Spelers op rapport; oude tijden herleven

32
3926

Waar Willem II vorig seizoen ontzettend veel moeite had om in eigen stadion de punten te halen, zijn we nu al vijf wedstrijden ongeslagen. Na VVV, RKC, AZ (gelijk) PSV werd zaterdagavond Sparta overtuigend verslagen. Willem II speelde net als een week eerder in Den Haag een prima eerste helft. In tegenstelling tot in Den Haag werd het verschil al voor rust onoverbrugbaar. Na rust scoorde Kohlert de 4-0 en voorkwam de keeper van Sparta dat de Tricolores tot een monsterscore uitliepen. Wij geven deze week alleen maar hoge cijfers. De spelers genieten van de sfeer en wij van de spelers.

Op naar Ajax uit. Sta je aanstaande vrijdag op de KingSide?

Wellenreuther: 7.5
Zal het met name voor rust erg koud hebben gehad. Kreeg amper een bal op doel. Na rust en met name in de laatste fase van de wedstrijd had hij nog enkele prima reddingen en hield hij de nul.

Heerkens: 8
Verhuisde weer van de rechter naar de linkerkant. Ook daar liet Freek zien super fit te zijn en in topvorm te verkeren. Verdedigend ijzersterk en pikte weer een doelpuntje mee.
 
Peters: 7,5
Samen met Holmen hield hij Ache en Veldwijk in bedwang. Won bijna elk duel en was ook opbouwend sterk. 

Holmén: 8.5

We vallen in herhaling. Week in, week uit de absolute uitblinker in de achterhoede van Willem II. Ijzersterk in de duels, snel en een absolute winnaar. Wat heeft de Nederlandse top zitten slapen. Holmen die door Willem II gratis is opgehaald is zeker niet minder dan de centrale verdedigers van Az, Feyenoord en PSV.

Nieuwkoop: 8
Na zijn verdienstelijke wedstrijd op het middenveld tegen PSV mocht Bart Nieuwkoop eindelijk op zijn favoriete rechtsbackpositie spelen. Dat deed hij erg goed. Vooral de wisselwerking en afstemming met Nunnely was top.  

Saddiki: 8
Samen met Llonch de motor op het middenveld. Verovert veel ballen en waar hij in andere wedstrijden vaak slordig is in de passing was hij tegen Sparta zeer secuur. Werkt keihard en lijkt samen met Llonch het blok te vormen dat de ruimte geeft aan de aanvallende spelers om te exceleren

Llonch: 8.5
Tja…we vallen in herhaling. LLonch tikt op dit moment een enorm hoog niveau aan. Zowel in de duels als in de passing presteert hij week op week ijzersterk. Absolute sterkhouder in dit team.

Tresor: 9
Net als tegen Den Haag de beste man op het veld. Prachtige aannames, dribbels gekoppeld aan steeds rendement. Prachtige assist op de 1-0 en mooi doelpunt. Maakt ook steeds meer verdedigende meters. Pareltje!

Kohlert: 7,5
De gevaarlijkste aanvallen van Willem II liepen door het midden (via Tresor) of via rechts (via Nunnely), maar Kohlert kon regelmatig een goede actie en voorzet afleveren. Maakte prima doelpunt.

Pavlidis: 8
Speelt met de week beter. Is continue een plaag voor de defensie van de tegenstander omdat hij 90 minuten lang in beweging is. Is een sterk aanspeelpunt en zorgt dat de buitenspelers en Tresor kan uitblinken. Had na rust pech dat de keeper van Sparta een wereldredding had op zijn inzet van dichtbij.

Nunnely: 8,5
De doelpunten tegen PSV zijn bevrijdend voor Ché geweest. Koppelt goede spel nu ook aan rendement. Scoorde en leverde paar prima voorzetten af.

nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op
Wil
Gast
Wil

En onze ex-spelers Virgil van Dijk en Frenky de Jong eindigen vandaag als nr.2 en nr.11 bij de verkiezing van de beste spelers van de wereld.

Bram1979
Lid
Bram1979

Je ziet aan alles dat llonch dit de mooiste club van allemaal vind en dat vindt elke speler nou. Maar llonch iets meer

Relativist
Lid
Relativist

Die 8 voor Pavlidis; terecht! Ik merkte gisteren al op dat hij een sterk aanspeelpunt is, hard werkt en anderen beter laat spelen of renderen. Precies wat hier nu benoemd wordt. Zou ik er toch verstand van te hebben?

Robby
Lid
Robby

Al heel dit seizoen is Pavlidis een plaaggeest voor de verdediging bij de tegenstander. Veel aandacht gaat naar hem waardoor andere meer ruimte krijgen en nu ook beginnen te scoren. Het enige wat Pavlidis heeft is dat ie op dit moment nog wat moeite heeft met afwerken. Vooral de simpelere kansen. Maar mede door zijn spel scoorde gisteren 4 verschillende spelers. Hierdoor is hij gewoon onmisbaar voor onze ploeg. en met 1 op 2 ook nog eens behoorlijk productief voor een spits van Willem II.

Jan
Gast
Jan

Freekie in oranje! Hij moest zelf gniffelen. Mooi om te zien. Van mij krijgt hij een 9 met zijn weergaloze doelpunt.

Robby
Lid
Robby

Oh dat doelpunt….ik heb nog nooit eerder zoveel techniek bij Freek zijn trappen gezien als in die goal! hoop niet dat ie al zn traptechniek van 1 seizoen in 1x in deze goal heeft gestopt…Freek is dit seizoen gewoon echt genieten! weet niet wat ie dit seizoen heeft veranderd in zijn spel/training/voorbereiding maar zo laten jongen.

UNITED
Lid
UNITED

Je kan lullen wat je wil over Koster en vink maar het lijkt er toch wel op dat we nu trainers hebben die spelers echt beter maken.

LK1896
Lid
LK1896

Goed beleid kost tijd. Dit beleid is enkele seizoenen geleden al ingezet en stap voor stap kunnen we nu groeien als club (we zullen ook echt nog wel mindere periodes krijgen en ook dan moeten we als één blok achter het team blijven staan). Hopelijk beseffen de mensen die vaak hebben geroepen om het vertrek van bijvoorbeeld Koster of Wellenreuther dat iedereen bij Willem II echt wel weer waar hij mee bezig is. Ik heb volledig vertrouwen in Van Geel en Mathijsen dat zij Willem II structureel kunnen laten meespelen bij de eerste 9/10 teams.

Dirruk
Lid
Dirruk

LRR,

Enkele seizoen geleden ingezet?

Frankwie
Gast
Frankwie

Jazeker. Komst Mathijsen en daarna vertrek Van der Looi

Koen Verhoef
Lid
Koen Verhoef

Stapje voor stapje vanaf het bijna faillissement in 2010 en met vallen en opstaan.

Dre
Lid
Dre

Blijkt dus dat er echt een team gesmeed is door Gery vink en Adri koster of nie dirruk?

Dirruk
Lid
Dirruk

Wat wil je nou van mij horen Deevitmetdemat? We staan 4e en je wilt nu makkelijk scoren.

Maar ik neem geen woord terug van wat ik hier gemeld heb. Gery Vink is niet goed voor onze club en als je aan de Goirleseweg vraagt wie ze vandaag nog buiten moeten schoppen dan weet ik zeker welke naam er genoemd gaat worden.

LK1896
Lid
LK1896

Dirruk, in elke organisatie zullen mensen over- en onderpresteren. Ik vind het ook niet netjes dat je personen dan ook zo bij naam noemt. Als Vink daadwerkelijk niet goed is voor de club moeten ze dat intern oplossen maar niemand heeft er baat bij als jij dat hier online gooit. Snap echt wel dat jij ook het beste voor hebt met de club maar zelfs bij Ajax en Real Madrid zul je nog dingen kunnen vinden die niet vlekkeloos lopen. Voor nu zou ik zeggen; geniet van de 4e plek en de dingen die wél goed gaan bij ons clubje.

Dirruk
Lid
Dirruk

@LK1896, Waarom mag je hier geen man en paard noemen. Als iedereen elkaar maar als makke schapen napraat en vooral de verantwoordelijke personen niet ter verantwoording roepen, is het onnodig 2 stappen vooruit en 1 stap terug. De meeste supporters weten van toeten nog blazen maar vinden dat ze iedere keer opnieuw Dirruk moeten aanvallen als ze denken dat ze daarmee een punt kunnen maken. Dit soort figuren roepen nu dat het goed is dat we Koster en Vink als trainers hebben i.p.v. die prutser van een v.d. Looi maar hebben meer dan een jaar lang commentaar gehad op Tilbo,… Lees verder »

Hans
Gast
Hans

Dirruk = calimero
Dirruk = onruststoker

BOEH..BOEH
Gast
BOEH..BOEH

Zal goed zijn als er wat boeren uitgekocht worden, en dan maar hopen dat er geen ouwe koeien meer over blijven die door boer Dirruk steeds uit de sloot worden gehaald.

Wally58
Lid
Wally58

Altijd goed om gewoon namen te noemen dan erom heen te draaien !
En om Koster nu de hemel in te prijzen is ook niet nodig, wissels kunnen beter en de jeugd, Zuiderwijk, kans geven zeker omdat vaak vanaf minuut 60 de pijp bij sommige uit is.

Leeuwke
Lid
Leeuwke

Dirruk, ook al weet ik geen flikker van de insides van de club, ik waardeer je voor je uitgesproken mening. Die spreek je uit en sta je achter, hoeveel kritiek (lees duimpjes) er ook komen. Zouden een hoop mensen een voorbeeld aan moeten nemen.

Opa Henk
Lid
Opa Henk

WAT een passie en strijd
WAT een geweldig mooi voetbal
WAT een geweldige supporters.
WAT ben ik trots om daar bij te horen!!!
🔴⚪️🔵

Appel
Lid
Appel

Wat heb ik gisteren genoten! Fantastisch! Vaak kies je voor een aanvaller als MOTM, voor mij waren het dit keer twee verdedigers, Bart en Freek. Ik hoop dat Bart volgend jaar ook in het RWB speelt

Robby
Lid
Robby

Hoewel ik ook blij ben met Bart hoop ik dat onze lewis deze plek volgend jaar weer gaat bekleden. Geen idee wanneer we hem weer terug mogen verwachten maar Bart zullen ze volgend jaar in Rotterdam hard nodig hebben.

Forza Willem II
Lid
Forza Willem II

En nu volgende week massaal naar onze 18e thuis wedstrijd tegen Ajax

Geen last van die kut van un femke
Geen last van provenceerderde kut v-etje
Niet heel die kut Trappen op.

Lekker in ons eigen stadion we komen met duizenden en nooit alleen……

INHAKEN!!!

🔴⚪🔵WIJ ZIJN WILLEM II 🔴⚪🔵

Rood Wit Blauw
Lid
Rood Wit Blauw

nak nivo

Jan
Gast
Jan

Simpele

Poppels
Lid
Poppels

Bedenk maar eens wanneer de laatste keer was, buiten gisteren, dat Sparta thuis uitverkocht was, uhm NOOIT! Dat zegt genoeg hoe het nu gaat bij ons clubke!

Ben alleen bang dat er volgende week niet genoeg plek is…

Rene
Gast
Rene

Nou … ik weet het niet 100% zeker en ik kon de aantallen toeschouwers zo snel niet terugvinden, maar het lijkt mij dat de thuiswedstrijd tegen Sparta van 10 mei 1998 toch ook wel uitverkocht moet zijn geweest. Dat was namelijk de wedstrijd waarin we, na 35 jaar, eindelijk weer Europees voetbal konden halen. Ook toen zinderde het in de stad. Auto’s reden toeterend rond met rood-wit-blauwe vlaggen, en shirts, en wat al niet, uit de ramen gestoken (ik weet dat, want ik reed in zo’n auto haha). Iedereen had het erover. Ik kan met niet voorstellen dat die wedstrijd… Lees verder »

stacht
Gast
stacht

Ongelofelijk. Kan me ook niet meer herinneren dat we een positief doelsaldo hadden na zoveel wedstrijden.

Robby
Lid
Robby

Ik vrees alleen dat wet na volgend weekend weer op -2 staan maar verwacht wel dat we met een positief doelsaldo de winterstop in gaan.

Tovenaar
Gast
Tovenaar

Ik kan het deze keer helemaal eens zijn met de rapportcijfers. Heerlijk genoten van de geweldige pot.

Wil
Gast
Wil

Ik ben nog aan het nagenieten.

Nelus
Gast
Nelus

Top