Spelers op rapport: PSV – Willem II

25
3534

Heel Tilburg had hoop op de eerste overwinning op PSV in Eindhoven sinds 1983. In werkelijkheid leek het uiteindelijk meer op een normale PSV – Willem II zoals we die de afgelopen jaren al te vaak mee hebben gemaakt. Willem II kon eigenlijk geen moment een vuist maken en PSV kon relatief eenvoudig de drie punten halen. Maar hoe beoordelen wij onze spelers in zo’n wedstrijd?

Timon Wellenreuther 6,0: Geen fouten gemaakt, een keeper hoort tenslotte naast zijn goal te staan als hij aangespeeld wordt.

Freek Heerkens 5,0: Is zijn goede vorm van voor de winterstop kwijt. Had toen een periode waarin alles wat hij deed goed was. Hopelijk komt die vorm snel terug.

Jordens Peters 5,5: Het leek wel of Willem II niet voorbereid was op de nieuwe tactiek van Willem II. Achterin had men duidelijk moeite met het vele lopen van de aanvallers van PSV.

Sebastian Holmén 5,5: Net als Jordens had ook Sebastian het moeite met de vele lopende spelers. Een van zijn mindere wedstrijden in het Willem II shirt.

Bart Nieuwkoop 5,0: Wist net als de rest van de verdediging geen raad met de twee PSV spitsen waardoor de dekking zeker in de eerste helft vaak niet goed genoeg was.

Dries Sadikki 5,5: Compleet onzichtbaar in deze wedstrijd. Hard werkend als altijd maar dat was zaterdag niet genoeg.

Pol Llonch 6,0: Ging opnieuw voorop in de strijd maar kon voetballend weinig brengen.

Mike Trésor Ndayishimiye 5,0: Ongelukkige actie bij de 3-0. Ook in de rest van de wedstrijd kon hij niet genoeg creativiteit brengen.

Ché Nunnely 5,5: Zat in de zak van de nieuwe links back van PSV. Pech voor hem dat we niet een week eerder tegen PSV speelde.

Mats Köhlert 5,0: Werkte opnieuw hard maar had heel veel moeite met Dumfries. De back van PSV kwam continue mee naar voren waardoor Mats teveel in de verdediging moest. Kon daardoor aanvallend niets meer brengen.

Vangelis Pavlidis 6,0: Probeerde een aanspeelpunt te zijn en slaagde daar bij vlagen prima in, alleen was er op die momenten vaak geen aansluiting. Had misschien wel de bal breed moeten leggen op Gladon in de slotfase.

De drie wissels hebben te kort gespeeld om te kunnen beoordelen met een punt. Al met al was dit een van de mindere wedstrijden van het seizoen. Hopen dat we ons zondag tegen FC Utrecht meteen kunnen revancheren.

25
Reageer op dit artikel

avatar
 
smilegrinwinkmrgreenneutraltwistedarrowshockunamusedcooleviloopsrazzrollcryeeklolmadsadexclamationquestionideahmmbegwhewchucklesillyenvyshutmouth
9 Discussie draadjes
16 Discussie antwoorden
0 Volgers
 
Meest gereageerde discussie
Populairste dicussies
23 Gereageerd
Wally58ZekurHenkie013SanderGrenzen Recent gereageerd
  Abonneren  
nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op
Henkie013
Lid
Henkie013

Jammer dat na een mindere wedstrijd uit bij een topclub (dat is PSV nog steeds, zeker thuis) direct pijlen worden gericht op enkele spelers. Winnen doen we samen, en verliezen doen we ook samen. Dat PSV in de eerste helft 15 doelpogingen had en wij maar 3 ligt niet aan Bart Nieuwkoop. Met Dankerlui zou het echt niet anders zijn geweest. Nieuwkoop heeft voor de winterstop thuis tegen PSV en uit in de Arena en bij Heerenveen uitstekend gepresteerd. Dan volgen er een paar wat mindere wedstrijden en moet hij direct gewisseld worden. Dan vergeten we dat we met en… Lees verder »

Forza Willem II
Lid
Forza Willem II

Was idd een ongelukkige actie van Trésor och kan er wel mee leven had het pas erg gevonden als het gelijk was of als we met een doelpunt verschil voorstonden. Overgens had Wellenreuther nadat die ingooi niet bij hem kwam beter terug kunnen gaan naar zijn goal. Nu was er geen man overboord. Was het zonder grote gevolgen..
Nu op naar Utrecht

Kleiberg
Lid
Kleiberg

Wat een kul over Heerkens; de vorm van voor de winterstop kwijt? Onzin.

Zekur
Lid
Zekur

Het is gewoon de waarheid helaas. Maar Freek schrijven we natuurlijk niet af! Die komt weer terug!

Bsj
Gast
Bsj

Wat mij opviel en wat mij de laatste tijd op valt is dat Peters elk kopduel verliest.
Maar goed, onze captain komt wel weer terug.

El capitano
Gast
El capitano

Laat damil nou eindelijk is een keer starten ipv Nieuwkoop…. Nieuwkoop is vaak lomp en ondoordacht. Daarbij is Dankerlui eigendom van de club en Nieuwkoop niet.

Grenzen
Gast
Grenzen

Klopt!

zandkeeper
Lid
zandkeeper

Er zal wel een voorwaarde in de huur zitten

Marc
Gast
Marc

Ik vind Tresor absoluut de topspeler van onze ploeg maar hij moet simpeler gaan voetballen. Ik zie teveel trucjes de laatste tijd, probeer eerst maar eens met simpel voetval de man te zijn daarna volgt de rest vanzelf. Eenvoud.

Moker
Lid
Moker

AMEN!!!

streepje
Lid
streepje

Psv ,paste zich aan ,dat is een compliment,onze technische staf had Willem II ook aan moeten passen aan de nieuwe speel stijl van psv .
Of worden ze nu al arrogant en passen ze zich niet meer aan Psv en Ajax of Feyenoord
Een beetje naïef ,tegen Utrecht hoop ik een beter WillemII tezien .
Utrecht heeft een heel sterk elftal ,en zal ook vroeg druk gaan zetten .
Kom op Willem II !!!

JvHooH
Lid
JvHooH

Zal een hele lastige pot worden aangezien Llonch zijn 7e gele kaart te pakken heeft en we dus zonder motor op het middenveld spelen… Verder vertrouwen in de ploeg hoor, maar is toch een aderlating.

Don d’n MacaRon
Gast
Don d’n MacaRon

Vlgns mij is Saglam een gelijksoortige voetballer als Pol … ben benieuwd of hij er klaar voor is en of we hem gaan zien tegen Utrecht

sooike1973
Lid
sooike1973

Das echt geen soort gelijke voetballer als pol hoor. Komt eerder in de buurt van tresor. Afgelopen vrijdag stuk van de training gezien en saglam is een heerlijke voetballer

Don d’n MacaRon
Gast
Don d’n MacaRon

Weer wat wijzer

Koen Verhoef
Lid
Koen Verhoef

Llonch is niet geschorst. Schorsing volgt pas bij zijn tiende gele kaart.

FranSol1896
Lid
FranSol1896

Je bent geschorst bij de 5e en 10e gele kaart en elke daaropvolgende. Dus Llonch is er gewoon bij tegen FC Utrecht.

JvHooH
Lid
JvHooH

Super! Dacht dat het 5 7 9 en daarna na iedere kaart was… mooi nieuws

fran is fran
Gast
fran is fran

heerkens links back loopt niet vlot genoeg
moet elke keer kappen naar zijn rechterbeen waardoor het tempo eruit gaat.

Krilles
Lid
Krilles

Ik zal niet zeggen dat Holmén de wedstrijd van de eeuw speelde, maar hij haalde toch wel erg veel ballen weg. Zijn passes waren ook niet zo beroerd. Al met al wel een puntje hoger verdiend. Wellenreuther geen fouten? Ik vond hem er bij de 1-0 niet echt fantastisch uitzien. Maar een 6 is ok wat mij betreft.Komende zondag allemaal weer achten!

Broodje Jantje
Lid
Broodje Jantje

Kan iemand mij uitleggen waarom hij naast zijn doel stond bij de 3-0?

18Niels96
Lid
18Niels96

Hij bood zich aan bij de inworp. Mijn inziens zag Wellenreuter er bij ieder tegendoelpunt niet goed uit. Alsof hij nog bang was voor zijn heup en zich inhield met duiken. Kwam al met al niet topfit over.

Bavel
Gast
Bavel

Ja, hij wilde de bal hebben van degene die de ingooi nam om de bal snel te kunnen doorspelen. Was goed gezien, ruimte was er maar er werd te lang gewacht..

Shamrock
Gast
Shamrock

Omdat iedere keeper bij een eventuele terugspeelbal naast de goal hoort te staan (kuiltjes, polletjes, blinde vlekken), net zoals elke veldspeler naast de goal hoort terug te spelen. Was volgens mij trouwens de enige keer dat een Willem II-er tussen de palen schoot 😡.
Maar shit happens, kan een keer gebeuren en a.s. zondag weer vol erop 🔴⚪️🔵

Wally58
Lid
Wally58

In de jeugd leer je al dat je de bal naast het doel moet terugspelen !