Spelers op rapport: Zware onvoldoendes in Almelo

29
2602

Willem II speelde zondagmiddag tegen Heracles en bij winst lonkte de derde plaats op de ranglijst. Willem II gaf niet thuis en werd ondanks de mooie support van het uitvak afgetroefd op inzet en strijdlust. Daarnaast zorgden individuele fouten van Jordens Peters (3x) en Wellenreuther voor onnodige tegentreffers.

Zaterdag staan we weer als 1 blok achter Willem II want het publiek kan in de competitie waar alles dichtbij elkaar ligt het verschil maken.

Wellenreuther 3: De laatste 3 wedstrijden maakte Wellenreuther een degelijke indruk, maar tegen Heracles zakte hij volledig door het ijs. Bij de 1-0 had hij beter kunnen reageren op de bal in korte hoek. Voorafgaand aan de 2-1 kwam hij onnodig uit zijn doel en ook bij schot van Dessers zag hij er niet goed uit. Wellenreuther zorgt met zijn onrustig gedrag en onzekerheid voor veel onrust in de achterhoede.

Heerkens 5: Verhuisde door afwezigheid van Dankerlui, Lewis en Nieuwkoop van de linksback positie naar de rechtsback. Had verdedigend veel moeite met de aanvallers van Heracles en was zeer slordig in balbezit.

Peters 3: Zakte compleet door het ijs tegen Heracles. Won geen enkel duel van Dessers, wat toch niet de beste spits van de eredivisie is. Zowel bij de 1-1 als 2-1 verloor hij een beslissend duel tegen Dessers. Bij de 3-1 nam hij de doorkomende lopende speler niet over. Tel daarbij de vele foute passes op en dan weet je dat het cijfer 3 nog redelijk coulant is. Peters moet snel gaan verbeteren want anders zal hij snel zijn plek gaan verliezen.

Holmen 6.5: Holmen moest in de achterhoede ongelooflijk veel corrigeren door slechte spel van Peters, Llonch en Saddiki. Had bij 1-0 wellicht meer kunnen doen, maar speelde verder naar behoren.

Nelom 6: Speelde een degelijke wedstrijd. Op een foute inspeelpass bij 4-1 na maakte hij redelijke indruk. Won duels en was balvast bij positiespel.

Llonch 4.5: Onze Pol speelde een van zijn mindere wedstrijden voor Willem II. Won weinig duels en was slordig in de passing.

Saddiki 3.5: Een 6 voor ijver, maar een 1 voor uitvoering. Werkte hard maar was dramatisch slecht. Is naast Llonch niet de speler die in balbezit het spel versneld en zorgt voor aanvallende impulsen.

Tresor 5.5: talent druipt er vanaf. Had veel moeite om aanspeelbaar te komen. Als hij aan de bal kwam was hij dreigend maar het was te weinig voor een voldoende.

Vrousai 4.5; zichtbaar moeite met zijn rol op de flanken. Wisselde prachtige Aannames af met dom balverlies. Uiteindelijk veel te weinig rendement.

Pavlidis 6: prima doelpunt. Alweer vijfde van het seizoen. Werkte hard maar kreeg veel te weinig ballen in 16 waar hij scherp en gevaarlijk is.

Kohlert 5: kwam er totaal niet aan te pas in Almelo. Werd fysiek overklast. Had 1 geweldige actie als voorassist op de 1-1 van Pavlidis.

nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op
wil
Lid
wil

Dat je slecht speelt dat kan eens gebeuren. Maar totaal geen inzet en beleving dat gaat er bij mij niet in.

Dre
Lid
Dre

Als Peters slecht speelt dan verdient hij inderdaad die 3. Komt mijns inziens niet vaak voor maar spelers moeten zich ook instellen op zijn zwakte. Hij moest veels te vaak te fouten van Nelom herstellen. Hoe kunnen jullie, Tilbo redactie, Nelom een voldoende geven. Was de slechtste van het veld. Was debet aan bijna alle doelpunten en kansen van Heracles. Opbouwend de ene vuurpijl na de andere. Deze jongen past niet bij Willem II

jimvanfessem
Lid
jimvanfessem

Kohlert is de nieuwe Jonas Kolka. Speelt voor eigen publiek de pannen van dak en in uitwedstrijden doet ie niet mee. Een 5 is naar mijn mening nog vrij hoog voor het vertoonde spel.

St100@gmail.com
Gast
St100@gmail.com

En Joris een dikke 4. Team is zoveel zwakker geworden!

Henkie013
Lid
Henkie013

Gelijke monniken gelijke kappen. Dus als Peters heel slecht speelt krijgt hij ook een 3. Maar kritiek op Peter moet altijd met mate en subtiel. Want van de 11 op het helft zijn Peters en Heerkens de 2 niet-passanten, Koningskinderen, echte Willem II-ers! Die behandelen we met het grooste respect, zeker als het (even) wat minder gaat.

Stadion
Gast
Stadion

Wat een onzin!

De Frater
Lid
De Frater

Niemand is groter dan de club Henkie, ook Peters en Heerkens niet. Gefundeerde kritiek hoeft dan ook niet met mate en subtiel te worden geuit!!

Guillaume1896
Lid
Guillaume1896

Wat mij betreft dient iedereen met respect behandeld te worden. Zeker als er kritiek geleverd wordt. Dat mis ik te vaak hier op Tilbo. Misschien verdienen Peters en Heerkens meer krediet dan sommige anderen, maar dat is iets heel anders.

KruikenTrots
Lid
KruikenTrots

Goede realistisch cijfers, kan me er goed in vinden. Pavlidis had alleen gelijk met Holmen mogen zijn wat mij betreft

antonius
Gast
antonius

Wat hebben wij unne k**keeper! mad

Tilburg nr1
Gast
Tilburg nr1

Uitvak 10 en tilburg tifosi ook met weer een mooie actie!

MVPTilburg
Lid
MVPTilburg

Heerkens en Peters ontzettend zwak! Holem en Llonch waren de enigste die hun niveau haalden

Henkie013
Lid
Henkie013

Brabants Dagblad heeft het over Voutzos en alle sites nemen het over. Het is Christos VoutSAS. https://www.transfermarkt.nl/christos-voutsas/leistungsdaten/spieler/481681

mollemans
Lid
mollemans

Meestal ben ik t wel redelijk eens met de punten, maar in welke wereld krijgt nelom voor deze pot een 6? 3 doelpunten komen doordat hij niet eens in de buurt van zijn man is. Jordens moet dat gaan corrigeren bij de 1e en 2e wat niet lukt en bij de derde komt jordens te kort om de zone van nelom af te schermen. De vierde is zelfs door een verkeerde bal van nelom. En dan toch nog een 6 ?

schrobbelaer
Lid
schrobbelaer

Bij de 1e corrigereb? Peters laat zich als een kleuter wegzetten in een persoonlijk duel

Gerrit
Gast
Gerrit

Je hebt helemaal gelijk. Nelom was de slechtste man van het veld. Het leek werkelijk waar nergens op wat hij allemaal deed.

Tomvk
Gast
Tomvk

Je hebt volkomen gelijk. Llonch wint als enige duels en krijgt een 4,5. Nelom hoort minimaal net zo’n laag punt als Peters te krijgen. Hij was echt verschrikkelijk, maar kennelijk zien de “kenners” dat niet. Sterker nog met een betere linksback kom je niet op achterstand in dit duel. Ik vond hem een 2,5 a 3 maximaal.

Ravio
Lid
Ravio

Nelom heeft waarschijnlijk gedacht: als ik nou niet op de linksback positie blijf staan maar veel dieper en niet eens in de buurt van de duels, dan wordt ik misschien ook niet op aanvallen van de tegenstander over die kant beoordeeld… De razende reporter van Tilbo heeft ie iig mooi tuk….

Frankwie
Gast
Frankwie

De telegraaf geeft ongeveer dezelfde cijfers als tilbo. De kenners zien blijkbaar ook niet wat jullie zien. Bij de 1-4 giga-blunder, maar bij 2 andere goals ging het om.duels tussen dessers en Peters. Dessers is niet de rechtsbuiten, wel?

FranSol1896
Lid
FranSol1896

Het is toch een teamsport of niet? Dus omdat Dessers de spits is en dus de man van Peters en/of Holmen is mag Nelom niet helpen? Als die jongen gewoon positioneel eens een keer goed zou staan dan zou hij andere ook kunnen helpen. Linksback staan is niet zijn enige taak. Je zou voor de gein ook eens moeten kijken waar hij staat als de bal aan de andere kant van het veld is. Dan staat hij bijna tegen de rechtsbuiten aan. Tussen Peters en Nelom zit dan een gat van bijna 20 meter.

St100@gmail.com
Gast
St100@gmail.com

Dat komt omdat ze de keuzes van joris niet willen afvallen. Je hebt gelijk, peters moest extra werk verzetten om tekortkoming nelom op te vangen.

Lelystad Tricolore
Lid
Lelystad Tricolore

Derde Griek voor Willem II : Christos Voutzos (18) middenvelder

Forza Willem II
Lid
Forza Willem II

Wat Wellenreuther bij die 2-1 kompleet idioot om daar uitkomen er liepen nog een stuk of 5 verdedigers Dessers stond op onmogelijke positie om vandaar te scoren. En als je dan uitkomt moet je hem hebben.

frankvandeven
Lid
frankvandeven

Is oud nieuws, dat leert hij nooit af. Ik begrijp niet dat Wapenaar dat accepteert!

Relativist
Lid
Relativist

Klopt, hij dacht linksback te moeten spelen. Misschien omdat onze linksback die daar had moeten zijn (Nelom) er niét was?
Een verdediger moet allereerst verdedigen! En als je dan als het kan ook aanvallende kwaliteiten hebt, is dat meegenomen.

knolleke
Gast
knolleke

wedstrijd was dramatisch, helaas op belangrijke posities net niet voldoende kwaliteit. Voor Willem II staat er een prima ploeg en moeten we accepteren dat dergelijke wedstrijden worden gespeeld. We kunnen pieken en zoals vandaag is het drama. Het voordeel of nadeel van de huidige situatie. Oordeel zelf maar….. persoonlijk zou ik adrie een leuk laatste seizoen wensen maar ik ben wel een voorstander van een echte vent ! iemand die ergens voor staat ! de laatste jaren is dat wel drama geweest. Co stond ergens voor .. nadien was het constant wijzigen. Ook nu met Adrie (en denk dat ik… Lees verder »

schrobbelaer
Lid
schrobbelaer

Wat kan koster doen aan feit dat peters drama speelt
.onze keeper weer een kronkel in zn kop heeft en onze normaal beste middenvelder speelt als een krant

Collectief falen

Carlos Cojones
Lid
Carlos Cojones

Uiteindelijk zijn we gewoon op felheid geklopt. Als je zag hoe fc kunstgras druk zette…Daar konden wij niets tegenover stellen.

dennism
Lid
dennism

Spijker op zijn kop. Het begint met felheid en dat was juist wat ik vandaag niet gezien heb en wat juist de afgelopen weken een belangrijk wapen was.