Spelers op rapport; Ruimte voor verbetering

22
2012

Willem II heeft het traditioneel lastig tegen het gehaaide Excelsior. Al 11 jaar werd er thuis niet gewonnen van de Kralingers. Ook zaterdag werd er niet gewonnen, maar uiteindelijk voelde de 2-2 eindstand toch nog als een winstpunt. Willem II speelde met vlagen weer prima positiespel en was op andere momenten erg slordig. De laatste pass was vaak niet best waardoor er weinig echte uitgespeelde kansen waren. De extra aanvallende impulsen na de wissels van Koster leverden uiteindelijk nog het puntje op. Op naar Fortuna waar we op sommige vlakken moeten verbeteren maar ook waar met 800 uitfans er een thuiswedstrijd van gaan maken!

Wellenreuther 6: Kreeg relatief weinig te doen en was bij beide tegendoelpunten kansloos.

Dankerlui 5: Had het verdedigend lastig en was in balbezit erg slordig. Werkte erg hard maar voegde ook aanvallend weinig toe.

Lewis 7.5: We zien Lewis echt het liefste als opkomende rechtsback maar wat doet hij het centraal ook goed. Haalde op snelheid regelmatig de angel uit de tegenaanvallen van Excelsior. Scoorde ook nog bijna de 1-1 met een mooie kopbal. De kingside was ontploft als de publiekslieveling had gescoord. Laten we het doelpunt van Lewis bewaren voor Sittard uit!

Heerkens 6: De aanvoerder werd deze week 29, maar kon helaas geen 3 punten toevoegen aan zijn kado’s. Speelde relatief onzichtbaar. Verdedigend sober en in balbezit veel safe passes. Moet wel meer gaan brengen om rest van seizoen zijn basisplaats te behouden.

Palacios 5.5: De man met longen als een paard. En hij sprint ook als een paard. Blijft maar gaan langs de linkerkant. De voortzetting was daarna vaak slordig en ook verdedigend kwetsbaar.

Lonch 6.5: Heerlijke speler om in je team te hebben. Blijft steeds doorjagen en veroverde 17x de bal. In balbezit was hij net als rest team slordig.

Lieftink 6.5: Lieftink is de afgelopen maanden enorm gegroeid als speler. Sterk in duels en goed in de passing. Maakte een fout bij de 0-1 en had ook moeite met de geslepen middenvelders van Excelsior.

Crowley 5: Was te weinig aanwezig en vaak ook slordig. Verschil met de Crowley van paar maanden terug is dat hij minder zeurt en hard blijft werken in dienst van team. Dat is de basis om straks verschil weer te maken.

 Sol 5: Sol zat in de tang bij de twee centrale verdedigers van Excelsior. Moeizame wedstrijd voor hem, maar een echte spits scoort ook in mindere wedstrijden.

Ozbiliz 7: Speelde 30 minuten erg zwak maar liet daarna zijn klasse zien. Prachtige acties en stond met zijn schot ook aan basis van de 1-2. Als hij nog scherper en effectiever word dan gaan we nog genieten dit seizoen.

Avdijaj 4: Kon zijn spetterend thuisdebuut tegen Heracles geen vervolg geven. Zijn acties lukte niet. Maar ook bij hem zie je de potentie en zal ook hij weer belangrijk gaan worden.

Anita en Kristinsson werden door Koster ingebracht om meer druk naar voren te zetten. Beide spelers voegden daadwerkelijk iets toe aan het team. Kristinsson maakte de belangrijke 2-2. Allebei krijgen ze een 7. Heerlijk om dit soort spelers op de bank te hebben.

 

22 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments