Steun Willem II. Vraag geen geld terug!

42
2769

Wat hebben we een mooi seizoen achter de rug. En wat is het jammer dat we het seizoen niet kunnen afmaken. Toch hebben we aan het seizoen een dikverdiende prijs overgehouden. We stonden 5e en de plaatsing voor Europees voetbal is dan ook meer dan terecht.

Niet alleen op het veld hebben we een mooi seizoen beleefd. Ook op de tribunes hebben we stappen gezet. Het inhaken bij het begin van een wedstrijd begint een begrip te worden en zorgt voor een mooie wisselwerking tussen spelers en supporters. Misschien hebben we zelfs Europees voetbal aan deze wisselwerking te danken. Denk maar terug aan de wedstrijd Willem II-FC Utrecht op 16 februari. Willem II was 90 minuten lang aan het ploeteren op een moeilijk bespeelbaar veld tegen een beter FC Utrecht. De supporters bleven de ploeg steunen. De spelers gaven niet op, hetgeen resulteerde in de gelijkmaker in blessuretijd van Paul Gladon. Een gelijkmaker die goud waard blijkt.

Ook bij uitwedstrijden waren we weer present. Een gemiddelde van 682 supporters per uitwedstrijd is een prachtig gemiddelde. En als we even niet meekonden, maakten we er thuis een mooi feest van. De beelden van de awayday@home op 6 december 2019 zijn dan nog steeds prachtig om te zien, met als mooie afsluiter de speech van captain Peters op het dak van de spelersbus.

Het seizoen 2019/2020 zal altijd voor een glimlach blijven zorgen bij ons Willem II-supporters. En dan is het seizoen abrupt voorbij en leven we in onzekerheid. Wat gaat er komend seizoen gebeuren? Mogen we wedstrijden bezoeken? Kunnen we Willem II in Europa achterna reizen? Hoeveel vragen er ook zijn, een ding staat vast. Wij zullen Willem II altijd blijven steunen. Op welke wijze dan ook.

Willem II heeft afgelopen vrijdag laten weten dat deze week gecommuniceerd gaat worden over de compensatie voor de niet gespeelde wedstrijden. De financiële gevolgen voor het niet spelen van de wedstrijden zullen groot zijn. Wij willen Willem II dan ook niet nog verder in de (financiële) problemen brengen. Wij roepen alle Willem II-supporters dan ook op om, welk voorstel Willem II ook doet, geen gebruik te maken van enige financiële compensatie. Wij hebben een prachtig seizoen beleefd en als we op deze wijze Willem II hiervoor kunnen bedanken, doen we dat.

Laat zien dat je achter Willem II en achter deze boodschap staat door de banner bij dit bericht te liken en te delen via je socials.

Supporterscollectief Willem II

42 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments