Streppel naar Heerenveen! Wie moet hem vervangen?

42
3802

Streppel vertrekt, dat mogen we inmiddels wel concluderen. Vandaag zal de officiële bekendmaking naar alle waarschijnlijkheid volgen. Wat we allemaal al wisten zal dus waarheid worden. Wat je ook van Streppel mag vinden, we sluiten hiermee wel een belangrijke periode voor onze club af waarin veel gebeurd is. Hopelijk komen we ooit weer in de situatie dat het voor een trainer niet langer een stap omhoog is om naar clubs als Heerenveen te gaan……de waarheid is echter anders op dit moment. Laten we hopen dat Streppel geen spelers mee gaat nemen en dat we dit seizoen alsnog goed af kunnen sluiten!

Maar, uiteraard is het vertrek ook direct een kans om vooruit te kijken. Let’s face it, de prestaties zijn dit seizoen belabberd en daar is Streppel als trainer toch eindverantwoordelijke voor. Tal van namen komen al voorbij, maar welke heeft jouw voorkeur?

Welke trainer moet Streppel volgens jou op gaan volgen bij Willem II? Staat jouw favoriet niet in de lijst, plaats die er dan bij in de comments!

Wie moet Streppel gaan vervangen?

Bekijk resultaten

Laden ... Laden ...

 

42 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments