Update: Geen Braber, Heerkens en van der Struijk

16
2522

Update:
Willem II kan in de uitwedstrijd tegen Almere City niet beschikken over Van der Struijk. De ervaren rechtsback kampt nog altijd met een blessure. Ook Freek Heerkens en Robert Braber zullen niet aantreden in Almere. Zij zijn nog geschorst op basis van aantal gele kaarten in hun play-off wedstrijden met respectievelijk Go Ahead Eagles en Rkc Waalwijk.

Vermoedelijke opstelling Willem II:
Lamprou, Joppen, Wuytens, Peters, Acenteh, Ojo, Kali, Falkenburg, Andersen, Andrade, Hupperts,

Vrijdagavond 13 mei starten de Tricolores aan de play-offs voor het behoud van het eredivisieschap. In Almere treffen de Tricolores een ploeg in vorm. Almere City won 11 van de laatste 13 wedstrijden en schakelde in de eerste ronde relatief eenvoudig FC Emmen uit. (2 x 4-1 winst). De ploeg van Jack de Gier won de vierde periode, en eindigde na een moeizaam begin van de competitie op een 8e plaats in de Jupiler League.

Willem II kende een slechte tweede helft van het seizoen. Slechts 2 wedstrijden (Vitesse en Roda JC uit) werden door de mannen van Jurgen Streppel omgezet in een overwinning. Door de slechte tweede helft van het seizoen eindigde Willem II op een 16e plaats in de Jupiler League. Toch zal Willem II met vertrouwen beginnen aan de tweestrijd tegen Almere City. Op de laatste speeldag van de reguliere competitie speelde Willem II haar beste wedstrijd van 2016 en won het met 2-3 in Kerkrade.

Spelers als Peters, Kali, Andrade, Hupperts en Andersen lijken net op tijd de vorm te pakken te hebben, en kunnen het verschil maken in de playoffs. Streppel lijkt slechts een kleine wijziging door te brengen in zijn basisteam. Heerkens zakt een linie naar de rechtsbackpositie, Joppen speelt linksback en vervangt daarmee Acenteh, en Ojo keert na een schorsing terug op het middenveld.

 

16 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments