Stichting KingZine zoekt busbegeleiders naar Twente

8
1244

Inmiddels reizen er bijna 700 supporters af naar Enschede. De supportersclub is gestopt met verkopen en onze bussen zijn uitverkocht. Toch wil Stichting KingZine nog een bus laten rijden. Deze bus zal met cluster 2 om 16.00 uur vertrekken.

Maar! Helaas hebben we nog geen busbegeleiders voor deze bus. Wie wil ons uit de brand helpen en ons helpen met het begeleiden van een bus? Interesse? Mail naar tickets@tilbo.com Uiteraard compenseren wij de tijd en energie die je er in steekt wink

Samen zullen we alles blijven geven, dat doen we de rest van ons leven!

nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op
John Nr1
Lid

Hoe is het mogelijk dat je 9 dagen voor een wedstrijd besluit geen kaarten meer verkoopt als supportersclub zijnde ?

Joeridevrij
Gast
Joeridevrij

Ik zou het graag willen, maar zo’n kl*te box, met hardstyle en hardcore en al dat gemep op de ramen houden me tegen, misschien is de tieners aanspreken? Ook weet je vtv niet welke bus je inkomt, kunnen we in de titel niet iets vermelden van fanatieke bus/rustigebus/hardcore bus? Dan krijg je de groepen tenminste bij elkaar. Nu voor twente maar een bus besteld in de hoop dat ik met normaal volk kom!

Voor de rest chapeau aan de busbegeleiders, je kunt niet iedereen tevreden houden! Zie het niet als kritiek maar een tip!

Frietmet
Lid

De bus die nu nog gevuld gaan worden zullen waarschijnlijk niet die pubers zijn die jij bedoelt. En waarom aanspreken ? Niet iedereen beleefd een awayday op dezelfde manier.

WII Tilburg
Gast
WII Tilburg

Kansloos dat de supportersclub ruim een week voor tijd al stopt met verkopen! Onacceptabel voor een officieel orgaan van de club!

fran is fran
Gast
fran is fran

inderdaad, waarom word er al gestopt?
wou net kaarten gaan bestellen…

Frietmet
Lid

Ook de supportersclub zal bus moeten reserveren. Het is geen liefdadigheids instelling.

Forza Willem II
Lid
Forza Willem II

@ WII Tilburg

Tja is het realistisch dat men nog un bus verkoopt gezien hoe langzaam de verkoop bij de supportersclub ging en weinig kaarten verkocht zijn in vergelijking met KingZine? Het is makkelijk om te wijzen maar als men nou gewoon kaarten had gekocht had je die discussie niet gehad.

Maar goed misschien kan de supportersclub een reserve lijst maken en bij voldoende animo nog un bus laten rijden!