STATEMENT TILBURG TIFOSI: VOLLE BAK ACHTER DE PLOEG

42
3300

Het was ons het donderdagavondje wel. We kregen te horen dat onze actie geen doorgang mocht hebben (hebben we ook zwart op wit staan), vervolgens kwam ons bekende statement naar buiten en daarna vernemen we via de pers dat er nooit spraken is geweest van een verbod (wat dus niet waar is).

Maar goed: we hebben toestemming om zaterdag onze actie uit te voeren. En aangezien wij ook uitkijken naar een mooie 40-jarig jubileumavond van de KingSide, gaat onze actie zaterdag gewoon door. Ook de Inhaaksessie die gepland wordt gaat door en dus staan we massaal achter de ploeg vanaf het eerste fluitsignaal.

Het verbaast ons overigens nog steeds dat Willem II op basis van aannames van Politie Tilburg een sfeeractie verbiedt. Zeker omdat er helemaal geen concrete bewijzen zijn. Voetbalsupporters lijken nog steeds de dupe van criminaliseren en dat moet gewoon stoppen.

Dat Willem II zo snel hun oren laat hangen naar Politie Tilburg vinden wij ook vreemd. Voordat er überhaupt communicatie tussen Willem II en ons heeft plaatsgevonden, werd de actie al afgekeurd.

Maar goed. Het laatste woord is hier nog niet over gezegd.

Nu richten wij ons op een mooie jubileumavond in en rondom het Koning Willem II Stadion aanstaande zaterdag.

Inhaken!

42 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments