Standbeeld Jan van Roessel onthuld

14
2790

Ondanks het slechte weer waren vanmiddag toch zo’n kleine 5.000 Willem II-supporters naar het parkeerterrein voor het Koning Willem II-stadion getogen voor het bijwonen van de jaarlijkse Koningsdag.

Hoogtepunt van de dag was de onthulling van het standbeeld van Jan van Roessel. De weduwe van Jan, Louisa, was met een limousine opgehaald door Willem II om de onthulling te verrichten.

Even na half 3 trok een geëmotioneerde Louisa het Willem II-doek vam het standbeeld van haar man. Het standbeeld heeft een plek gekregen die het verdiend. Prominent voor de hoofdingang. Zo is het een mooi eerbetoon aan Jan van Roessel en aan alle andere helden die ooit het rood-wit-blauw hebben gedragen. Onder het beeld staan op de sokkel namelijk de 126 namen vermeld van alle spelers die meer dan 100 officiële wedstrijden voor Willem II hebben gespeeld.

nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op
Forza Willem II
Lid
Forza Willem II

Ik ga alvast een poging wagen wat het volgende wat we mee gaan maken omerkelijke dingen  die gebeuren bij Willem ll.

Standbeeld zorgt voor problemen spelersbus tegenstander kan hoofdingang niet bereiken 😂

Forza Willem II
Lid
Forza Willem II

Overgens ff wat anders.

 

Ik zag un foto van twiter  account van de kruikenzeiker waar het logo van psv nog te zien op de hoofdsteun, van de spelersbus!!!

Is het  misschien  geen idee om prijsvragen op diverse sites neer te zetten. Met het volgende wat voor iets geks bij de club gebeurd dat je un prijs kan winnen?😉

RJ
Lid
RJ

Je kan zeggen wat je wil maar ik vind het een prachtig standbeeld en een mooie verrijking van ons stadion. Ook voor de spelers die meer dan 100 wedstrijden hebben gespeeld in ons mooie Rood, Wit en Blauw is dit een mooi eerbetoon.
Hulde aan de initiatiefnemers en de bouwers van dit beeld!

Wannies
Lid
Wannies

Ben wel bang dat de sokkel snel beschadigd zal zijn door langsrijdende auto’s. Een hekje er omheen lijkt me geen overbodige luxe…

Robby
Lid
Robby

Ik zit er meer mee dat die ratjes wel eens iets zullen uithalen met dit beeld.

voetbalfan
Lid
voetbalfan

Het zal wel negatieve reacties opleveren maar ik vond het de koningsdag een aanfluiting. Als je 50m van het podium afstond hoorde je niks van de spelerspresentatie. Over ontbreken van een wedstrijd is al genoeg gezegd. Over het ontbreken van de nieuwe shirts ook. Maar zorg dan aub dat er van de rest in de fanshop wel genoeg is!! Shop was nagenoeg leeg. Er werd niks aangevuld en de helft was niet beschikbaar. 

UNITED
Lid
UNITED

Knap dat er nog zoveel mensen zijn geweest met dat klote weer.

wil
Lid
wil

Was ondanks er geen wedstrijd was goed georganiseerd. Kinderen hebben genoten en daar gaat het om bij zo’n Open Dag.

Highway Patrolman
Lid
Highway Patrolman

Jammer dat het beeld niet op Jan van Roesel lijkt. De houding is ok. Maar het gezicht kan van iedereen zijn. Hoorde het van de meeste mensen die hem nog uit zijn voetbaltijd kennen. Jammer. Verder goed initiatief.

Frietmet
Lid

Het is ook geen Maddam Tussaud he

@win
Lid
@win

De absolute publiekstrekker van de Koningsdag van volgend jaar: Highway Patrolman die iets positiefs zegt, een unicum!

Forza Willem II
Lid
Forza Willem II

De redding van Koningsdag 2017 de onthulling van standbeeld.

Met de  Dank aan de inschatiefinitiatief nemmers die dit mogelijk hebben gemaakt.

Ik hoop dat Willem ll vanaf nu koningsdag en alles wat er bij en omheen hoort om un club te runnen wat serieuzer neemt  want je mag van un  club die volgendeweek 121 kaarsjes  mag uitblazen. Toch iets van professioneletijd verwachten

Snorro
Lid
Snorro

Heb je 80 bier achter je kiezen, Forza😂

Mourinho
Lid
Mourinho

Restecpt!