Stichting KingZine verlaagt de busprijs!

4
2798

De afgelopen jaren betaalde je standaard voor een busreis met Stichting KingZine €12,-. Dus of we nu naar Groningen reden of naar Utrecht, altijd was dit bedrag gelijk.
Als je gaat kijken wat supporters betalen bij andere clubs dan waren wij afgelopen jaar het goedkoopste van alle eredivisieclubs, en dat terwijl we niet eens zo centraal in het land liggen zoals sommige andere clubs.

Goed nieuws he!

Toch gaan we het nog een stukje interessanter maken om mee te gaan met Stichting KingZine. Naast een luxe touringcar, Foxsports in KingZine bus 1 en twee mooie geluidsboxen voor de eerste 2 bussen ga je komend seizoen maar €10,- betalen per busreis.

Waarom zijn we nu goedkoper? Heel simpel; het geld wat wij verdienen gaat regelrecht terug naar de supporters. Het afgelopen jaar waren de schades in de Kingzine bussen minimaal waardoor wij een extra zakcentje over hebben. Dit betekent wel dat wanneer we dit jaar weer een klote jaar hebben door schades dat dit bedrag volgend jaar weer omhoog vliegt. Dus blijf scherp met zijn alle en durf elkaar aan te spreken want aan onnodige vernielingen hebben wij niets maar op termijn ook jullie niet!

De eerste wedstrijden naar Utrecht en Feyenoord gaan deze week in de verkoop! Koop je kaarten via onze webshop en steun de Tricolores!

Nog geen vriend van KingZine? Vul dan dit formulier in en haal je cadeau op tijdens Koningsdag en krijg standaard €10,- korting op een uitwedstrijd met Stichting KingZine.

 

nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op
Frietmet
Gast
Frietmet

Respect Kingzine !! 

DVH
Gast
DVH

Een klein verschilletje maar toch fantastisch werk weer, zoals altijd.