Spelers op rapport; Prestatie Duitse keepers maken verschil

62
2068

Willem II kreeg van VVV de bal en onder aanvoering van het sterke middenveld combineerde Willem II aardig. Over passie en inzet ook niet te klagen, want de spelers werkten hard en bleven ook na de 1-0 jagen op een overwinning. Helaas waren het wederom twee verdedigende fouten die Willem II de punten kostte. Met name de zwakke Dankerlui (1-0) en Meissner (2-1) gingen nadrukkelijk in de fout. Bij beide doelpunten was ook de rol van Wellenreuther discutabel. Misschien was het verschil tussen VVV en Willem II vandaag wel de prestaties van beide keepers. (Wellenreuther versus Unnerstal)

Wellenreuther 4; Oogde vanaf de eerste minuut zwak en onzeker. Heeft over de gehele wedstrijd geen fatsoenlijke redding geproduceerd. Onrustig en zag er bij beide doelpunten niet overtuigend uit. Ook bij enkele andere momenten stond hij niet goed en oogde hij onzeker.

Dankerlui 4; Drietjes mogen we schijnbaar niet meer geven en daarom een vier voor Dankerlui. Was samen met Wellenreuther en Ozbiliz de zwakste aan Willem II zijde. Dekte compleet verkeerd bij de 1-0 en leverde zowel voor als na rust vele ballen in. De mensen die de tweede helft op de lange zijde zaten gingen met 8 ballen naar huis.

Peters 7; Vocht krachtige duels uit met Mlapa. Oogde sterk, fit en overtuigend. Moest in zijn eentje de verdediging staande houden.

Meissner 5; Speelde tot de 2-1 een degelijke wedstrijd. Zat echter bij de 2-1 compleet fout en dat kost Willem II minimaal een punt en Meissner een voldoende.

Heerkens 6; Verdedigend een goede wedstrijd tegen de man in vorm aan VVV zijde (Joosten). Kan aanvallend niets toevoegen omdat hij steeds met verkeerde been moet inspelen. Vokgende week is Palacios terug en kan Heerkens verhuizen naar de rechterzijde.

Llonch 7; mannetjesputter. Won ondanks de fysieke overmacht aan Venlose zijde de meeste duels. Vormt prima middenveld met Tapia en Crowley.

Tapia 7; Middenveld staat als een huis. Tapia is steeds aanspeelbaar en sterk in duels.

Crowley 7; Scoorde 2.000e Willem II doelpunt in de eredivisie. En die verdiende hij ook. Draaide veelvuldig weg bij zijn directe tegenstander. Had eigenlijk de 0-1 moeten maken.

Ozbiliz 4.5; Niet aanwezig en weinig dreiging. Speelt veel te veel op zeker en maakt zelden een actie vooruit. Daardoor heeft Willem II amper diepte in spel.

Isak 5.5; Had het zwaar tegen de reuzen van VVV. Schitterende steekbal op Crowley, maar ook te veel slechte aannames. Kreeg na komst Pavlidis meet ruimte en dat kwam zijn spel ten goede.

Vrousai 6.5; matige eerste helft. Aanwezig in tweede helft. Had na schitterende actie de 1-2 op de voet.

Pavlidis 7.5; ijzersterke invalbeurt van Pavlidis. Naast het feit dat hij alles geeft was hij ook voetballend sterk. Pecht dat zijn hakje net naast ging. Verdiende het doelpunt.

nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op
Kees
Gast
Kees

Bij Wellenreuter hoef je alleen de bal over de grond te schieten en hij weet niet meer wat die moet doen. Al rolt dat ding met 5 km per uur 10 centimeter naast hem wordt die nog geklopt.

013 support
Gast
013 support

Het is wel weer duidelijk dat bij velen Dankerlui en Wellenreuther geen krediet hebben op het moment dat het even wat minder is. Dankerlui zag er niet goed uit bij die goal en hij trapt soms onnodig een bal over de zijlijn… Hij is niet onze beste speler, maar speelde verder helemaal zo slecht nog niet volgens mij. Desinteresse lees ik in en reactie hier als Wellenreuther in het doel staat? Wat een onzin. Overdrijven is natuurlijk ook een vak. Peters een 7 is dan (vind ik) in vergelijking tot Damil en Timon erg krom want zo fit oogt Peters… Lees verder »

wil
Gast
wil

Isak ARBEITEN !! Zoek dat woord eens op.

WijZijnVoetbal
Gast
nico

Misschien in het Zweeds proberen?

Forza Willem II
Lid
Forza Willem II

Conclusie na deze speelronde na het verlies van gisteren en de winst van Groningen op Vitesse en die van Emmen op ADO wel het meest slechte scenario wat je kunt bedenken # plek 16 komt wel weer heel dichtbij nu

Jerry_32
Lid
Jerry_32

Andersom sta je ook enorm dichtbij plek 5, dus wat is dat hele gebeuren met die ranglijst nou? Boeiend dat je plek 16 hebt in speelronde 22 als je in speelronde 24 weer zo 7de kan staan.

Bockworst
Gast
Bockworst

Ik zou zeggen die twee Grieken in de punt en Isac als een valse spits er achter.

Robby
Gast
Robby

Pavlidis is mij zeer positief opgevallen en aangezien Özbiliz mega tegenviel zou ik volgende wedstrijd met Pavlidis spelen ipv Özbiliz. Dat hakballetje ging er maar net naast dat was een wereld goal geweest zeg. Opties van beide grieken kan je gaan lichten beide een versterking voor ons. Weet iemand hoe dat precies zit met zo’n optie. Is dan naast de afkoopsom ook het toekomstige salaris van dr speler vastgelegd of moet de club na het lichten van de optie nog met de speler onderhandelen over een contract?

vak-a
Gast
vak-a

Pavlidis in de spits, op links vrousai en op rechts Isak.

Jan R
Gast
Jan R

Meissner liet vorige week tegen Groningen bij de 0-2 Sierhuis uit zijn rug weglopen, en tegen VVV zat hij ook fout bij de 2e tegengoal. Dat zijn dus minstens al 4 punten die Willem II anders meer had gehad.

Zekur
Gast
Zekur

We hebben nu eenmaal geen geld voor verdedigers van het niveau Ramos.

Jan R
Gast
Jan R

Ik heb het niet oer een verdediger van dat niveau, maar wel een van een fatsoenlijk eredivisieniveau!

Jack
Gast
Jack

Wellenreuter blijf eens gewoon op de doellijn staan svp. Bij elke tegengoal hetzelfde liedje.Wapenaar svp aan de slag hiermee!

wil
Gast
wil

Die Wellenreuther staat met zo’n desinteresse in de goal. Echt niet te geloven.

Dre
Gast
Dre

De redactie van Tilbo moet elk jaar weer een pispaaltje hebben. Dit jaar is het dankerlui. Bij dat doelpunt had hij moeten blokken maar speelde verder best een aardige wedstrijd. Dat geroep om Lamprou snap ik niet echt. Die heeft wel zo verschrikkelijk veel fouten gemaakt bij willem II. Elke vrije trap vloog erin. Ik ben ook geen fan van Wellenreuther maar die is wel beter dan lamprou als had die wel een goeie instelling. Ik heb verder best een goed willem II gezien, met een beetje meer geluk win je gewoon. Pavlidis volgende wedstrijd in de basis. Isak op… Lees verder »

Rene
Gast
Rene

Het is lang niet alleen de redactie van Tilbo hoor. En het is ook niet “pispaaltje zoeken”. Het is gewoon dat die jongen, hoewel hij altijd zijn stinkende best doet, het niveau heel erg niet aankan. Hij is echt een van de zwakste schakels in het elftal. Dat is niet leuk om te zeggen, want nogmaals hij doet erg zijn best en is volgens mij ook een heel sympathieke gast, maar zijn niveau is gewoon bagger.

rood wit en blauw
Gast
rood wit en blauw

Welnee….moeite met een stuk realiteitsbesef soms? Lieve schoonzoon maar geen eredivisievoetballer

Forza Willem II
Lid
Forza Willem II

@ Dre
Wellenreuther beter dan Lamprou? Nou dan weet Wellenreuther dat verkte goed te verbergen

Pirot Russia
Gast
Pirot Russia

Onze keepert mag wel een 3 krijgen!

Ik dacht dat een vliegende keep, alleen gebeurde bij ons in de kelderklasse 15!
Waarom moet hij altijd zo meevoetballen terwijl zijn uittrappen te wensen over laat.
Houd het bij keepen want daar heeft hij de laatste weken al moeite zat mee. Kost ons punten deze vent.

In hart en nieren
Gast
In hart en nieren

Je kunt veel opmerken, maar niet op zijn uittrappen.

Maddock
Gast
Maddock

Ajax zal nooit maar ook nooit Wellenreuter contracteren.

wil
Gast
wil

Die hebben een slechtere keeper ONANA. Die wil je nog niet voor niets hebben.

Jan R
Gast
Jan R

Lamprou pakte in zijn tijd bij Willem II wel regelmatig punten voor zijn club, hoor!

Frietmet
Gast
Frietmet

Crowley speelt ver onder zijn niveau en daardoor lijkt het soms alsof hij er niet goed uitkomt. Buiten dat is de Crowley song heerlijk. Verlengen aub!

In hart en nieren
Gast
In hart en nieren

We hebben de zwarte schapen alweer gevonden …..

arki
Gast
arki

Volgende week maar beginnen met de twee Grieken en Isak. Jammer dat Lamprou niet gehaald is in de transferperiode. Die had Ajax wel willen laten gaan lijkt me.

Keiebaant
Gast
Keiebaant

Meissner, heerkens en Dankerlui zijn zo ontzettend zwak. Op deze postities zal Willem ll toch echt op moeten gaan doorselecteren.

voor elke tegenstander is het een feest als ze tegen deze prutsers mogen spelen, ze geven alle drie zoveel ruimte weg.

In hart en nieren
Gast
In hart en nieren

Oneens over Heerkens, prima verdediger, alleen niet als linksback. Als Lewis en Palacios weer kunnen spelen Heerkens naast Peters.

Dropshot
Gast
Dropshot

Vorig jaar was iedereen nog blij met meissner en nu is het niets meer .
Gewoon een verdediger extra er in ,en loper lonch er uit .
Dankerlui was niet de slechte gisteren .

Nillis
Lid
Nillis

volgens mij zeg je drie dingen die alledrie niet kloppen…

Dropshot
Gast
Dropshot

In mijn omgeving vond iedereen meissner de juiste vervanger voor jordens .
Dankerlui kreeg best een hoog cijfer gisteren .

Ravio
Gast
Ravio

Volgend jaar Wellenreuther, Branderhorst weg! Lamprou terug en Woud 2e keeper. Dankerlui verhuren aan Kozakken Boys, Heerkens 12e man en meer niet. Tsimikas terughalen.
Pavlidis vanaf nu gewoon eerste spits! Als je ziet hoe hij en Vroussai zich met de week ontwikkelen ga je daar nog veel plezier aan beleven! En ze werken allebei keihard! Bij Isak is het tot op heden allemaal aan komen waaien en dat zie je terug in zijn spel.
Tijd om ambitie uit te stralen Joris!! Het repeterende verhaal van de lege portemonnee is achterhaald!

rood wit en blauw
Gast
rood wit en blauw

Ravio….superduidelijke analyse,deden ze het ook maar!

Renk
Gast

Helemaal mee eens…..dit is verstandige taal..als koster dit ook eens leest.
Er lopen bij willem 2 7 eredivisie spelers…2 hoofdklasse spelers….en 2 voor de brabantse bond echt een verschrikking op dit niveau

Tri_colores_1896
Lid
Tri_colores_1896

Willem II

Farrington
Gast
Farrington

Ik zou Woud een paar wedstrijden de kans geven. Echt een talent wat ik tot nu toe van hem gezien heb. Als hij het kan waarmaken kan hij volgend seizoen 1e keeper zijn en loopt hij over twee seizoenen niet gratis de deur uit omdat hij geen kans heeft gekregen.
Verder helemaal eens met je verhaal, al wordt het terughalen van Tsimikas een lastig verhaal denk ik. Hij staat de laatste wedstrijden weer gewoon in de basis.

frankvanstraalen
Gast
frankvanstraalen

ook tapia komt snelheid te kort voor het centrum. Ik zou Lewis wel eens naast peters willen zien. Dat is toch wat anders dan naast heerkens.

frankvanstraalen
Gast
frankvanstraalen

op basis van een toevallige ontvangen transfersom je spelersbudget verhogen is wel het domste wat je kunt doen. Zullen we dat aan clubs als heerenveen en twente overlaten? Heerenveen staat inmiddels op wankelen en Twente speelt inmiddels in de KKD.

Highway Patrolman
Gast
Highway Patrolman

Nogmaals Wellenreuther is gewoon een heel zwakke keeper! Dat heb ik al meerdere malen aangegeven maar het is helaas nog niet bij iedereen hier doorgedrongen. We hebben de verkeerde keeper naar NEC gestuurd. En omdat onze Duitse vriend geen directe concurrent meer heeft denkt hij helemaal het mannetje te zijn!!

Forza Willem II
Lid
Forza Willem II

@ Highway Patrolman

Schijnbaar hebben ze aan de Goirleseweg meer vertrouwen in woud als in Branderhorst. Anders laat je Branderhorst niet verhuren.

Jan R
Gast
Jan R

Dat ze dat vertrouwen in Woud dan maar eens tonen door hem te laten spelen, zou ik zeggen.

frankwie
Gast
frankwie

of juist andersom: Woud speelt alleen reservewedstrijden, terwijl Branderhorst basisspeler is en minuten maakt en meer ervaren terugkomt.

013 support
Gast
013 support

Branderhorst maakte meteen een grote fout in zijn eerste wedstrijd bij NEC waardoor het 1-1 werd. Branderhorst heeft bij Willem II het voordeel van de twijfel gehad want het is een jongen uit eigen jeugd en geeft altijd meer dan 100% maar is inmiddels geen talent meer gezien zijn leeftijd. Hij moet ergens eerste keeper zijn en dat issie nu bij NEC. Maar echt veel hoger ligt zijn plafond niet hoor. Niet in de Eredivisie in mijn ogen en dus een goede keuze om hem te verhuren. De tijd van Woud komt vast nog wel, maar Timon is de beste… Lees verder »

rood wit en blauw
Gast
rood wit en blauw

Timon en de beste….triest gesteld dan

teun
Gast
teun

Heb je Mathijs vrijdag gezien?

Dropshot
Gast
Dropshot

Dat foutje zien ze niet.

Briegel
Gast
Briegel

Ja, de hele wedstrijd. En vorige week tegen Jong Utrecht ook. Zag er tegen Cambuur inderdaad niet goed uit bij het doelpunt, maar pakt later in de wedstrijd 2 zekere en redt daarmee het punt. Heb je dat al eens gezien bij Wellenreuther?

Robby
Gast
Robby

@Briegel ja uit AZ bijv.

Jimvanfessem
Gast
Jimvanfessem

Het lijkt wel of Peters hier geen kritiek mag krijgen. Bij dat eerste doelpunt staat ie gewoon lucht te dekken. In de duels was ie prima maar met lopende mensen had hij problemen en in balbezit niets toegevoegd. Een 6 is meer dan genoeg (maar ik ben dan ook geen tilbo redactie lid).

Krilles
Lid
Krilles

Bij de eerste goal valt de bal bijna loodrecht omlaag op de kop van die lange van VVV, doordat de voorzet via de voet van Dankerlui komt. Pakte gewoon erg ongelukkig uit.

Keiebaant
Gast
Keiebaant

volgens mij was Dankerlui in geen Velden of wegen te bekennen hoor , hij stond weer zoals gewoonlijk lucht te dekken

Robby
Gast
Robby

Mee eens. Ik ben groot fan van Peters en blij dat ie weer terug is maar gisteren was hij mede verantwoordelijke voor het eerste doelpunt! Maar goed doet wekelijks ook veel goeds dus wat mij betreft geen discussie over zn inbreng maar obv de wedstrijd gisteren is zn cijfer te hoog.

Wally58
Gast
Wally58

Klopt Peeters is heilig en Meisnner is het pispaaltje, maakt een fout maar wordt niks gezegd over alle ballen die hij wel heeft koppend en een paar keer op links !!

Dropshot
Gast
Dropshot

Het is net wat je wel wil zien ,de fouten gebeuren al voorin .
Meissner is zo slecht nog niet .
Ze zouden de wedstijd 2x moeten zien.

Forza Willem II
Lid
Forza Willem II

@ Tilbo

Jullie mogen wel Drietjes geven. Maar dat wil niet zeggen dat we het er mee eens zijn. Welkom op Tilbo waar discussies over het wel en wee van ons cluppie al jaren de boven toen voeren en zullen blijven voeren. 1896 verschillende meningen een doel en passie Willem ll

Forza Willem II
Lid
Forza Willem II

Wat heeft Wellenreuther toch met met elkekeer ver voor z’n goal te staan? Het is niet de vraag of het un keer fout gaat maar wanneer.

Scoft
Gast
Scoft

Iedere wedstrijd probeerd 1 speler van de tegenpartij een keer van grote afstand over de keeper te scoren

Hoppa
Gast
Hoppa

Da’s handig voor als er een opstootje is ergens op t veld (zoals vorige week tegen Groningen bij die niet gegeven rode kaart), want zo hoeft hij niet zo ver te lopen om mee ruzie gaan maken. Die kerel spoort echt niet.

Pupetje
Gast
Pupetje

En als hij uitkomt moet hij gewoon zeker zijn dat hij de bal heeft.

frankvanstraalen
Gast
frankvanstraalen

Volgens mij heeft het ver voor de goal staan van Wellenreuther te maken met het gebrek aan snelheid van het centrale duo. En is het onderdeel van de speelstijl, alleen net als met alles weet hij dit behoorlijk te overdrijven.