UPD Willem II bevestigt contractverlenging Wuytens

50
3054

Update: Middenvelder Stijn Wuytens heeft met Willem II overeenstemming bereikt over een nieuw contract. Hij zal hierdoor ook in het seizoen 2015-2016 voor de Tricolores uitkomen. De 25-jarige Belg speelde tot nu toe 29 wedstrijden en scoorde daarin twee keer.

Stijn Wuytens kreeg op 18-jarige leeftijd zijn eerste contract bij PSV, waar hij samen met broer Dries de jeugdopleiding doorliep. In 2008 debuteerde Stijn in de wedstrijd om de John Cruijffschaal. Daarna kwam hij nog uit voor De Graafschap en Beerschot AC.

Jurgen Streppel: ‘Stijn is in de zomer van 2013 aangetrokken en heeft inmiddels zijn meerwaarde bewezen. Hij is een bepalende speler die de lijnen uitzet en de kwaliteiten heeft om het team te dragen. Dat mag hij de komende tijd laten zien.’

https://twitter.com/svenclaes/status/560347975504117760

Stijn Wuytens heeft zijn contract bij Willem II met een jaar verlengd, zo meldt de Belgische journalist Sven Claes op zijn Twitter-account. Stijn Wuytens en Willem II waren al lang met elkaar in gesprek over een contractverlenging. Willem II heeft nog geen officieel persbericht naar buiten gebracht. Jurgen Streppel wil het contract van zijn broer, Dries Wuytens, ook graag verlengen.

50 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments