Spelers op rapport; redelijk herstel na zwakke beurt in Almelo

23
3190

Willem II herstelde zich tegen VVV van de zwakke beurt in Almelo. Willem II begon stroef aan de wedstrijd tegen een ultra verdedigend VVV. Pas na een kwartier kwam Willem II onder impuls van Nunnely op stoom. De bedrijvige buitenspeler was zijn tegenstander Scheimann steeds de baas en vanuit zijn kant kwam dan ook de eerste grote kans. Even later draaide Vrousai handig weg en forceerde hij de penalty. Na het doelpunt van Pavlidis kreeg Willem II zeker 6 grote en minimaal even zoveel halve kansen om de wedstrijd in het slot te gooien. Deze waren allemaal niet besteed aan de Tricolores waardoor het te lang spannend bleef.

Waar we de afgelopen seizoenen tegen dit soort tegenstanders punten lieten liggen, pakken we ze nu wel. Dat is ook een kwaliteit en zorgt dat Willem II nu vast in Linkerrijtje staat.

Wellenreuther 6.5: Is amper te beoordelen want VVV schoot in 90 minuten maar 1x tussen de palen. Het halve bonuspunt krijgt hij vanwege een aantal mooie spelhervattingen waarmee hij de opbouw versnelde.

Heerkens 7: Spelend aan zijn vertrouwde rechterkant en hij deed dat goed. Verdedigend zeer fel en ook in balbezit een paar keer Nunnely en Vrousai goed vrijgespeeld.

Holmen 8: Beste Willem II-er van de avond. Verdedigde zeer fel en agressief en won daarmee elk duel. Greep in de slotfase een aantal keer stevig en goed in waardoor de aanval van VVV al vroegtijdig in de kiem werd gesmoord. Opbouwend ook zeer sterk deze avond.

Peters 6.5: Herstelde zich goed van de zwakke prestatie in Almelo. Gaf samen met de uitblinkende Holmen nauwelijks iets weg.

Nelom 5: Zwakste schakel aan Willem II-zijde. Begon zwak en onwennig aan de wedstrijd met veel balverlies. Herstelde zich redelijk, maar overall was het niet voldoende.

Saddiki 6: Verricht heel veel vies werk voor het team en werkt ontzettend hard. In balbezit is hij onrustig. Een middenveld met Llonch en Saddiki is te veel van hetzelfde.

Llonch 6.5: Legde zoals altijd enorm veel energie en werklust op het veld. Super belangrijk voor de balans in het team. Maar zoals gezegd mist een middenveld met Llonch en Saddiki creativiteit en een loper vanuit het middenveld.

Vrousai 7: Speelde weer op de nummer 10 positie en deed dat naar behoren. Speelde hij slim tussen de linies en zorgde op juiste momenten voor diepte met zijn loopacties. VVV had daar heel moeite mee. Kan zichzelf verwijten dat hij niet minimaal 1x scoorde.

Nunnely 7.5: Weergaloos tweede deel van de eerste helft. Was vanaf de 17e minuut tot de rust ongrijpbaar en zorgde persoonlijk voor de aanvallende impulsen die Willem II op dat moment keihard nodig had. Na rust viel hij wat terug, maar we hebben genoten van zijn acties.

Pavlidis 6: Was attent op de rebound van zijn gemiste penalty en scoorde alweer zijn zesde doelpunt in zijn zesde wedstrijd. Werkt keihard in de spits en bindt de centrale verdedigers van de tegenstander. Maakte tegen VVV aantal verkeerde keuzes in de zestien en dat moet verbeteren om een topspits te woeden. Potentie heeft hij….

Kohlert 5.5: De back van VVV probeerde veelvuldig over Kohlert heen te komen. Kohlert verrichte veel onzichtbaar verdedigend werk. Belangrijk voor het team. Aanvallend op een mooi schot na onzichtbaar.

Kabangu en Tresor vielen erg matig in. Nieuwkoop liet in het laatste kwartier zien dat we daar veel plezier aan gaan beleven.

nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op
tricoscore
Lid
tricoscore

We zijn verdedigend niet 1 keer in de problemen gekomen, VVV kwam niet verder dan 1 slap rollertje op doel.
En dan zitten mensen hier alleen maar af te geven op Nelom.
Aanvallend heeft hij misschien niet veel laten zien, maar is zijn directe tegenstander 1 keer gevaarlijk geweest? Verloor hij keer op keer persoonlijke duels?
Dus hoezo krijgt hij een onvoldoende? Laten we wel objectief en zonder vooroordelen naar onze spelers blijven kijken!
Ik weet ook niet of het echt een versterking voor Willem II gaat worden, maar voorlopig geef ik hem het voordeel van de twijfel.

Mark Farrington
Gast
Mark Farrington

Klopt precies, helemaal mee eens. Nelon ben ik bang, kan tactisch niet mee. Staat vaak verkeerd ook

Goolsekant
Lid
Goolsekant

Volgens mij kan Saddiki bij het gros niet veel goeds doen. ik vind vooral dat Saddiki (na een onwennig begin) de laatste wedstrijd(en) belangrijk is in het opknappen van het vuile werk, waardoor Vrousai ontlast wordt in zijn verdedigend werk. Niet altijd mooi om te zien, maar wel enorm belangrijk.

Robby
Lid
Robby

Waar mij vooral opvalt is dat ons middenveld in de loop van de 2e helft een gaten kaas is met heel erg veel ruimte. En dat was niet alleen tegen VVV het geval. Saddiki is overal maar niet op zn eigen plek.

Frankwie
Gast
Frankwie

Vrousai probeert wel netjes mee te verdedigen. Vind hem inmiddels een prima ’10’ voor ons.

Giant
Gast
Giant

Ik had Quinonez nog wel willen zien op t middenveld!

RobinV
Gast
RobinV

Heel eerlijk, als je momenteel moet kiezen tussen Nelom en Heerkens op linksback dan zou ik daar absoluut Freek neerzetten op dit moment. Nieuwkoop, 3x aan de bal gezien maar hieruit is duidelijk te zien dat hij een echte versterking is. Hij zal onze vaste back worden. Dankerlui, Heerkens en Nelom mogen denk ik voor die linksbackpositie gaan.

Rocky B
Gast
Rocky B

Nelom verdient iets meer, minimaal een 6. Zat er vaak tussen, waardoor VVV geen gevaar kon stichten. Opbouw was nog niet top, maar geef hem credits. Hoop dat ik het goed zie, maar minimaal een 6 hoor. Hoop dat meer vertrouwen en ritme positief gaan uitpakken.

Sooike
Gast
Sooike

Gaat nu zelfs tilbo mee in dat schandalige gebash over nelom??

Ook die jongen gewoon een ruime voldoende gisteren

Ravio
Lid
Ravio

Voor degenen die iemand alleen goed vinden als hij heel hard werkt kan ik me voorstellen dat Tresor geen denderende indruk maakte… Als je daar doorheen kijkt zie je een geweldige aanname en een goede passing. Toegegeven, hij moet er wat meer arbeid in gaan steken en heeft in dat opzicht perfecte voorbeelden in Vroussai, Kohlert, Nunnely en Pavlidis…
Als hij dat oppikt hebben we er een geweldige speler bij!!

frankvandeven
Lid
frankvandeven

Wel een goede voetballer hoor Tresor. Nog effe geduld!

keesg
Lid
keesg

Tresor kwam op mij over als een verwend mannetje dat linker spits spelen onder zijn niveau vind. Bij balverlies deed hij geen enkele moeite om de bal weer te heroveren. Ik hoop dat ik mij vergis. Kabangu ijverig maar geen versterking zoals hij speelde gisteravond. Het is overigens wel echt moeilijk om in te vallen op het moment dat een ploeg minder draait.

La Tricolor
Lid
La Tricolor

Vind de 5 voor Nelom meer dan terecht. Liep vaak uit positie waardoor Kohlert veel verdedigend werk moest opknappen i.p.v. zich te richten op zijn aanvallende taken. Kohlert had naar mijn inzicht dus ook wel een puntje erbij mogen hebben.

Rijdenderechter
Gast
Rijdenderechter

Een 5 vind ik hoog beloond; slimme loopacties die niet opvielen; ons oma stelt zich nog beter op en als je dan skills dropt net als haar met die gebreide trui..
Nelom liep erbij als een verdwaalde Bredanaar in Tilburg. Krijgt ie de bal van Peters kaatst hem direct terug; geen enkele diepgang zoeken; rest van het team negeerde hem bij elke opzet qua aanval waardoor zowat alles via 1 flank liep. Was blij toen ie eruit ging.

Goolse hoek
Gast
Goolse hoek

Zoals ik al bij MOM schreef, een 7.5 voor Nunnely is veel te hoog. als die ook nog zou scoren geven jullie hem dan een 10+. Bijna doelpunt = geen doelpunt. Holmen en Heerkes waren voor mij de spelers.

roemir
Lid
roemir

Peters was zichtbaar erg gebrand op herstel van aanzien. Met succes wat mij betreft, minimaal punt erbij voor Jordens. Kohlert 5,5 is ook te laag. Andere punten begrijp ik wel.

Robby
Lid
Robby

Onbegrijpelijk Nelom een onvoldoende en de aanvallers een voldoende waarbij Nunnely helemaal absurd hoog is. Het feit dat het op het einde weer billen knijpen was komt door die spelers die nu een dikke voldoende krijgen. Alleen al vanwege hun egoïsme zouden ze al een onvoldoende moeten krijgen. Helemaal al als 3x bal verlies betekent dat je een 5 krijgt. Dat Holman het hoogste cijfer krijgt is terecht op de voet gevolgd door Heerkens m.i.

Carlos Cojones
Lid
Carlos Cojones

5 voor Nelom is Bullshit. Voor de rest kan ik me er wel in vinden.

Janus
Gast
Janus

Die Robert heeft in de rust aangegeven om gewoon onze Kohlert uit de wedstrijd te schoppen en dat was gelukt. Van mij krijg hij wel een puntje meer.

Heerkens altijd erg gedreven maar mist techniek. Nieuwkoop viel erg goed in!

Huphuphup
Lid
Huphuphup

Van mij mag Wellenreuther wel een puntje meer. Heeft inderdaad niet veel te doen gehad, maar alles wat hij moest doen deed hij goed. Daarnaast voetballend ook prima meegedaan.
Verder vond ik Saddiki beter dan Llonch.
Holmen echt verreweg de beste versterking die we gehaald hebben!

Frankwie
Gast
Frankwie

Ik vind de 5 voor Nelom onterecht. Heeft veel weinig zichtbaar slim verdedigd, was aan de bal degelijk, op twee dom ingeleverde ballen na.

Tomvk
Gast
Tomvk

Grappig dat Nelom wordt verdedigd. Ik hoop ook dat ie het beter gaat doen. Z’n punt is volledig terecht, heeft weinig goede gedaan en dat was al een stuk meer dan vorige week. Nu kon hij opkomen deed hij het niet. Vorige week kwam hij continu uit positie op. Nogmaals, hij moet heel snel herstellen anders Freek of Damil op die plek. Het is gewoon niet goed genoeg em zeker niet de kwaliteit die ie na wilt streven. . Een duidelijke KKD speler.

Forza Willem II
Lid
Forza Willem II

En nu rap kaarten bestellen voor Utrecht!!!

🔴⚪🔵Wij zijn Willem II🔴⚪🔵