Home » Laatste Nieuws » Sponsor de AwayDay naar Twente| Alle sponsoren zijn gevonden!

Sponsor de AwayDay naar Twente| Alle sponsoren zijn gevonden!

6De wedstrijd  FC Twente – Willem II op zaterdag 17 maart (18.30 uur) is uitgeroepen tot AwayDay van het seizoen 2017 – 2018. De bedoeling is dat zoveel mogelijk supporters (max. 1000), sponsoren, vrijwilligers en medewerkers dit duel bezoeken om onze selectie en technische staf te steunen in Enschede. Wilt u als Willem II-sponsor deze trouwe supporters helpen?

Dat kan door deze uitwedstrijd op een bijzondere manier te sponsoren. Voor slechts € 500,- (exclusief BTW) sponsort u één van de vele Willem II supportersbussen die naar Enschede afreizen.

Als dank voor het sponsoren van een supportersbus biedt Willem II u graag een van onderstaande pakketten aan:

Ø 5 businesskaarten voor Willem II – FC Utrecht voor de eerste verdieping + toegang tweede verdieping na de wedstrijd.

Ø Sponsoruiting op de websites van stichting KingZine (Tilbo.com), de supportersclub (willem2.org) en Willem II (willem-ii.nl).

Interesse? Neem dan contact op met Pim Delmee
pim.delmee@willem-ii.nl | 06-26452209

28 reacties

 1. Lijkt me gepast om alle sponsoren hartelijk te bedanken.

  Breng 3 punten mee terug naar Tilburg.

  PS. Nog steeds in jubel-stemming na j.l. zaterdag.

  1

  0
 2. Nou nog een sponsor voor de drank 😂

  1

  0
 3. HOS

  7 bussen die ieder 500 euro kosten is in totaal 3.500 euro. Kunnen de bussen niet gewoon in de verkoop en dat de club garant staat voor deze 3.500 euro indien er niet meer sponsoren zich aandienen? Ze zullen met al die meevallers toch wel ergens een potje hebben en het is natuurlijk ook enorm positief voor de uitstraling van de club indien de club gesteund wordt door zo’n grote groep supporters.

  Ik weet niet of het zo werkt hoor, maar het zou jammer zijn als er geen bussen meer bij komen, terwijl na het resultaat van afgelopen weekend die 1000 man gehaald zou moeten kunnen worden.

  10

  1
  • Volgens mij komen de kaarten anders ook in de verkoop, maar dan voor normale prijs.

   3

   0
   • de rammelaer
    de rammelaer

    Een bus sponsoren kost inderdaad 500,- maar een bus naar Enschede en terug laten rijden kost meer. Daardoor hebben we meer sponsoren nodig.

    Er zijn nu nog 4 sponsors nodig en dan zijn we er. M.a.w. Komt wel goed.

    6

    0
 4. De AwayDay gaat toch niet door?

  0

  16
 5. Mocht de reis niet doorgaan krijgen de supporters dan wel hun geld terug?

  4

  0
 6. Forza Willem II
  Forza Willem II

  Leuk dat deze wedstrijd goed bezocht gaat worden door Awayday en leuk die 1200 man die naar de kuip gaan. Maar laten we ook in de rest van de uitwedstrijden dat doen we staan er alles behalve florissant voor. Wij moeten er als supporters alles aan doen dat we zo snel mogelijk veilig spelen.

  14

  5
 7. Gelukkig regelt de Rammelaer de busreizen niet en heeft hij hier totaal geen verstand van maar jij natuurlijk wel…. haha

  4

  1
 8. weer een goede actie vanuit de club om dit op touw te zetten …. mooie wedstrijd tegen een concurrent en met een mooi groot uitvak. Heerenveen was ook erg druk geweest dit jaar want de plannen lagen er maar veel zitten dat weekend overzees dus dat werd hem niet en nu is het ook nog verzet.

  ik snap dat degene die veel gaan balen dat het niet vaker druk is met uitwedstrijden maar helaas hoort dat bij onze club. voetbal is niet om aan te zien en men is er wel een beetje klaar mee .al is het natuurlijk wel belangrijk dat de club juist nu overal volle bak gesteund gaat worden.

  dus waarom niet nog een away day ( bv Zwolle ) en dan gesponsord door de Kingzine en Supportersclub of vraag ik dan teveel ?? Excelsior en n@c lopen toch wel vol dus dan heb je buiten Den Haag en Heerenveen de andere wedstrijden wel geregeld.

  we moeten elkaar nu niet aan gaan vallen op wel of niet gaan want ik en vele zijn veel en overal geweest maar door verschillende oorzaken komt het er simpelweg niet zoveel meer van dan dat we zouden willen . en nee heeft niks met minder clubgevoel te maken want dat wordt nooit minder en daarom moeten we er samen voor zorgen dat we ze uit en zeker thuis vol steunen om te zorgen dat we de benodigde 4 – 5 potjes nog winnen

  16

  1
  • Ik denk niet dat KZ en SC even een uitwedstrijd kunnen sponsoren, het zijn vrijwilligers en daarbij houden ze de prijzen al zo laag mogelijk voor alle uitwedstrijden, ze zullen best een buffer hebben, maar maken echt geen winst over onze rug.

   8

   0
  • de rammelaer
   de rammelaer

   Klopt inderdaad. We kunnen zo af en toe wel iets doen maar geen hele awayday sponsoren. Dan zijn wij KingZine in ieder geval failliet 🙈

   7

   0
   • Rammelaar, zou jij eens willen kijken naar het naamgebruik? Ik gebruik al jaren Bomba als naam. Sinds enkele dagen zie ik: bomba, Bomba is een sukkel en nog een Bomba…

    0

    1
  • Guillaume1896

   Eens. Terecht ook dat je benoemt dat het niet meegaan niets met clubgevoel te maken hoeft te hebben. Om verschillende redenen kan het er vaak gewoon niet inzitten om mee te gaan of maakt men andere keuzes.

   Het beeld dat je alleen een echte Willem II supporter kunt zijn als je ook alle uitwedstrijden mee pakt slaat nergens op. Met alle respect overigens voor de gasten die dat wel doen.

   7

   0
 9. Heerenveen uit is op zaterdag niet op vrijdag!

  2

  1
  • Forza Willem II
   Forza Willem II

   @ Goolsekruik

   Klopt maar was in 1e instantie wel op vrijdag maar omdat we in de halve finale van de beker zitten is ie verplaatst naar zaterdag. En het is te kort  dag om die wedstrijd als AwayDay te doen

   4

   2
 10. Ik vind dat je dit gewoon moet afschaffen of een andere regel in moet stellen. Driekwart van deze mensen gaan nooit naar een uitwedstrijd of gaan alleen elk jaar met de awayday

  4

  33
  • Ik snap je punt niet echt. Je hebt liever dat de mensen die nu alleen de awayday meegaan voortaan helemaal niet meer gaan?

    

   En aan wat voor regel zat je te denken?

   13

   2
   • KruikEreNoord

    Ik vind de awayday juist een mooi initiatief!

    Juist ook voor mensen die anders niet naar uitwedstrijden gaan is het een kans om er in mee in aanraking te komen waardoor ze in de toekomst misschien vaker een uitwedstrijdje meepakken.

    Daarnaast denk ik dat onze jongens alle steun kunnen gebruiken in zo’n belangrijke wedstrijd bij een directe concurrent.

    15

    1
 11. Heerenveen uit was beter geweest

  4

  10
 12. Waarom de awayday naar Twente? Twente uit trekt sws al de afgelopen jaren tussen de 600-800 man aan. Omdat de kaartjes daar sws maar 10-15 euro kosten.

  6

  11
  • Ik gok omdat dat een van de weinige uitvakken is die nog niet bezocht is, het is een groot uitvak. Wellicht Heerenveen nog maar dat was eigenlijk op Vrijdag dus was niet handig. Misschien volgend jaar. Daarmee bedoel ik dat een van de voorwaarde is een groot uitvak 800+.

    

   En Twente is gewoon concurrent natuurlijk.

   22

   1
   • Ken je feiten, vorig jaar was het druk met 750 ja maar dat kwam ook door een actie. De jaren daarvoor stonden we telkens met 150 man in Enschede. En buiten dat is dit een van de weinig grote vakken die nog gevuld kunnen worden.

     

    Maar leuk en aardig zo ‘awayday’, laten we gvd de helft maar meenemen naar ADO en daar een vol val hebben. Kut dagjesmensen .

    15

    33
   • Guillaume1896

    @KS79: lekker bekrompen reactie van je. Zegt in mijn ogen meer over jouw beperkte kijk op de zaak dan over de “kut dagjesmensen” die meegaan naar een uitwedstrijd. Denk je nou werkelijk dat door dit soort uitspraken meer mensen vooral vaker mee gaan? Of wat is nou precies het punt dat je wilt maken?

    12

    3
  • de rammelaer
   de rammelaer

   Twente zou anders dit jaar gewoon €24,- a €25,- kosten. Vorig jaar waren de kaartjes gratis maar verder is het meestal niet veel met de aantallen daar.

   14

   0
  • Geloof je het zelf?

   2

   12
   • Gelukkig regelt de Rammelaer de busreizen niet en heeft hij hier totaal geen verstand van maar jij natuurlijk wel…. haha

    16

    0
   • de rammelaer
    de rammelaer

    Haha menneke toch😂

    9

    1