Spelers op rapport; Wanprestatie in eigen stadion

22
977

Willem II trad zondagmiddag zonder energie en beleving aan tegen FC Emmen. De ploeg uit Drenthe liet zien dat men het eredivisieschap in Tilburg veilig wilde stellen. Emmen speelde niet goed, maar leverde veel meer strijd dan de Tricolores. De spelers zorgden met hun wanprestatie voor een negatieve nasmaak van een verder prima seizoen. Hopelijk kunnen de spelers zich nog een keer opladen om tot een goed resultaat in Den Haag te komen. En daarmee het seizoen waardig af te sluiten.

Woud 3
Na de 2-0 van Isak leek de wedstrijd gespeeld, maar een blunder van Woud leidde de comeback van FC Emmen in. Na rust bleef de Nederlandse Nieuw-Zeelander grossieren in fouten en dat kostte Willem II uiteindelijk de overwinning. Eerlijksheidshalve moeten we er aan toevoegen dat de keeper ook niet werd geholpen door de zwakke achterhoede.

Heerkens 4
Heerkens speelde als linksback een zwakke bekerfinale. Tegen Emmen mocht hij door afwezigheid van Lewis aan de andere kant backen. En dat deed hij niet veel beter. Had ontzettend veel ruimte in de opbouw, maar maakte steeds de verkeerde keuze en leverde de ene na de andere bal in. Zeer zwakke wedstrijd.

Peters 5
Kreeg in de 4e minuut van de wedstrijd de steun van de tribunes die hij verdiende. Peters vertaalde deze steun niet in een goede wedstrijd. Kreeg geen vat op de spitsen van Emmen en was opbouwend zwak. Gaf na de finale aan dat hij belangrijk is voor de organisatie, motivatie en sturing van het team. Helaas lukte het Jordens niet het elftal op scherp te krijgen en hij deelde in de malaise.

Meissner 4.5
Had net als Peters zeer veel moeite met het systeem dat Emmen speelde en kwam vaak in de 1 tegen 1situatie. Verloor veel duels en was zeer slordig in de opbouw.

Palacios 6.5
Een voldoende voor inzet en vlijt noemde ze dat vroeger. Palacios speelde niet zijn beste wedstrijd voor Willem II, maar was één van de weinige spelers die liet zien te willen winnen. Bleef zijn meters maken aan de linkerzijde, maar ondanks alle inzet leverde dat te weinig op.

Llonch 8
Speelde Pol een hele goede wedstrijd? Nee. Daar was hij ook in balbezit te slordig voor. Het was wel de speler die bleef jagen en liet zien dat hij de wedstrijd kost wat kost wilde winnen. Een speler naar ons hart.

Tapia 4
De allerslechtste wedstrijd van Tapia in het shirt van de Tricolores. Waar Tapia normaal gesproken altijd aanspeelbaar is en de bal meestal bij een ander gestreept shirt krijgt was hij nu de dissonant op middenveld.  Verstopte zich, was slordig aan de bal en verloor veel duels.

Crowley 6
Wilde zich zichbaar bewijzen na zijn teleurstellende reserverol in de bekerfinale. Werkte hard en liet af en toe zien dat hij over een geweldige technische bagage beschikt. Leverde te vaak vrije ballen in. Mede door gebrek aan beweging bij de rest van het team.

Dankerlui 5
De keuze van Dankerlui was tactisch te verklaren om tegenwicht te bieden aan de 5-3-2 (en opkomende Cavlan) formatie van Emmen. Liep echter overal precies tussen in waardoor hij zowel aanvallend als verdedigend niets toevoegde aan het spel van Willem II.

Pavlidis 6
Legde in tegenstelling tot de meeste van zijn teamgenoten veel energie in zijn spel. Daarbij ging meer mis dan goed, maar dat kunnen we accepteren. Had in de laatste minuut de 3-3 op de schoen, maar schoot in het zijnet.

Isak 5
Met een assist en een doelpunt hoor je als spits zijnde eigenlijk geen onvoldoende te kunnen krijgen. Maar ondanks deze ‘mooie’ statistieken delen we toch een onvoldoende uit. Naast de assist en het doelpunt was Isak onzichtbaar en grossierde hij in slechte acties. De absolute topvorm van een paar weken geleden is hij (hopelijk even) kwijt.

nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op
Tricolores1896
Gast
Tricolores1896

Ik vind het cijfer 3 nog hoog voor onze keeper….
Nooit meer opstellen.

Wenne kutkeeper zeg. Wa hebben wij een kutkeeper. Wenne kutkeeper

Erik
Gast
Erik

alleen bij de eerste goal valt het hem te verwijten. de andere 2 moet hij een uiterste redding maken en wordt er niet/nauwelijks meeverdedigd. Het is zeker niet de beste keeper die we ooit gehad hebben maar om hem nou compleet de grond in te boren is voor niemand goed. De staf heeft besloten hem te houden ipv branderhorst, daar zal een reden voor zijn. Hij heeft het nog niet laten zien, maar hij is nog jong. maar al dat gezeik op onze eigen spelers moest eens klaar zijn. Wij zijn toch met z’n allen Willem II laten we dan… Lees verder »

SargentD
Lid
SargentD

Eens, tweede en derde doelpunt valt hem niet zo gek veel te verwijten. Wel vervelend om te zien dat de achterhoede op het moment ook onzeker van hem wordt. Een enkele keer was zondag terugspelen de beste optie, maar werd de bal toch maar blind naar voren geschoten. Lijkt me ook niet goed.

Rene
Gast
Rene

De spelers zorgden met hun wanprestatie voor een negatieve nasmaak van een verder prima seizoen

Serieus? Gaan jullie nou de spelers de schuld geven van de negatieve nasmaak?

VAKh
Gast
VAKh

Ben niet helemaal eens met de punten. Peeters speelde een prima wedstrijd, zat er een aantal keer goed tussen en probeerde waar kon de bal naar voren te spelen. Doelpunten kwamen uit de omschakeling en die slag werd verloren op het middenveld, uiteraard is dan de organisatie weg als je cvm weg is. Dankerlui onzichtbaar, die moet echt een 3 krijgen. Isak veel goede loopacties. Helaas zagen de andere spelers dat niet. Die had gemakkelijk 2 a 3x alleen voor de keeper uit kunnen komen. Crowley was echt slecht in de passing. Als hij nou de bal in de loop… Lees verder »

KingKoen75
Gast
KingKoen75

Cavlan zou hier ook wel passen. Vind hem eenzelfde type als Palacios, die waarschijnlijk weg gaat. Ik zou eens ff informeren wat hij kost, als ik Joris was.

Ravio
Gast
Ravio

Ik dacht tzelfde en volgens mij is hij transfervrij op te pikken! Vind hem overigens zeker aanvallend en voetballend veel beter dan Palacios ook! Hoeveel goede voorzetten heeft Palacios gegeven dit seizoen? Op 1 hand te tellen denk ik…. Terwijl hij er echt heel veel gegeven heeft… Meestal bras…

SargentD
Gast
SargentD

Moet eerlijk zeggen dat ik Cavlan niet goed genoeg ken, maar ik hoop toch wel dat ie vooral verdedigend beter is dan Palacios. Ik vond hem namelijk aanvallend prima voldoen (niet de allerbeste voorzetten misschien, maar hij houdt de aanvallende spelers van de tegenpartij prima bezig), maar juist verdedigend niet bijzonder sterk.

In hart en nieren
Gast
In hart en nieren

Voorafgaand aan het huidige seizoen had ik dat idee al.

Tilburg nr1
Gast
Tilburg nr1

Llonch de man van het seizoen persoonlijk voor mij hij valt misschien niet altijd op maar blijft vechte en jagen

Vak M
Gast
Vak M

Man man man die Woud. Die is echt niet goed genoeg als tweede keeper. Hij kost ons de play offs.

Forza Willem II
Lid
Forza Willem II

Vak M
Ik.wil woud nog niet afschrijven. We moeten hopen dat we hem kunnen verhuren en een kk divisie club. En dat ie daar ervaring om doet. En dan hopen dat ie stappen voorwaarts maakt

Ben Stegerman
Gast
Ben Stegerman

Luister Branderhorst komt uit onze Jeugdopleiding. En die laten we gewoon gaan. En dat voor deze keeper… man man man

frankwie
Gast
frankwie

NB Ik vind het cijfer voor Heerkens op zich terecht, maar de voorassist op Isak bij de 1-0 was erg fraai, dus hij maakte niet elke keer de slechte keuze…

Wa un beleid
Gast
Wa un beleid

Ik vond de voor-voor-voor-voor assist van Woud echt schitterend.

TilBrow@
Beheerder

Goeie punten en idd Tapia was dramatisch, die liet echt zien helemaal geen zin te hebben in de play offs!

Frietmet
Gast
Frietmet

POL LLONCH.

Wat een drive heeft die gast, ik roep het al maanden, Pol is onze grootste strijder in dit elftal, onze beste aan’koop’ , en degene die we het meest gaan missen wanneer hij weg zou gaan. Gelukkig lijken ze het hier fantastisch naar hun zin te hebben als je ze volgt op Insta, ze genieten oprecht van de stad hier , alleen loopt hij er stuk minder mee te koop dan Sol dat deed.

In hart en nieren
Lid
In hart en nieren

Helemaal mee eens. Het zou mooi zijn als we hem ook eens laten merken dat we dat ook zien.

Forza Willem II
Lid
Forza Willem II

Hoe een mooi seizoen als een nacht kaars lijkt uit te gaan. Met een hoop gezeik en onvrede. Zuur en zeer jammer

Hans
Gast

Waarom nu ineens geen punten voor Koster, hij is daar de oorzaak van de laatste wedstrijden, beschermen jullie nu ineens hem.
Toen het goed ging, werd hij ook altijd punten toebedeeld + 7, 8 enz.
Maar de laatste wedstrijden met problemen heeft hij het veroorzaakt dat spelers hem hebben laten vallen.

Wally58
Gast
Wally58

Hij is heilig he misschien heeft hij de puntengever geschorst !!

Rocky
Gast
Rocky

Misschien is hij wel de puntengever😁