Streppel: ‘Zvikovic zal niet veel meer spelen’

37
2967
Foto: Geert van Erven

Het bericht dat Richairo Zivkovic mogelijk nog deze maand overstapt naar Roda JC Kerkrade kan (nog) niet worden bevestigd door Jurgen Streppel, maar het is duidelijk dat de aanvaller het lastig heeft bij Willem II. De Ajax-huurling staat er in ieder geval niet echt goed op bij de coach van de Tilburgers.

“Richairo is hierheen gekomen om te spelen, en dat is nu niet het geval. Eerlijk gezegd denk ik ook niet dat hij na de winterstop nog veel gaat spelen”, verduidelijkte Streppel voor de microfoon van FOX Sports. De oefenmeester heeft er echter niks op tegen als Zivkovic bij Willem II blijft. “Ik ben hem niet zat, maar we maken nu een andere keuze met andere spelers op de vleugels.”

Het Brabants Dagblad zegt informatie te hebben dat Zivkovic eerdaags verandert van club en het seizoen afmaakt bij Roda JC. Trainer Darije Kalezic zou het nog wel zien zitten in de negentien jaar oude Zivkovic, die namens FC Groningen tien goals maakte in de Eredivisie en vorig seizoen goed was voor achttien doelpunten bij Jong Ajax. Voor Willem II kwam hij in zestien duels nog niet verder dan twee treffers.

nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op
Johan Derksen
Lid
Johan Derksen

Zivco NOOIT naar een directe concurrent laten gaan. Dat zou je weleens ZEER duur kunnen komen te staan!! Dus niet naar RODA en TWENTE. Geef hem eens een echte kans op zijn eigen plaats!! En dat is in de spits!!

gelaarsde sjaak
Lid
gelaarsde sjaak

Van de andere kant, hij mist nu enorme kansen. Ja en het is niet zo dat als hij er 1 keer 1 inschiet dat het dan ineens goed gaat want dat is ook wel een gebeurd dat hij er 1 inschiet. Was wel een mooie goal trouwens. Maar dat gaat echt niet de komende 6 maanden veranderen. In dat opzicht snap ik Willem II wel. Stel dat hij hier onder een contract stond voor 5 jaar zou je hem nog kunnen verhuren, hopen vooral hopen dat hij beter wordt, en dan terughalen. Maar wij hebben hem nog 6 maanden. En… Lees verder »

Kleiberg
Lid
Kleiberg

Hier hebben ze een woord voor: karaktermoord.

Zeer onhandig van Streppel; ik hoop dat hij zich voortaan ver weg laat van dit soort uitspraken het tij gekeerd krijgt..

Bud
Lid
Bud

Ander woord. URGENTIE creëren bij de heren van de centjes. Anders denken ze alsnog dat het met deze selectie wel goed zit. Dat is wat Streppel hier doet en dat is maar goed ook. Hij zou het van Nemec ook graag willen zeggen, maar die raken ze toch aan de straatstenen niet kwijt. Zivkovich wel en zo ontstaat er nog meer budget dan er al was voor een echte spits. Heren doe je werk en deze keer goed.

WillemDue
Lid
WillemDue

Enige is dat Nemec wat gaat opleveren als hij geselecteerd wordt voor het EK. Voor de rest is zijn kapsel meer zeggend dan zijn vertoonde spel.

gelaarsde sjaak
Lid
gelaarsde sjaak

Zou goed kunnen. De enige manier dat hij Willem II iets gaat opleveren, is als hij hier langer blijft zodat als hij goed gaat presteren Willem II er ook iets aan heeft. Maar ja, dan moet het niet te veel geld kosten. Ajax zal dat waarschijnlijk niet toestaan. Dan kun je beter Zikovic verkopen nu, en er iets anders voor halen. Dat zou goed de reden kunnen zijn.

WillemDue
Lid
WillemDue

Neem Nemec dan aub mee naar Kerkrade

Robby
Lid
Robby

Op zich wel opmerkelijk. We fluiten Zivkovic met zn alle uit maar toch vind een groot deel dat ie moet blijven en zelfs een aantal wedstrijden vast op 9 moet staan. Houden die mensen van leed vermaak ofzo ik snap het niet. Als je een eigen speler gaat uitfluiten kan je hem beter laten gaan. Die jongen gaat daar echt niet beter van spelen en zeker een karakter als Zivkovic niet. Je zag dat die jongen na zn zoveelste gemiste kans mentaal knakte. En gezien de grote kansen die hij keer op keer mist vraag ik me sterk af of het ooit… Lees verder »

Bud
Lid
Bud

De spijker op de kop! Rare toestand hier af en toe.

gelaarsde sjaak
Lid
gelaarsde sjaak

Tja, maar wat ik niet snap is waarom halen ze nu wel dat mannetje van AZ? Kwalitatief zal dat met Zivkovic helemaal niets uitmaken. Volgens mij is Zivkovic op papier zelfs (aantal doelpunten/wedstrijden) zelfs nog beter. Bedoel, als je zegt dat hij niet veel meer hier zal spelen, waarom haal je die gast dan van AZ. Of die zoveel beter is niet dus. En je zit ook nog met de samenwerking met Ajax. Die gaan hier niet veel spelers meer neer zetten op deze manier. Of Zikovic is in zijn oude gedrag terug gevallen, dat kan ook he. Dat er alleen niet over gesproken… Lees verder »

Sprang
Lid
Sprang

Uhm. Hupperts is een echte rechtsbuiten. Die gaat over de assists normaal gesproken. Dus die hoort rechtsbuiten te staan. Zivkovic is een spits maar staat rechtsbuiten.  Dus met hupperts hebben we iemand die op zijn eigen plek staat en zijn ding kan doen. Iets wat voor zivkovic heel vreemd was op rechts natuurlijk.

wil
Lid
wil

Zivkovic kan het niveau  gewoon niet aan. Dat is duidelijk.

 

 

 

Keiebaant
Lid
Keiebaant

Onzin Wil, zo`n jonge speler moet je wel op de juiste plaats zetten. Ben er van overtuigd dat bij een 2 spitsen systeem Zivkovic een uitstekende speler is.

wil
Lid
wil

Gelukkig heeft iedereen hier zijn eigen mening  over.

frankvanstraalen
Lid
frankvanstraalen

Ik ook maar laat dat nu net niet het spelletje zijn wat wij niet willen en niet moeten willen spelen.

Bud
Lid
Bud

Dat klopt en dat is ook zo maf. Wie haalt nou een 4-4-2 spits naar Willem II. Je gaat toch niet je succesvolle spelconcept, waar 4 jaar in geïnvesteerd en aan geschaafd is, overboord gooien voor 1 speler van 19 die zich nog moet bewijzen? In zo’n systeem heb je backs met goede voorzetten nodig. Die hebben we niet en ook de middenvelders zijn er niet op geselecteerd. Nu graag een echte centrumspits.

OldskooL
Lid
OldskooL

Bij Groningen speelde ze ook 4-3-3… Alleen Streppel verlangt wat anders van een spits. Hij wilde een speler die balvast is zodat de rest bij  aan sluit. En zon type spits is Zivkovic zeker niet. Mss moet Streppel maar wat anders verzinnen. En ook maar eens ophouden met die standaard wissels. Word erg voorspelbaar ammel zo.

wil
Lid
wil

Ik verwacht dat Tom van Weert van Excelsior komt. Die hebben Michiel Hemmen voor ander halfjaar vastgelegd.

markie11
Lid
markie11

Ik weet niet waarom maar ik heb het idee dat Streppel op weg is naar de uitgang. Hij straalt veel minder vertrouwen en plezier uit. En hij doet ineens gekke dingen. Het zou vooral vervelend zijn omdat ie zich opgewerkt heeft tot dé autoriteit binnen de vereniging. Hebben we zonder hem eigenlijk nog wel iets van technisch beleid / kunde?

dn Baaierd
Lid

Als Streppeltje de komende wedstrijden eens ballen toont en Zivkovic gewoon 90 min+ laat spelen in de spits.

Ik zou zegge voor thuis tegen Groningen en Heracles. Als ie dan niet voldoet kun je hem nog weg sturen voor de 31ste.

Opstelling Lamprou

vd Struik Wuytens Peters Kuiper

Ojo Falkenburg Haemhouts

Hupperts Zivkovic Andersen.

Zo zou ik het wel eens willen zien de komende wedstrijden.

ronald tricolore
Lid
ronald tricolore

Helemaal mee eens… alleen doet Streppeltje wat HIJ wil en dat is nu niet in het belang van Willem II ….

sooike1973
Lid
sooike1973

als hij perse vast wil houden aaan dit systeem moet hij idd zo gaan spelen ja!

ronald tricolore
Lid
ronald tricolore

Streppel Streppel Streppel toch…. waar ben je mee bezig?? Wil je kost wat kost je gelijk halen of stuur je aan op een breuk? Als je gisteren roept dat het systeem heilig is en er nu met de snelle buitenspelers (Andersen/Hubberts) een echte spits tot zijn recht komt en je zet daar dan vd Velden neer dan snap je er wat mij betreft helemaal niks van. Ik roep al jaren dat je wisselbeleid erg matig is en de tegenstander nooit in verwarring heeft kunnen brengen, wel je eigen team.. gisteren moest Braber ineens in de spits omdat vd V het… Lees verder »

Bud
Lid
Bud

Heb ik iets gemist? Hij heeft bijna alle wedstrijden gespeeld waarvan de eerste potjes in de spits. Hij werd bijna het stadion uitgefloten, zo slecht ging dat. Hij scoorde voor het eerst weer vanaf de rechterflank maar hij heeft dat niet kunnen doortrekken. Die beloofde wel scorende spits zal nu heel snel moeten komen.

sooike1973
Lid
sooike1973

en weer praat je onzin….   Hij werd het stadion uitgefloten als spits omdat het slecht ging?? Zivkovic heeft alleen de eerste wedstrijd van het seizoen thuis in de spits gestaan. En toen werd hij echt niet uitgefloten. Daarna heeft hij in 2 zware uitwedstrijden (az/Ajax) nog in de spits gestaan. Wedstrijden waar wij aanvallend sowieso weinig brengen. Meteen na die wedstrijden werd hij al geslachtoffert. Te belachelijk voor woorden dus! Tsja, en rechtsbuiten is voor hem net zo onwennig als dat de spitspositie is voor van de velden. Daar mag je hem gewoon niet op beoordelen! En dan gaat… Lees verder »

Wally58
Lid
Wally58

Slim om je spits weg te doen naar de concurrent als hij daar wel gaat scoren omdat men daar wel vertrouwen in hem heeft en beter gaat gebruiken.

TTB
Lid
TTB

Dan gaat hij waarschijnlijk dus weg. Ik vind het jammer. Hij heeft in mijn ogen niet genoeg vertrouwen gekregen voir de spits positie.  Maargoed, hoop dat de club toch al ver is met een andere spits.

Forza Willem II
Lid
Forza Willem II

Een rare uitspraak van Streppel om te zeggen dat ie waarschijnlijk niet meer veel aan spelen komt terwijl je geen nummer 9 hebt die er wel de ballen in het mandje legt . En hij heeft nooit een echte kans gehad. Neem aan dat er dan een nieuwe spits een deze dagen komt? Het lijkt wel op dat Sreppel VS van gool hun persoonlijke vete aan het uitvechten zijn over de rug van de club. En dat is nooit goed niemand is belangrijker dan de club…..

Tricolores Forever
Lid
Tricolores Forever

Dat gevoel van mensen die hun gram proberen te halen heb ik dus ook. Het begint en aardige klucht te worden met uiteindelijk de supporters als grote verliezers.

HOS
Lid
HOS

Oftewel hij gaat weg. Ik vind dat Streppel te snel aan het begin van het seizoen gewisseld heeft en daarna op een verkeerde positie heeft gezet. Tegen ajax, feyenoord en Vitesse in de spits en dan in de thuiswedstrijd tegen NEC (waar je als spits meer kansen zult krijgen) zet je hem al wissel ten faveure van Braber??

Maar goed we wachten maandag af en hopelijk is die van Weert wel geschikt.

Der Bumber
Lid
Der Bumber

Absoluut eens, ,Streppel had meer geduld moeten hebben. Dat ie kan voetballen en score is a bewezen. Die jongen heeft vertrouwen en vooral van zijn trainer nodig. Echt een gemiste kans. En nu? Met Nemec en Vd Velden in de spits? Gisteren na het wegvallen van Andersen en Hupperts was de aanval onthutsend zwak. We hebben nog een week en dan nog 13 wedstrijden .  u

balliefleur
Lid
balliefleur

Dus met andere woorden Zivkovic mag/gaat weg. Ik mag toch hopen dat Willem II al akkoord is met een andere speler(s) want nu heb je helemaal niks(was al niet veel) meer aan zivkovic