Stripboek 125 jaar Willem II

3
1743

De Koningsclub is een hechte vriendenclub van sponsoren die al minstens vijf jaar sponsor zijn van Willem II, gestopt zijn met werken en vijftig jaar en ouder zijn. Gezelligheid staat voorop bij deze club en de derde helft krijgt dan ook ruimschoots de aandacht. Rondom thuiswedstrijden komen de oud-ondernemers bij elkaar in een aparte, sfeervolle ruimte. Hier vindt dan het Voetbalcafé plaats, waarbij er een speler van de selectie geïnterviewd wordt. Buiten de 17 thuiswedstrijden in het Koning Willem II stadion organiseert het bestuur van de Koningsclub verschillende externe activiteiten om de leden nog meer met elkaar te verbinden.

Een van de activiteiten die deze club uitgerold heeft is het uitgeven van een stripboek ter ere van het 125 jarige bestaan van Willem II. Op dit moment wordt er hard gewerkt aan dit stripboek wat op 12 augustus zal verschijnen. Om te vertellen hoe ze tot dit idee gekomen zijn en hoe ze dit uitgevoerd hebben, heeft de Koningsclub een online Schrobbelèr voetbalcafé opgenomen. Deze show kun je hieronder bekijken.

Zoals in de show te horen is kunnen bedrijven het stripboek nog mee sponsoren. Alle opbrengsten van het stripboek komen ten goede aan de stichting Willem II betrokken en Tilburg Tifosi. Meer informatie over de koningsclub vind je hier, de leaflet over de sponsoring van het stripboek staat onderaan dit bericht.

Abonneren
Abonneren op
guest
3 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments