Sponsor de AwayDay naar Twente| Alle sponsoren zijn gevonden!

28
4944

6De wedstrijd  FC Twente – Willem II op zaterdag 17 maart (18.30 uur) is uitgeroepen tot AwayDay van het seizoen 2017 – 2018. De bedoeling is dat zoveel mogelijk supporters (max. 1000), sponsoren, vrijwilligers en medewerkers dit duel bezoeken om onze selectie en technische staf te steunen in Enschede. Wilt u als Willem II-sponsor deze trouwe supporters helpen?

Dat kan door deze uitwedstrijd op een bijzondere manier te sponsoren. Voor slechts € 500,- (exclusief BTW) sponsort u één van de vele Willem II supportersbussen die naar Enschede afreizen.

Als dank voor het sponsoren van een supportersbus biedt Willem II u graag een van onderstaande pakketten aan:

Ø 5 businesskaarten voor Willem II – FC Utrecht voor de eerste verdieping + toegang tweede verdieping na de wedstrijd.

Ø Sponsoruiting op de websites van stichting KingZine (Tilbo.com), de supportersclub (willem2.org) en Willem II (willem-ii.nl).

Interesse? Neem dan contact op met Pim Delmee
pim.delmee@willem-ii.nl | 06-26452209

nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op
vakkieB
Gast
vakkieB

Lijkt me gepast om alle sponsoren hartelijk te bedanken.

Breng 3 punten mee terug naar Tilburg.

PS. Nog steeds in jubel-stemming na j.l. zaterdag.

patrick
Gast
patrick

Nou nog een sponsor voor de drank 😂

HOS
Lid
HOS

7 bussen die ieder 500 euro kosten is in totaal 3.500 euro. Kunnen de bussen niet gewoon in de verkoop en dat de club garant staat voor deze 3.500 euro indien er niet meer sponsoren zich aandienen? Ze zullen met al die meevallers toch wel ergens een potje hebben en het is natuurlijk ook enorm positief voor de uitstraling van de club indien de club gesteund wordt door zo’n grote groep supporters. Ik weet niet of het zo werkt hoor, maar het zou jammer zijn als er geen bussen meer bij komen, terwijl na het resultaat van afgelopen weekend die… Lees verder »

Frietmet
Lid
Frietmet

Volgens mij komen de kaarten anders ook in de verkoop, maar dan voor normale prijs.

wil
Lid
wil

De AwayDay gaat toch niet door?

goolsekruik
Gast
goolsekruik

Mocht de reis niet doorgaan krijgen de supporters dan wel hun geld terug?

Forza Willem II
Lid
Forza Willem II

Leuk dat deze wedstrijd goed bezocht gaat worden door Awayday en leuk die 1200 man die naar de kuip gaan. Maar laten we ook in de rest van de uitwedstrijden dat doen we staan er alles behalve florissant voor. Wij moeten er als supporters alles aan doen dat we zo snel mogelijk veilig spelen.

Tilburg013
Gast
Tilburg013

Gelukkig regelt de Rammelaer de busreizen niet en heeft hij hier totaal geen verstand van maar jij natuurlijk wel…. haha

oldschool77
Lid
oldschool77

weer een goede actie vanuit de club om dit op touw te zetten …. mooie wedstrijd tegen een concurrent en met een mooi groot uitvak. Heerenveen was ook erg druk geweest dit jaar want de plannen lagen er maar veel zitten dat weekend overzees dus dat werd hem niet en nu is het ook nog verzet. ik snap dat degene die veel gaan balen dat het niet vaker druk is met uitwedstrijden maar helaas hoort dat bij onze club. voetbal is niet om aan te zien en men is er wel een beetje klaar mee .al is het natuurlijk wel… Lees verder »

Frietmet
Lid
Frietmet

Ik denk niet dat KZ en SC even een uitwedstrijd kunnen sponsoren, het zijn vrijwilligers en daarbij houden ze de prijzen al zo laag mogelijk voor alle uitwedstrijden, ze zullen best een buffer hebben, maar maken echt geen winst over onze rug.

Guillaume1896
Lid
Guillaume1896

Eens. Terecht ook dat je benoemt dat het niet meegaan niets met clubgevoel te maken hoeft te hebben. Om verschillende redenen kan het er vaak gewoon niet inzitten om mee te gaan of maakt men andere keuzes.

Het beeld dat je alleen een echte Willem II supporter kunt zijn als je ook alle uitwedstrijden mee pakt slaat nergens op. Met alle respect overigens voor de gasten die dat wel doen.

goolsekruik
Gast
goolsekruik

Heerenveen uit is op zaterdag niet op vrijdag!

Forza Willem II
Lid
Forza Willem II

@ Goolsekruik

Klopt maar was in 1e instantie wel op vrijdag maar omdat we in de halve finale van de beker zitten is ie verplaatst naar zaterdag. En het is te kort  dag om die wedstrijd als AwayDay te doen

Lewis
Gast
Lewis

Ik vind dat je dit gewoon moet afschaffen of een andere regel in moet stellen. Driekwart van deze mensen gaan nooit naar een uitwedstrijd of gaan alleen elk jaar met de awayday

Eula
Gast
Eula

Ik snap je punt niet echt. Je hebt liever dat de mensen die nu alleen de awayday meegaan voortaan helemaal niet meer gaan?

 

En aan wat voor regel zat je te denken?

KruikEreNoord
Lid
KruikEreNoord

Ik vind de awayday juist een mooi initiatief!

Juist ook voor mensen die anders niet naar uitwedstrijden gaan is het een kans om er in mee in aanraking te komen waardoor ze in de toekomst misschien vaker een uitwedstrijdje meepakken.

Daarnaast denk ik dat onze jongens alle steun kunnen gebruiken in zo’n belangrijke wedstrijd bij een directe concurrent.

goolsekruik
Gast
goolsekruik

Heerenveen uit was beter geweest

frannekesol
Lid
frannekesol

Waarom de awayday naar Twente? Twente uit trekt sws al de afgelopen jaren tussen de 600-800 man aan. Omdat de kaartjes daar sws maar 10-15 euro kosten.

Frietmet
Lid
Frietmet

Ik gok omdat dat een van de weinige uitvakken is die nog niet bezocht is, het is een groot uitvak. Wellicht Heerenveen nog maar dat was eigenlijk op Vrijdag dus was niet handig. Misschien volgend jaar. Daarmee bedoel ik dat een van de voorwaarde is een groot uitvak 800+.

 

En Twente is gewoon concurrent natuurlijk.

KS79
Gast
KS79

Ken je feiten, vorig jaar was het druk met 750 ja maar dat kwam ook door een actie. De jaren daarvoor stonden we telkens met 150 man in Enschede. En buiten dat is dit een van de weinig grote vakken die nog gevuld kunnen worden.

 

Maar leuk en aardig zo ‘awayday’, laten we gvd de helft maar meenemen naar ADO en daar een vol val hebben. Kut dagjesmensen .

Guillaume1896
Lid
Guillaume1896

@KS79: lekker bekrompen reactie van je. Zegt in mijn ogen meer over jouw beperkte kijk op de zaak dan over de “kut dagjesmensen” die meegaan naar een uitwedstrijd. Denk je nou werkelijk dat door dit soort uitspraken meer mensen vooral vaker mee gaan? Of wat is nou precies het punt dat je wilt maken?

Magico
Gast
Magico

Geloof je het zelf?

Tilburg013
Gast
Tilburg013

Gelukkig regelt de Rammelaer de busreizen niet en heeft hij hier totaal geen verstand van maar jij natuurlijk wel…. haha