Stijn Wuytens per direct naar AZ

40
3663
Stijn Wuytens in gesprek met Omroep Brabant

Met directe ingang gaat Stijn Wuytens de Tricolores verlaten en vervolgt hij zijn carrière bij AZ. De 26-jarige middenvelder tekent in Alkmaar, onder voorbehoud van de medische keuring, een meerjarig contract.

“Uiteraard hadden we graag gezien dat Stijn nog bij ons was gebleven, hij is voor een ons een zeer belangrijke speler. Echter is in zijn overeenkomst is een gelimiteerde transfersom opgenomen en AZ was bereid deze te betalen. Op zo’n moment is een overstap onvermijdelijk,” licht Carlos Aalbers toe.
In augustus 2013 kwam Stijn transfervrij over naar Willem II van het toen failliete Beerschot FC. Omdat hij nog kampte met een knieblessure kwam hij pas vanaf december in actie. Snel groeide hij uit tot een vaste waarde van de Tricolores. Stijn kende een mooie periode bij onze club. Zo was hij onderdeel van het team dat kampioen werd van de Jupiler League in seizoen 2013/2014 en droeg hij het seizoen daarna bij aan de knappe 9e eindklassering in de Eredivisie.

We bedanken Stijn voor zijn inzet voor de club en wensen hem veel succes in Alkmaar.

 

tekst : www.willem-ii.nl

Naar verluidt betaalt AZ 5 ton aan Willem II.

nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op
roemir
Lid
roemir

Stijn was 1 van de sterkhouders en die is dus vrij gemakkelijk weggedaan, zonder er veel aan te verdienen. Vind ik niet okee. Wens hem alle suc6 behalve tegen Willem II.

Wannies
Lid
Wannies

Jammer dat Stijn gaat, maar wel begrijpelijk. Benieuwd wie er nu gaat komen. Auassar wordt hier genoemd, lijkt mij een prima vervanger. Ook benieuwd of het Stijn gaat bevallen in Noord-Holland…

Eetje
Lid
Eetje

Ik zie heel duidelijk de verdiensten van Jurgen Streppel voor onze club. Die van Berry van Gool en Carlos Aalbers kan ik nog niet ontdekken. De tweede gun ik nog wel het voordeel van de twijfel, maar over de eerste maak ik me ernstig zorgen. Je kunt wel als een boekhouder een BVO willen runnen (althans geeft hij op zijn minst die indruk), maar hij beseft onvoldoende dat veel supporters naar het “theater” Willem II komen, omdat Streppel erin slaagt de beschikbare spelers als een team te laten opereren. Voorwaarde is wél dat er kwaliteit is in de selectie. Als… Lees verder »

TW013x
Lid
TW013x

Eetje, ik zie ook, net als jij, de verdiensten van Streppel voor onze club: hij is ergens ingestapt als trainer, op een moment dat de situatie (laten we maar zeggen) niet echt ideaal was. Desondanks heeft hij in ieder geval bepaalde geledingen binnen de club er van weten te overtuigen de koers die hij en zijn staf een jaar of vier geleden in hadden gezet, voort te zetten. Ik ben dan ook van mening dat na het ‘verval’ van onze club na de periode Adriaanse (met de periode na Adriaanse bedoel ik niet de periode direct na zijn vertrek, maar… Lees verder »

darren
Lid
darren

Ik dacht dat deze transferperiode werd gebruikt om onze club te versterken…..

Heeft Berry nog zo’n leuke verrassingen dan?

wil
Lid
wil

Alles komt goed zullen we maar denken

Pavi
Lid
Pavi

Streppel was toch onze TD toen Stijn Wuijtens in januari 2015 zijn contract met een jaar verlengde ? Lijkt me dat hij (deels) verantwoordelijk is voor de inhoud van het contract ! Wuijtens zal onder andere voorwaarden niet hebben willen tekenen destijds.

frankvanstraalen
Lid
frankvanstraalen

Daar zou ik maar niet vanuit gaan…………

Bud
Lid
Bud

Gezien zijn uitspraken had hij die bevoegdheid niet. Ik gok Berry wel.

micckky
Lid
micckky

Het is inderdaad klote dat ie weg is.maar nu proberen snel een vervanger te zoeken die transfervrij is denk aan de zeeuw of bakkal. en we kunnen we door

 

frankvandeven
Lid
frankvandeven

Uros Matic aantrekken is een goede optie! Vergelijk hem met Thomas Galasek.

 

frankvanstraalen
Lid
frankvanstraalen

Als ik de meeste reacties lees dan is het vertrek van Stijn helemaal niet zo erg! In mijn ogen is (was) Stijn de belangrijkste speler na Peters. Meestal onopvallend maar altijd goed. Ik zou als de bliksem Adil Auassar bij excelsior proberen los te weken, heeft ook een aflopend contract. En ja er is versterking nodig. Laten we het niet hopen maar een of twee ‘langdurige blessures en je zit echt in de problemen.

streppel4president
Lid
streppel4president

streppel heeft gewoon gelijk wat hij vertelt over het beleid! Of beter gezegd wanbeleid

frankvanstraalen
Lid
frankvanstraalen

Kletskoek, je kunt het niet eens zijn met het gevoerde beleid.

Maar wanbeleid is het zeker niet. Dit is pure stemmingmakerij.

streppel4president
Lid
streppel4president

iets zal er niet goed zitten, streppel is niet het persoontje die zo maar dingen gaat roepen, en zeker niet zo maar erg pissig worden, dus die kletskoek zoals jij het noemt kan zo maar een feit zijn

frankvanstraalen
Lid
frankvanstraalen

Volgens mij zegt streppel dat hij het niet eens is met het gevoerde beleid. Maar dat maakt het nog geen wanbeleid! En dat het niet goed zit tussen Streppel en onze directeur is al langer bekend.

Bud
Lid
Bud

Uit de reactie van Streppel maak ik op dat er misschien nog meer contracten zijn met gelimiteerde afkoopsom. Als Peters daarbij zit is dit mogelijk het begin van het einde. Streppel, Peters en Wuytens droegen deze ploeg. Ik ga ff duimen draaien tot 31 jan

Kruikemans
Lid
Kruikemans

Mogelijk, maar als een speler alleen wil verlengen met een gelimiteerde transfersom in zijn nieuwe contract, wat moet je dan doen als club?

Bud
Lid
Bud

Eerder beginnen met vastleggen. Ik denk niet dat AZ dat probleem nu heeft…

Shoukov
Lid
Shoukov

Eens met Frank. Te snel vallen er grote woorden als wanbeleid, criminalisering van supporters enz. Dat klinkt stoer, maar dat was het dan ook wel. Verrekte jammer dat zo’n degelijke speler weg is en even wachten wat er aan versterking komt voor we weer met z’n allen gaan roeptoeteren.

9jan
Lid
9jan

Zivko is z’n basisplaats kwijt.

 

Joppen
Lid
Joppen

Vind het toch wel verrassend… Alleen de laatste paar wedstrijden voor de winterstop begon hij weer  goed te voetballen. Maar Stijn en Ojo vind ik qua spel hetzelfde dus met een middenveld van Ojo, Haemhouts en Falkenburg ga je er denk ik niet op achteruit.

Bedankt Stijn voor de afgelopen jaren!

Bomba
Lid
Bomba

Balen….

Was al bang dat het met de huur van Hupperts door AZ wisselgeld gevraagd is. Eerder vreesde ik voor Peeters. Laten we hopen dat het hierbij blijft.

Blij als de transferperiode voorbij is..

Sami Hyypiä
Lid
Sami Hyypiä

Dit had ik wel verwacht. Vorig jaar slechts een 1-jarig contract aanbieden, dan moet je een keuze maken; verkopen of gratis weg laten gaan. Ik denk een transfer rond de 3 ton. Stijn was een belangrijke schakel binnen het elftal. We zullen hem zeker gaan missen, maar zijn positie is binnen de huidige selectie wel op te vangen. We zullen zien wat de technische staf gaat doen. Ik hoop deze keer geen huur of het moet een speler met heel veel meerwaarden zijn. Ik zou toch eens gaan informeren bij Ton van Weert van Excelsior een prima spits voor Willem… Lees verder »

Nielske
Lid
Nielske

Waarom Tom van Weert? Dat is echt een matige spits.

 

streppel4president
Lid
streppel4president

Nee de spits die we nu hebben uit amsterdam dat is alles? Van weert is gewoon een betere spits  dan nemec en zivkovic bij mekaar

Wiggel
Lid
Wiggel

En die heeft er geloof ik al 4 inliggen, echt een topper ja…meteen halen.

streppel4president
Lid
streppel4president

Nee onze wereld spitsen hebben er met zn 2 welgeteld 2! In 18 competitie wedstrijden nee dat is een top gemmidelde

streppel4president
Lid
streppel4president

gemiddelde ook goed

wil
Lid
wil

Er wordt over 5 ton gesproken.

dn Baaierd
Lid

Idd jammer was vaak constant maar het gat is nog wel op te vangen met deze selectie.

Stijn bedankt en succes maar niet tegen ons?

Bud
Lid
Bud

Dit was te verwachten maar het doet wel pijn. Ik vraag me af of men hard genoeg geprobeerd heeft hem te houden. Bij Peters is dat ook gelukt.

Haemhouts staat gelukkig weer klaar om hem te vervangen. Daarmee is er minder controle maar meer diepgang. Misschien dat Ojo zich dan beter kan onderscheiden. Nu liepen ze beiden vaak in de breedte te voetballen.

Ben benieuwd wat ze met het geld gaan doen…

dn Baaierd
Lid

Als ze slim zijn bewaren voor volgend seizoen. Met deze selectie is handhaving toch wel zeker en anders is het 1 grote schand.

Bud
Lid
Bud

Ze staan maar net boven de streep en verpatsen een van de dragende spelers. Je kunt niet eindeloos blijven bezuinigen en alle kunst en vliegwerk aan Streppel overlaten. Ik snap zijn reactie volkomen.

TTB
Lid
TTB

Jammer voor onze club, maar we kunnen het wel opvangen/invullen met de selectie die we hebben.

Stijn, bedankt voor je inzet bij onze club en veel succes bij AZ!

advanpelt
Lid
advanpelt

Waarom bedankt voor de inzet bij onze club? Hij is er toch altijd heel goed voor betaald. Hij mag blij zijn dat ie door Willem ii is opgeraapt.

en waarom succes bij AZ. Hij mag daar, wat mij betreft,

TTB
Lid
TTB

Klopt, hij is er goed voor betaald. Maar waarom zou je hem niet mogen bedanken? Hij is naar mijn mening een goede speler waar wij veel plezier aan hebben beleeft. En ik wens hem succes omdat ik Stijn als persoon het gun dat het goed met hem gaat. Laten we eerlijk zijn: clubliefde bestaat bij spelers (bijna) niet meer. Ze doen het (bijna) allemaal voor de poen. Dus vind ik het niet gek dat een speler vertrekt om naar een (in zijn ogen) betere ploeg te gaan en zijn carrière naar een hoger plan te tillen. (oftewel meer te gaan… Lees verder »

Isleyy_N
Lid
Isleyy_N

Ai ai ai die gaan we missen. Iemand van onze middenvelders zal nu meer moeten gaan lopen om gaten te dichten zoals Wuytens deed!! Haemhouts en Ojo deden dat tot nu toe niet…

Mikevh
Lid
Mikevh

Dat was een mooie opening geweest voor Frenkie de Jong. Grappig hoe dit soort dingen toch altijd weer lopen. Nu gaat Willem II weer een andere middenvelder aantrekken terwijl er een paar weken geleden nog een prima middenvelder rond liep (uit eigen jeugd), kijk ook naar Jordy Vleugels.

Bedankt Stijn voor je inzet, het is je gegund. En veel succes bij AZ.
 

ronald tricolore
Lid
ronald tricolore

Succes Stijn!! Voor onze club jammer maar deze jongen was niet te houden. Voordeel is dat er ruimte op middenveld komt voor Falkenburg of Andersen… De voorhoede nu iedereen op zijn eigen plek(Hupperts/Zivkovic/Kawaya) en dan voetballen we echt mee.. let op plaats 10 redden we nog