Studie in plaats van voetbal voor Heerkens

5
1443
Foto: Toin Damen ©

Met koorts op bed of met een gebroken been veel uren op de bank doorbrengen. Voor veel mensen is sport op tv dan een uitkomst. Maar met het coronavirus is dat geen optie. De sportwereld ligt ook voor het grootste gedeelte stil. Hoe kijken de sporters zelf naar de huidige situatie? Omroep Brabant belde erover met Freek Heerkens.

In het interview geeft Freek aan een trainingsschema te hebben gekregen vanuit de club. Verder houdt hij zich bezig met zijn studie management en ondernemerschap.

Als we straks weer mogen begonnen, moet hij kijken war hij staat. “Ik verwacht in ieder geval meteen een groot gedeelte van de groepstraining mee te kunnen doen. Dat alles nu stil ligt zie ik ook niet als voordeel, dat ik langer heb om fit te worden. Met het virus dat er nu is, is zo’n blessure ook maar bijzaak.”

Het hele interview lees je hier.

5
Reageer op dit artikel

avatar
 
smilegrinwinkmrgreenneutraltwistedarrowshockunamusedcooleviloopsrazzrollcryeeklolmadsadexclamationquestionideahmmbegwhewchucklesillyenvyshutmouth
2 Discussie draadjes
3 Discussie antwoorden
0 Volgers
 
Meest gereageerde discussie
Populairste dicussies
4 Gereageerd
JimvanfessemKrillesCees CornervlagWannies Recent gereageerd
  Abonneren  
nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op
Cees Cornervlag
Lid
Cees Cornervlag

Held!

Wannies
Lid
Wannies

Wat een geweldige ambassadeur voor onze club! Hopelijk blijft hij evenals Jordens tot in de lengte van jaren verbonden. Normale Brabantse jongens met een goede mentaliteit en realiteitszin.

Krilles
Lid
Krilles

Freek is geen Brabander, verder ben ik het helemaal met je eens.

jimvanfessem
Lid
jimvanfessem

Waar ligt Heeswijk Dinther dan volgens jou?

Krilles
Lid
Krilles

oeps, my bad!