goed met zijn 21 jaar en een meerjarig doorlopend contract….

Fonske
Gast
Fonske

Pavlidis is een spitsje die 15+ doelpunten kan maken in de eredivisie.
Die alaba 2 lijkt me een prima optie. Dan kan Freek het verdedigingsblok gaan versterken. Verdient hij ook als je het mij vraagt. Een speler met misschien wat minder voetballend vermogen maar wel met een tomeloze passie voor willem II.
Het enige wat ik miste gisteren was de creativiteit op het middenveld. Wie (welke speler) komt dat voor willem II invullen.??

jako
Gast
jako

Mooi toch he die zalvende woorden elke keer na een winst.Fonske,Heerkens is ook mijn favoriet als iemand met een tomeloze inzet en passie.Maar eerlijk is eerlijk,hij heeft niet wat minder voetballend vermogen…nee hij heeft nauwelijks voetballend vermogen.

Zekur
Gast
Zekur

Freek is de ideale man als backup voor de verdediging.

CustomR
Gast
CustomR

Tapia!

Thomas
Gast
Thomas

Kohn vind ik op papier echt het type speler waar je naar zoekt. Potentie, goed opgeleid, talentvol en een buitenkans voor Willem II. 3 jaar contract en bewijzen maar

Jimvanfessem
Gast
Jimvanfessem

Ache kan niveau niet aan, laat maar gaan

Robby
Gast
Robby

Ik heb ook mm twijfels bij Ache, denk dat we beter voor iets anders kunnen gaan.

013
Gast
013

Wellenreuther lewis holmen peters kohn chirivella llonch el jebli nunnely pavlidis vrousai bank Heerkens quinoa Ryan saddiki ? Kohlert dankerlui ache woud

013gekske
Gast
013gekske

el jebli zal niet naar willem ll komen kohlert te goed voor de bank

013
Gast
013

Waarom niet je moet toch van de graafschap wel een speler kunnen overnemen,vooral als je eerste staat haha

013gekske
Gast
013gekske

snap dat je zo denkt el jebli speelt al jaren voor de graafschap en heeft ook interese van een club die champions liekie speelt ben verbaasd mocht hij naar ons komen

Vakkiep
Gast
Vakkiep

El jebli is echt niet het niveau wat mathijsen wil halen hoor.

Jeffrey
Gast
Jeffrey

En je vergeet ons groot talent zuijderwijk

tlbrg1896
Gast
tlbrg1869

Wij vergeten hem zeker niet, echter leek Koster hem wel eventjes te zijn vergeten. na de 1-3 kon hij toch echt wel even 5 a 10 minuten de kans krijgen toch?

013
Gast
013

ache heeft als spits iets speciaaldus 350000 kun je gerust uitgeven als 2de spits

Cees Cornervlag
Lid
Cees Cornervlag

Onze Griek schiet er vandaag inderdaad 2 in, maar ik houd toch ook m’n twijfels. Natuurlijk, als je Sol en Isak als voorgangers hebt gehad, ja dan kunde aan de bak. Maar t zit m volgens mij vooral in zijn beperkte techniek. De bal schiet net te vaak van zijn voet af. Tegelijkertijd hebben we niets beters en rendeert ie op het moment gewoon maximaal. Prima dus. Maar een concurrent erbij kan geen kwaad.

Vakkiep
Gast
Vakkiep

Beperkte techniek zegt ie hahaha

Als ie zo beperkt was dan had ie die 1e goal nooit gemaakt. grin dat was technisch juist beheerst gedaan

013
Gast
013

Die heeft gin verstand

tricolores1896
Gast
tricolores1896

Die hed verrek veel gedronke

Tistochwe
Gast
Tistochwe

Al heeft ie geen techniek. Als ie d’r iedere week er 1 of 2 inschiet, vind ik het prima. Daarnaast vraag ik me af of zijn techniek wel zo beperkt is zoals jij wil doen voorkomen!!

Jimvanfessem
Gast
Jimvanfessem

Cees, ga lekker naar het ijshockey kijken als ge geen verstand hebt van voetbal.

Tom
Gast
Tom

Hahahha je hebt het helemaal mis. Maakt niet uit, maar met de techniek van deze Griek is niets mis. Neem dat maar van mij aan!! Ik denk dat we de opvolger voor Sol/Isak gewoon al in huis hebben. Pavlidis scoort er dit seizoen gewoon 20!!! Nog 33 wedstrijden en hij staat al op 2 👊

jbj.ot
Gast
jbj.ot

Cees geeft m voor, en kopt hem dan zelf in de goal.
Aldus, Cees cornervlag….

VAK C
Gast
VAK C

Pavlidis is onze spits, vorig jaar al genoeg goals gemaakt naast Isak en nu laat hij meteen zien er te staan. Over zijn techniek: Ronald de Boer ( misschien kendem) zegt dat Pavlidis een hele complete speler is met een erg goede techniek, die zal dr dus wel kijk op hebben.

Tricolores013
Gast
Tricolores013

Wil je zeggen dat pavlidis zijn techniek minder is dan de techniek van sol?? Aan de bal is sol niet veel beter..

Jeroen
Gast
Jeroen

Hugo Borst zei helemaal niet dat Willem II een bod op Ragnar Ache heeft uitgebracht! Hugo zegt dat er een club een bod van 250.000 euro heeft uitgebracht op Ache (wat waarschijnlijk een club uit de eerste divisie is). Daarna zegt Hugo dat Willem II met hun miljoenen aan transferbudget wel een bod van 400.000 euro zou kunnen doen. Het contract van Ragnar Ache is op 1 augustus 2019 met 1 jaar verlengd tot 30.06.2021. Het lijkt me sterk dat Willem II zoveel geld betaald voor deze speler die nog veel te bewijzen heeft. We kunnen het geld maar 1x… Lees verder »

Ravio
Gast
Ravio

Dan heb je niet goed geluisterd….

Dre
Gast
Dre

Is dit een gerucht?

Nee flauw, die linksback van Bayern schijnt deze week in NL te zijn om een contract te tekenen. Groot talent in Duitsland. Maar concurrentie natuurlijk moordend. Wat mi opvalt is dat die spelers uit de 2 of 3 E niveau echt aanwinsten zijn in de Nederlandse competitie dus laat maar komen

Vakkiep
Gast
Vakkiep

En komt.bij dat deze speler dezelfde zaakwaarnemer heeft als.meissner en akkaynak. Dus de link met willem II is snel gemaakt

Dat ie in nl is is een goede zaak…wellicht ook te gast als toeschouwer bij de wedstrijd van vandaag

Het is wel het type speler waar mathijsen naar zoekt…jong talentvol en vol met potentieel

Tilburg_1896
Gast
Tilburg_1896

Voor Ache zou Willem II flink geld moeten betalen, heeft gisteren z’n contract verlengd. Plus zijn komst zou de ontwikkeling van Pavlidis belemmeren. Laat dat linksbackje maar komen, kunnen we goed gebruiken!

Vakkiep
Gast
Vakkiep

Ragner ache heefft net zn contract verlengt toch?

Willem II Boven Alles!!
Gast
Willem II Boven Alles!!

Ik heb deze week nog gezegd dat ik Pavlidis niet als eerste spits zie maar daar zal ik misschien toch op terug moeten komen, vooral die eerste goal, erg goed ingeschoten. Ache zal dan gezien worden als tweede spits verwacht ik, over die linksback weet ik het fijne niet, maar beter dan Heerkens op linksback lijkt me niet onmogelijk!

Bavel
Gast
Bavel

Ache was idee van Borst als aanwinst, geen gerucht