Streppel blokkeert transfer Veerman

68
4811
Streppel tijdens Zwolle - Willem II (foto: Geert van Erven)

Henk Veerman lijkt zich voorlopig in zijn lot te moeten schikken bij sc Heerenveen. Jurgen Streppel verwacht dat hij in ieder geval tot de winterstop over de 26-jarige spits kan blijven beschikken.

“Ik ben heel blij met Henk en van mij hoeft hij ook absoluut niet weg”, zegt de trainer in gesprek met de Leeuwarder Courant. Hij refereert aan het duel met Heracles Almelo vorige week, toen Veerman betrokken was bij de late gelijkmaker van Nemanja Mihajlovic. “Henk kan heel gevaarlijk zijn als we powerplay moeten spelen. Daarom hebben we hem er dolgraag bij.”

Veerman wil evenwel vertrekken om meer aan spelen toe te komen. Hij is bij Heerenveen tweede keus, achter Reza Ghoochannejhad. Hij staat in de nadrukkelijke belangstelling van Willem II, nadat eerder een transfer naar FC Utrecht afketste. “Als hij beter is dan een ander, dan gaat hij spelen”, stelt Streppel. “Heb jij weleens een trainer gezien die zijn beste speler niet opstelt?”

“Voor ons is Henk een van de basisspelers. Volgens mij is hij tot nu toe in elke wedstrijd ingevallen. We hebben alle jongens keihard nodig. Zo breed is onze selectie niet”, besluit Streppel.

nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op
ftricolores1
Lid
ftricolores1

Van Aken (Heerenveen) op weg maar een andere club… Is het dan een gek idee dat ze gaan proberen Peters te ruilen/betrekken in een deal met Veerman?

CoCo
Gast
CoCo

Armenteros misschien in beeld bij WII.. ???begon op de bank omdat hij met een andere club bezig was..

CoCo
Gast
CoCo

Helaas naar Italië.. Beneveto.. 

Forza Willem II
Lid
Forza Willem II

@ RWB

Onzin Als ie nou wel naar un andere club verkocht zou worden. Dan misschien wel.

Maar nog un keer het zou me niks verbazen als ie maandag gewoon tekent hier

Sar
Gast
Sar

wat verwacht je dan…?? Deze man is als stront behandeld binnen onze club en zo nog een paar anderen. En voordat er weer wat gezegd wordt…Dit is niet van horen zeggen of speculeren. Nu 1,5 jaar verder staan we er mooi op: Alles en iedereen is of weggepest of opgestapt of buiten gegooid. Trainers, Assistenten die er nu zijn hebben geen enkele binding met club of supporters en een selectie die niet eredivisie waardig is… maar goed vooral geen paniek want wij hebben Joris

Highway Patrolman
Lid
Highway Patrolman

Jij hebt het helemaal door Sar! Zo is het en niet anders!!

Frietmet
Lid

Jullie roken echt teveel rotzooi.

Highway Patrolman
Lid
Highway Patrolman

Hou jij het maar lekker op friet met dan!! Daar wordt je veel slimmer van zo te lezen!!

Goof
Lid
Goof

Streppel sukkeltje, met de Peters affaire op het teentje getrapt…. ZIELIG!!

jack degier
Lid
jack degier

Zullen we gewoon allemaal wachten tot 1 september voordat we trainers en technische directeurs af gaan schieten. Er is helemaal niemand hier die weet hoe het zit en waar ze allemaal mee bezig zijn, ook het Brabants lachblad niet! Gruwelijk die figuren die op elk bericht als een paard zonder kop reageren!

Rood Wit Blauw
Lid
Rood Wit Blauw

O Jack…jij hebt de wijsheid in pacht!Nee,dan weet ik dat voortaan!

jack degier
Lid
jack degier

Voel je jezelf aangesproken? Ik geef juist aan dat ik die wijsheid niet heb, zoals niemand hier. Dat jij dat voortaan weet interesseert mij geen reet! gevalletje paard zonder kop?

Rood Wit Blauw
Lid
Rood Wit Blauw

Inderdaad voel ik me aangesproken..Enn.ga lekker een pittbiertje kopen bij de Aldi joh en dan gauw terug naar je sociale huurwoning ,jankert!

king90
Lid
king90

Rood wit en blauwKansloos figuur dat je bent. Door je eigen kortzinnige en intelectuloze opmerking geloof ik niet dat jij wel in een villa woont met zwembad in de blaak, ofwel?  Nogmaals een blog is om je eigen mening te geven. Maargoed hebben meer mensen hier last van die dit niet snappen. Smakelijk kaviaarkop!

koen verhoeff
Lid
koen verhoeff

Het spel der onderhandelingen. Veel gespeculeer en aannames. Ook BD doet gretig een duit in het zakje. Niemand weet wat er precies speelt. Eind van de week kunnen we de balans opmaken en conclusies trekken. Daarvoor is het nu nog veel te vroeg.

Alfonsq
Gast
Alfonsq

Mogen de scouts slechts in Nederland scouten? Hoe kun je nu alles op een persoon richten. Ongelofelijk.

Sprang
Lid
Sprang

Waar haal je vandaan dat ze alles op 1 persoon richten. Het is moeilijk. Vind ik ook. Maar nog 5 dagen en we weten t

Robby
Lid
Robby

Ja klopt alle spelers die we tot nu toe gehaald hebben komen uit Nederland….

JVS
Lid
JVS

In het BD staat dat ze Sol + nog wat extra tonnen wilden geven voor Veerman. Dat ga je toch niet menen mag ik hopen.. Vind Sol persoonlijk een veel betere speler. Wat zou Sol nu wel niet denken? Gaat weer lekker aan de Goirleseweg

advanpelt
Lid
advanpelt

Is niet naar buiten gebracht door Willem ii, maar door het BD

balliefleur
Lid
balliefleur

Heerenveen wil sol bij de deal betrekken maar Willem II heeft dat geweigerd Dus BD vertelt weer kwatspraat zoals gewoonlijk

Highway Patrolman
Lid
Highway Patrolman

Zoals al eerder aangegeven PANIEK,  PANIEK, PANIEK. Joris en Wielaert beginnen mijn woorden nogmaals te onderstrepen. En Streppel heeft groot gelijk om Veerman niet te laten gaan!!

ikzelf
Lid
ikzelf

Jij (en wij allen) weten niet wat er speelt en waar men mee bezig is. En zo hoort het ook!!! Ik weet alleen dat jij stemmingmakend bezig bent zonder enige onderbouwing. En dat is, zachtjes uitgedrukt, knap irritant. 

Rood Wit Blauw
Lid
Rood Wit Blauw

Hij brengt het inderdaad wat sensatieachtig,maar de man heeft wel degelijk een punt…Bij de ervaren rot Martin van Geel was dit zo nooit gebeurd!

koen verhoeff
Lid
koen verhoeff

Volgens mij is er vooral paniek bij onze Highway Patrolman.

Highway Patrolman
Lid
Highway Patrolman

Nee Koen bij jou is er paniek. En de waarheid mag verteld worden. Onze club is in de handen van de verkeerde mensen.

Beffrey28
Lid
Beffrey28

Ga solliciteren zou ik zeggen. Of is het wel heel makkelijk schreeuwen vanachter je schermpje en zou je 7 kleuren stront schijten als je het zelf zou moeten doen…?

Highway Patrolman
Lid
Highway Patrolman

Slechter zou ik het zeker niet kunnen doen Knaap! Maar daar kom jij nog wel achter als je aan het einde van de competitie ziet waar we staan. Dan ook graag een reactie van jou en die andere positivo’s of beter niet realisten hier op tilbo. Ogen open mannen of jochies hier.

Sprang
Lid
Sprang

@highway. Als de selectie op 1 september prut is zal ik dat zeker zeggen. Maar het is makkelijk om 5 dagen ervoor al commentaar te gaan geven en te zeggen dat we nacompetitie gaan spelen of degraderen terwijl er nog van alles kan gebeuren. Dat je niks hoort. Of tegenstrijdige berichten(Veermankomtwel Veerman komt niet) wil niet zeggen dat Joris zich niet uit de naad werkt en volgende week met prima spelers op de proppen kan komen. Wacht nou nog is 6 dagen voordat je begint te mopperen en klagen. En mocht het dan prut zijn wat er is bijgekomen en… Lees verder »

Highway Patrolman
Lid
Highway Patrolman

Netjes beantwoord Sprang!! Zo kan het dus ook.  Ik hoop van harte dat je mij geen gelijk hoeft te geven. Maar tot op heden zie ik het somber in. Sorry daarvoor.

Sprang
Lid
Sprang

@highway

dat was me al wel opgevallen ja.  Dat je t somber inziet

Highway Patrolman
Lid
Highway Patrolman

Maar Sprang zoals al vaak aangegeven niet zonder redenen. En niet zomaar wat loze kreten.

Sprang
Lid
Sprang

@johnnr1

Inderdaad. Eens. De club maakt stappen en ik snap dat dit niet voor iedereen snel genoeg gaat en dat er sneller spelers bij moeten. Maar dat wil de club zelf ook.

Gewoon 2 A 3 ervaren versterkingen en t wordt een prima seizoen.

Denk niet meer dat Veerman gaat komen. Streppel gaf net in een interview aan dat Veerman dit jaar gaat blijven. Maar ik geloof dat Joris een lijstje heeft en zorgt dat er een goede speler komt.

Forza Willem II
Lid
Forza Willem II

@ john Nr1

Idd, 1896 verschillende  meningen  maar met uiteindelijk allemaal het zelde doel het beste voor Willem ll.

Mooi dat er weer volop gediscussieerd wordt  op Tilbo

Robby
Lid
Robby

Met john nr 1 eens al ben ik er niet van overtuigd dat we een zwaar seizoen gaan krijgen. Veel jonge spelers dus verwacht veel ups en downs. Nu zaak om zo snel mogelijk ingespeelt te raken en verwacht ook helemaal niets van deze wedstrijd maar denk dat we in september oktober de boel op de rit hebben en hele mooie wedstrijden gaan zien. Er zit zoveel meer voetbal in dit team tov vorig jaar en toen moesten spelers zich zelfs schamen dat ze maar 13e zijn geworden. Nee rond plek 13 moet dit jaar weer mogelijk zijn met dit… Lees verder »

theclames
Lid
theclames

Een invaller die basisspeler is??

Alfonsq
Gast
Alfonsq

Als morgen weer een pak slaag is, zullen steeds minder voetballers hier naar toe willen komen. En dan gaan er weer paniek aankopen gedaan worden. Nee, dit voelt niet goed.

Forza Willem II
Lid
Forza Willem II

Er zijn drie opties

1, Veerman komt gewoon en tekenent volgende week gewoon. Wat zomaar kan

2,We hebben plan B

3,Of we Hebben plan W, we weten het niet meer

Mike
Gast
Mike

Streppel heeft groot gelijk als hij zegt zijn selectie op orde te willen houden. Zonder alternatief laten ze hem echt niet gaan, want net als in Heerenveen zit er ook een bekwaam technisch bestuur. Ik ben wel benieuwd waar Joris uiteindelijk mee aankomt en hoe we dan gaan spelen; het lijkt er gezien de (goede) aankopen tot nu toe op, dat we met een ander systeem in ieder geval aanvallender en verrassender voetbal voorgeschoteld gaan krijgen. Heb er alle vertrouwen in.

Dn appetjoek
Lid
Dn appetjoek

Heerenveen bekwaam bestuur? recent misschien maar dat is al jaren een slangenkuil 

Keiebaant
Lid
Keiebaant

Willem ll is echt in paniek, van de Looij is zich rot geschrokken van de twee wedstrijden die zijn gespeelt . Spelers die zijn gehaald kunnen best wel iets met een bal maar als je zulke jonge spelers haalt die bijna allemaal zijn degradeert bij hun vorige club of langdurig geblesseerd zijn geweest. Rienstra, is echt een versterking maar ik kan mij voorstellen dat communiceren onder de wedstrijd lastig is met zoveel jonge buitenlanders, ook dit zag je terug in de wedstrijd tegen Utrecht Tegen Feyenoord zal ook nog een flinke afstraffing worden, nou dan wil ik het wel eens zien… Lees verder »

Dn appetjoek
Lid
Dn appetjoek

de week is nog niet voorbij. bovendien zijn de afvallers van topclubs pas laat bekend van anholt armenteros etc kwamen ook pas laatste moment

Snorro
Lid
Snorro

Bron waaruit de paniek blijkt en Van der Looi geschrokken is?

Snorro
Lid
Snorro

Verder overigens eens met je post.

Sprang
Lid
Sprang

Wel grappig dat Streppel zegt: ‘ooit een trainer gezien die zijn beste speler niet op stelt’.

frenkie de Jong was toen hij nog niet verkocht was al veel beter dan een aantal anderen op t veld Streppel. Heb hem helaas niet mogen zien spelen van jou!

Forza Willem II
Lid
Forza Willem II

@ elstino78

Hoezo racuneus? Je gaat toch je 2e spits niet weg doen als je geen nieuwe hebt?. Nee hij heeft groot gelijk dat is beleid. Overgens  sta ik niet van te kijken dat ie volgende week gewoon hier tekent veerman..

M14
Lid
M14

Je kan Streppel hier ook geen ongelijk in geven, een speler die wat extra kan brengen.

Wissels waar wij al heel lang jaloers op zijn.

Als het bedrag wat genoemd wordt klopt is dat ook te gek voor woorden en dat nota bene voor een wisselspeler van Heerenveen.

Wel zal er in alle linnies minimaal nog een versterking moeten komen, liefst eerst  in de verdediging om daar de rust wat terug te krijgen.

Als je na de eerste twee wedstrijden kijkt zie je echt wel dat er jongens bij zijn die aardig kunnen voetballen, daar nog wat ervaring bij en dan moet het goed komen.

 

 

balliefleur
Lid
balliefleur

Veerman snel vergeten en doorschakelen voor het te laat is Streppel geeft toch niet toe

Rood Wit Blauw
Lid
Rood Wit Blauw

Ze hebben helemaal geen plan John….En morgen dik verliezen…nee het gaat hem ditseizoen niet worden ben ik bang!

Forza Willem II
Lid
Forza Willem II

De   Veerman Soap deel 6 op naar deel 7

Invictus
Lid
Invictus

En dus opnieuw gegokt op het verkeerde paard. We moeten het wederom doen met de boodschap dat het allemaal niet gelukt is om de gewenste versterkingen te halen. Maar om het leed voor de supporters een beetje te compenseren komt er een aanwinst van FC Bal op het Dak die men heeft beoordeeld op basis van YouTube beelden.

Ravio
Gast
Ravio

Exact zoals ik al zei…. De wraak van t kale mannetje.En let op, beide partijen blijven met elkaar in gesprek zodat Willem II straks geen tijd meer heeft voor plan B… Uiteindelijk mag Veerman NIET weg. Althans, NIET naar het Willem II van Berry van Gool, want dan voelt het als “verliezen” voor die rancuneuze kale…

Tilburg_1896
Lid
Tilburg_1896

Hij heeft natuurlijk zijn wissel nodig voor in de 75e minuut, ons tactisch wonder.

Objectivo
Gast
Objectivo

Dit mag voor niemand als een verrassing komen, dit zag iedereen natuurlijk allang aankomen gezien het verleden met Jordens.