Studentenavond bij Willem II – Groningen

0
1430

Na een dag vol stress en studiezweet is het tijd voor wat afleiding. Op dinsdag 26 januari organiseert Willem II een studentenavond voor alle studenten in en rondom Tilburg. Voor maar €7,50 per kaartje zit jij samen met je studie- of studentenvereniging in het Koning Willem II stadion tijdens de wedstrijd Willem II – FC Groningen. De wedstrijd begint om 18.30 uur en dus ideaal als begin van een gezellige studentenavond.

Ben jij de lid van een studie- of studentenvereniging en hebben jullie zin in een sportief uitstapje met je dispuut of gewoon met je studiegenoten? Meld je dan nu aan voor de studentenavond bij Willem II. Doe dit door een mail te sturen naar: tim.otten@willem-ii.nl, met hierin het aantal studenten (min. 10) en de naam van je studievereniging dan worden de kaarten voor je gereserveerd.

Het bestellen van kaarten kan tot en met maandag 25 januari. Na een aanmelding krijg je bericht terug met daarin informatie met betrekking tot het ophalen en afrekenen van de kaarten.

Wij hopen jou met je vereniging terug te zien op onze studentenavond om later die avond met z’n allen te kunnen proosten op de drie punten!