Spelers op rapport; topprestatie in de Kuip

28
1901
Isak met de 2-3 matchwinner in de Kuip (foto: (c) Toin Damen)

Willem II won zaterdagavond in de Kuip en daarmee kunnen we onze spelers alleen maar belonen met mooie (gekleurde) cijfers. Willem II ontwikkelt zich onder de huidige technische staf als een ploeg waarin het jeugdig enthousiasme en het beschikbare kwaliteit steeds vaker wordt gekoppeld aan het resultaatgericht spelen.

Na de wedstrijd was Freek Heerkens ondanks de overwinning kritisch op de ploeg en daaruit blijkt dat de ploeg nog niet lang klaar is dit seizoen. En wij ook niet!!

Wellenreuther 7; Te ver uit zijn goal bij de magistrale stift van Berghuis. Keepte verder lekker aanvallend en haalde daardoor regelmatig de angel uit de aanval. Ook zijn snelle voortzettingen dragen bij aan beter veldspel.

Lewis 7.5; Scoort voor de tweede keer op rij. Defensief ijzersterk en draagt nu dus ook aanvallend weer wat bij zoals hij begin dit seizoen vaak deed.

Heerkens 7.5; Achterin niks weg gegeven. Standaardsituaties worden slecht verdedigd en dit is de defensie aan te rekenen. Scoort een belangrijke goal.

Peters 7.5; Zorgt voor balans in de defensie. Niks weg gegeven. Net als Heerkens krijgt Peters als captain kritiek als bij standaardsituaties slecht verdedigd wordt.

Palacios 7; Paar keer balverlies. Blijft gaan met zijn enorme drive. Samen met zijn kompanen achterin niks weg gegeven.

Anita 8; Beste speler op het veld vandaag. Voetbalde overal simpel tussendoor. Koster zei het voor de wedstrijd al, Anita is bekend met grote wedstrijden. Hij liet vandaag een glimp van de ‘oude’ Anita zien.

Crowley 7; Aanvallende drive als altijd. Schroomde zijn verdedigende werk niet. Wat een klasbak is het toch.

Tapia 7.5; Speelde een sterke pot. Voetbalt in zijn eentje soms drie spelers zoek. Voortzetting is vrijwel altijd goed.

Vrousai 7; Opmerkelijk hoe veel verdedigend werk Vrousai doet en hoe veel dreiging er toch aanvallend van hem uit gaat. Geweldige speler waar we nog veel plezier aan gaan beleven.

Isak 7.5; Moest erg wennen in de eerste wedstrijden maar heeft het momenteel flink op zijn heupen. De boomlange spits werd deze week opgeroepen voor Zweden en iedereen heeft weer kunnen zien waarom.

Pavlidis 6.5; Pavlidis vandaag wat onopvallend. Deed zijn taken aanvallend en verdedigend maar was niet bijzonder.

 

28 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments