Spelers op rapport; redelijk herstel na zwakke beurt in Almelo

23
3211

Willem II herstelde zich tegen VVV van de zwakke beurt in Almelo. Willem II begon stroef aan de wedstrijd tegen een ultra verdedigend VVV. Pas na een kwartier kwam Willem II onder impuls van Nunnely op stoom. De bedrijvige buitenspeler was zijn tegenstander Scheimann steeds de baas en vanuit zijn kant kwam dan ook de eerste grote kans. Even later draaide Vrousai handig weg en forceerde hij de penalty. Na het doelpunt van Pavlidis kreeg Willem II zeker 6 grote en minimaal even zoveel halve kansen om de wedstrijd in het slot te gooien. Deze waren allemaal niet besteed aan de Tricolores waardoor het te lang spannend bleef.

Waar we de afgelopen seizoenen tegen dit soort tegenstanders punten lieten liggen, pakken we ze nu wel. Dat is ook een kwaliteit en zorgt dat Willem II nu vast in Linkerrijtje staat.

Wellenreuther 6.5: Is amper te beoordelen want VVV schoot in 90 minuten maar 1x tussen de palen. Het halve bonuspunt krijgt hij vanwege een aantal mooie spelhervattingen waarmee hij de opbouw versnelde.

Heerkens 7: Spelend aan zijn vertrouwde rechterkant en hij deed dat goed. Verdedigend zeer fel en ook in balbezit een paar keer Nunnely en Vrousai goed vrijgespeeld.

Holmen 8: Beste Willem II-er van de avond. Verdedigde zeer fel en agressief en won daarmee elk duel. Greep in de slotfase een aantal keer stevig en goed in waardoor de aanval van VVV al vroegtijdig in de kiem werd gesmoord. Opbouwend ook zeer sterk deze avond.

Peters 6.5: Herstelde zich goed van de zwakke prestatie in Almelo. Gaf samen met de uitblinkende Holmen nauwelijks iets weg.

Nelom 5: Zwakste schakel aan Willem II-zijde. Begon zwak en onwennig aan de wedstrijd met veel balverlies. Herstelde zich redelijk, maar overall was het niet voldoende.

Saddiki 6: Verricht heel veel vies werk voor het team en werkt ontzettend hard. In balbezit is hij onrustig. Een middenveld met Llonch en Saddiki is te veel van hetzelfde.

Llonch 6.5: Legde zoals altijd enorm veel energie en werklust op het veld. Super belangrijk voor de balans in het team. Maar zoals gezegd mist een middenveld met Llonch en Saddiki creativiteit en een loper vanuit het middenveld.

Vrousai 7: Speelde weer op de nummer 10 positie en deed dat naar behoren. Speelde hij slim tussen de linies en zorgde op juiste momenten voor diepte met zijn loopacties. VVV had daar heel moeite mee. Kan zichzelf verwijten dat hij niet minimaal 1x scoorde.

Nunnely 7.5: Weergaloos tweede deel van de eerste helft. Was vanaf de 17e minuut tot de rust ongrijpbaar en zorgde persoonlijk voor de aanvallende impulsen die Willem II op dat moment keihard nodig had. Na rust viel hij wat terug, maar we hebben genoten van zijn acties.

Pavlidis 6: Was attent op de rebound van zijn gemiste penalty en scoorde alweer zijn zesde doelpunt in zijn zesde wedstrijd. Werkt keihard in de spits en bindt de centrale verdedigers van de tegenstander. Maakte tegen VVV aantal verkeerde keuzes in de zestien en dat moet verbeteren om een topspits te woeden. Potentie heeft hij….

Kohlert 5.5: De back van VVV probeerde veelvuldig over Kohlert heen te komen. Kohlert verrichte veel onzichtbaar verdedigend werk. Belangrijk voor het team. Aanvallend op een mooi schot na onzichtbaar.

Kabangu en Tresor vielen erg matig in. Nieuwkoop liet in het laatste kwartier zien dat we daar veel plezier aan gaan beleven.

23 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments