Stadion stroomt vol voor Willem II – FC Utrecht; Teller 13.250

6
1674
Fran Sol scoort zijn 14de van het seizoen (foto: Toin Damen)

Teller staat op 13.250 kaarten. (nog voldoende kaarten beschikbaar voor vak O en LS)

Aanstaande zaterdag 31 maart ontvangen de Tricolores in het Koning Willem II Stadion FC Utrecht. Bij winst van de Tricolores is het eredivisieschap voor het nieuwe seizoen zo goed als zeker vastgesteld.

Voor de wedstrijd zal de Stadhuisstraat volstromen met dorstige Willem II supporters. (vanaf 16.00 uur start de Willem II Bierstrasse) En ook het Koning Willem II Stadion zal volstromen. De meeste vakken zijn ver uitverkocht, en het lijkt erop dat er minimaal 13.500 fanatiekelingen in het stadion zullen zitten

Hoe koop ik een kaartje voor een thuiswedstrijd van Willem II?
Allereerst willen we benadrukken dat je voor een groot deel van de thuiswedstrijden géén ClubCard of andere kaart nodig hebt om kaartjes te kunnen bestellen. Op deze pagina vind je een overzicht van alle mogelijkheden om een kaartje te kopen voor een thuiswedstrijd van de Tricolores.

Waar kan ik een kaartje kopen?
Er zijn drie verschillende opties om aan een kaartje te komen voor onze thuiswedstrijden.

1. Direct online bestellen via www.besteljekaartje.nl
Koop gemakkelijk online je kaartje voor de thuiswedstrijden van Willem II. Je betaalt veilig via iDeal je ticket. Na de bestelling word je e-ticket per mail naar je toegestuurd. Zorg er voor dat je dit e-ticket uitgeprint meeneemt naar de wedstrijd.

2. Willem II receptie
De Willem II receptie is op werkdagen van maandag tot en met vrijdag geopend tussen 9.00-12.30 uur en 13.00-17.00 uur. Je kunt hier je kaartje contant of per pin betalen en direct meenemen. Ook op thuiswedstrijddagen is de receptie geopend. De openingstijden van de receptie bij thuiswedstrijden vind je in het websitebericht over de informatie per thuiswedstrijd.

3. Kassa’s Koning Willem II stadion
Op wedstrijddagen zijn de kassa’s van het Koning Willem II stadion vanaf anderhalf uur voor de wedstrijd geopend. Bij de kassa’s is het mogelijk om zowel contant als met pin te betalen. Let op: Bij enkele thuiswedstrijden met verhoogd risico zijn de kassa’s op de wedstrijddag gesloten.

Vragen of problemen met bestellen?
Neem dan contact op met Willem II Ticketing. Dit is telefonisch mogelijk via 013-54 90 590 of per e-mail via ticketing@willem-ii.nl.

 

6 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments