Stem allemaal op De Kruikenzeiker

4
1564

We mogen hem wel. Onze Kruikenzeiker. Ergens in Tilburg loopt een persoon rond die de gave heeft om het juiste gevoel onder Willem II-supporters te verwoorden.

Of het nu gaat over onze hekel ten opzichte van NAC, een uitwedstrijd in een theater als het Gelredome of een hemeltergend slecht Willem II in Venlo, lees de tweets en verslagen op zijn site en je denkt “oh ja, zo heb ik het ook ervaren”.

Goed, genoeg veren in de reet in De Kruikenzeiker. Hij moet niet te veel gaan zweven. Straks gaat ie zichzelf nog goed vinden. Toch willen wij hem een handje helpen. Hoe? Door hem voetbaltwitteraar van het jaar te maken. Dit is een jaarlijkse verkiezing die is uitgeschreven door De Staantribune. De speelregels lees je hier.

Wat moet je doen? Twitter met motivatie De Kruikenzeiker naar @staantribune.
Waarom zou je dat doen? Nou, omdat De Kruikenzeiker Willem II op een positieve manier vertegenwoordigd onder de fanatieke voetbalvolgers. Of, zoals een twitteraar verwoordde:
Sinds ik zijn account ontdekt heb, koester ik zelfs enige sympathieke gevoelens voor Willem II. En zelfs, nog iets vreemder, voor de stad Tilburg. Ga elke keer even goed zitten voor zijn verslag, en dat doe ik verder bij niemand op aarde

Dus allemaal even stemmen, dan hebben we aanstaande zaterdag ten minste 1 blij persoon rondlopen in het stadion.

4 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments