Sponsor een bus naar de AwayDay 2019

6
1131

De wedstrijd  Vitesse – Willem II op zaterdag 16 februari aftrap 20.45 uur is uitgeroepen tot Away Day. De bedoeling is dat zoveel mogelijk supporters (max. 1000), sponsoren, vrijwilligers en medewerkers dit duel bezoeken om onze selectie en technische staf te steunen in Arnhem.

Wilt u als Willem II-sponsor deze trouwe supporters helpen? Dat kan door deze uitwedstrijd op een bijzondere manier te sponsoren. Voor slechts € 500,- (excl. BTW) sponsort u één van de vele Willem II supporters die naar Arnhem zullen afreizen.

Willem II biedt u bij sponsoring van een hele pakket (€ 500,-):
– 5 business-kaarten voor de 1e verdieping + toegang voor een wedstrijd tegen één van de volgende tegenstanders; Groningen, Az, de Graafschap, Fortuna, PEC Zwolle en Emmen of
– 25 tribunekaarten Ere-Tribune voor een wedstrijd tegen één van de volgende tegenstanders; Groningen, Az, de Graafschap, Fortuna, PEC Zwolle en Emmen.
– Sponsoruiting op de websites en socialmedia van: Willem II Tilburg (www.willem-ii.nl), Stichting KingZine (www.tilbo.com) en de supportersclub (www.willem2.org)

nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op
Onno
Gast
Onno

Heerlijke AwayDay! Inhaken!

Pirot Russia
Gast
Pirot Russia

Waarom 1000 kaarten, er kunnen er veel meer in, 1350 meen ik

Forza Willem II
Lid
Forza Willem II

@ Pirot Russia
Het uitvak is sinds een paar jaar in 2 delen verdeeld

Als je daar met 200 man komt en het is geen risico wedstrijd mag je daar beneden zitten zit dan geen hek tussen uit en thuis supporters. Bij risico wedstrijden en bij meer dan 200 man moet je plaats nemen in het normale uitvak

Vredo
Gast
Vredo

Kunnen we ook met de auto die kant op of gaat dit een verplichte buscombi worden doordat dit als awayday bestempeld is?