Spelers op rapport; solide prestatie op veld en tribune

20
2720

Willem II kwam zaterdagavond als een raket uit de startblokken. Met name het eerste kwartier speelde Willem II ijzersterk en had het de wedstrijd al kunnen en moeten beslissen. De 0-1 van Vrousai bleek achteraf voldoende te zijn voor de belangrijke drie punten.

Wederom compliment voor de meereizende supporters die het team vol passie steunden.

Zaterdag zal de steun vanaf de tribune wederom keihard nodig zijn om een vaste plaats in de subtop te gaan innemen.
Makkelijk zal het zeker niet worden tegen RKC.

Wellenreuther 7

Wellenreuther kreeg weinig te doen, maar wat hij moest doen deed hij goed. Moet vaker de rust bewaren als de spanning toe neemt.

Heerkens 8,0

Linksback, rechtsback of centraal. Heerkens lijkt zich steeds makkelijk aan te kunnen passen. Vanaf de rechterkant speelde hij zeer goed en de assist op Vrousai was beslissend.

Holmén 8,5

Speelde foutloos. Veroverde een aantal ballen op cruciale momenten en won elk duel. Top prestatie!

Peters 7,5

Na een paar moeizame wedstrijden speelde hij een prima wedstrijd in Enschede . Samen met Holmen legde hij de aanval van Twente plat.

Nelom 6,5

Raakte voor rust geblesseerd maar speelde wederom een degelijke wedstrijd.

Sadikki 6,5

Kreeg de afgelopen weken veel kritiek in onze rapporten. Werkte wederom keihard en veroverde veel ballen. Zeker in wedstrijden waar Willem II kan teruggooien is Saddiki zeer waardevol.

Llonch 7,5

Eindelijk een eigen fan song voor deze krijger op het middenveld. Won wederom veel duels op middenveld.

Vrousai 6,0

Slimme speler en speelt steeds tussen de linies. Komt heel vaak in de 16 en maakte daardoor ook het winnend doelpunt. Mag nog balvaster worden.

Nunnely 6,5

Zorgt met zijn diepte voor veel dreiging en is daaardoor zeer belangrijk voor het aanvalsspel van Willem II. Rendement moet omhoog

Pavlidis 6,0

Moet als nummer 9 veel duels uitvechten met de centrale verdedigers. Maakt veel vieze meters in de spits. Moet balvaster worden. Zal in wedstrijden vaker in de 16 gebruikt moeten worden.

Kohlert 6,0
Wederom belangrijk voor balans in team. Werkt keihard maar aanvallend bracht hij te weinig.

Nieuwkoop 6,5
Redelijke invalbeurt. Solide verdedigend maar in balbezit moet hij meer brengen..

20
Reageer op dit artikel

avatar
 
smilegrinwinkmrgreenneutraltwistedarrowshockunamusedcooleviloopsrazzrollcryeeklolmadsadexclamationquestionideahmmbegwhewchucklesillyenvyshutmouth
7 Discussie draadjes
13 Discussie antwoorden
0 Volgers
 
Meest gereageerde discussie
Populairste dicussies
18 Gereageerd
RobbyPatriekolorusTri_colores_1896FranSol1896SargentD Recent gereageerd
  Abonneren  
nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op
patriekolorus
Lid
patriekolorus

Holmen is een van de beste verdedigers die ik de afgelopen pak m beet 15 jaar bij ons heb zien voetballen. Kopsterke, wint bijna alle persoonlijke duels en krijgt de bal altijd bij een medespelers. Op momenten dat het nodig is kan hij hard zijn of juist niet voor de voetballende oplossing kiezen en de bal wegrossen.
Het is een kwestie van tijd dat hij zich ook in de selectie/basis van Zweden zal spelen.
Als Willem II het goed speelt kunnen ze er zowel sportief als financieel een slaatje uit slaan. 🇸🇪👍
Hup Willem II

Tri_colores_1896
Lid
Tri_colores_1896

@tilbo
Is het MOTM klassement weer afgeschaft?

FranSol1896
Lid
FranSol1896

Alleen voor thuiswedstrijden

Tri_colores_1896
Lid
Tri_colores_1896

Dank je!

Relativist
Lid
Relativist

Nieuwkoop, Trésor?

Tilly-Centraal
Gast
Tilly-Centraal

@Sooike: gezien je reacties op deze site vóór de wedstrijd, wat vond je ervan?

Dafkuh
Lid
Dafkuh

Ik denk dat hij zal zeggen verdedigend zeer sterk maar weinig creativiteit op middenveld/voorin…..en hij heeft nog gelijk ook

sooike1973
Lid
sooike1973

Allereerst blij met de punten. Mooi om te zien dat er gestreden wordt! Maar ik denk dat je hetzelfde, of nog beter, resultaat kunt boeken met beter voetbal. Want als je eerlijk bent is het voetbal al weken niet om aan te gluren( op 2e helft AZ na maar daar zat mede door tresor veel meer aanvallend voetbal in. We hebben ontzettend weinig creativiteit. Terwijl er op de bank iemand zit die dat wel heel erg heeft. Hoewel er het momenteel weinig met me eens zijn blijf ik idd achter mijn standpunt. Vind dat Nieuwkoop en tresor moeten spelen. Heerkens… Lees verder »

SargentD
Lid
SargentD

Heerkens kan ik wel mee leven dat die er instaat, die andere twee ben ik wel met je eens. Al is het natuurlijk nog even afwachten hoe het met Quinonez gaat. Maar ik verwacht daar ook nog steeds veel van. Ondanks dat het middenveld creativiteit mist ben ik wel blij dat we ons in balbezit zeker niet verdedigend opstellen. Er gaan relatief weinig ballen terug of opzij, in balbezit proberen we meestal de weg naar voren te zoeken. Enige ‘probleem’ vind ik dat we het wel prima vinden als de tegenstander de bal heeft en geduldig op onze momenten wachten.… Lees verder »

Robby
Lid
Robby

Vond persoonlijk Nieuwkoop tegen vallen de 2e helft. als je dat vergelijkt met de 1ste helft met Heerkens zag ik toch wel een flink verschil! ook zag je dat Freek als stijf rechtspoot het lastiger had op links back dan op de rechts back positie. Nelom speelde een hele goede wedstrijd (m.u.v. die domme gele kaart) hopelijk is hij er zaterdag weer bij.

Alleen wanneer belangrijk
Lid
Alleen wanneer belangrijk

Dit rapport stond 2 uur geleden nagenoeg precies hetzelfde bij het topic waar spelers in het elftal van de week stonden….. grappig dat het rapport verdacht veel op elkaar lijken. Köhlert vond ik een iets hoger punt waard was zeker niet minder als Nunnely echter heeft hij al bewezen rendement te hebben normaal

bertje
Gast
bertje

Ik vond Nelom’s tackle (waar hij geel voor kreeg) hem toch zeker minpunten opleveren. Onnodig risico op een domme plek.

TvH
Lid
TvH

Ik vond Nelom juist een van de betere. Ik moest dit seizoen erg wennen aan zijn nonchalante uitstraling, maar ik vond hem erg sterk spelen tegen Twente. Wat betreft die tackle ben ik het met je eens. Onnodig.

Willem II
Gast
Willem II

Had jij poep in je ogen? Nelom stond continu verkeerd te dekken. Liep met een bepaalde nonchalance over het veld waar je akelig van wordt. Van mij mag Heerkens naar links en Nieuwkoop op rechts.

Woody
Gast
Woody

Die Aitor heb je de 1e helft tegen Nelom niet gezien!

TvH
Lid
TvH

Poep in mijn ogen? Nee, niet dat ik weet. Ik denk wel dat we de wedstrijd anders beleefd hebben. Die nonchalance zie ik ook inderdaad. Daar moet ik ook aan wennen, zaterdag vond ik hem desondanks prima spelen. Heerkens zou ik sowieso opstellen gezien de afgelopen weken. Links of rechts is mij om het even.

Tobi
Lid
Tobi

Holmen word met de dag beter !

Ibo
Gast
Ibo

Dat ie mar snel beter wordt…. Want hij was vandaag ziek!

Lien
Gast
Lien

Oh no

Bart
Gast
Bart

ik zal hem zo een pannetje soep gaan brengen; knapt ie van op.