Spelers op rapport; oude tijden herleven onder Koster

21
2362

Het is zondagmiddag 12.15 uur en de Tricolores trappen af tegen Heracles. De Heraclieden openden de competitie met een verrassend en verdiend gelijkspel tegen Ajax in de Arena, gevolgd door een overwinning op ADO Den Haag. Willem II is gewaarschuwd maar al snel bleek dat het nieuwe Willem II met de basisdebutanten Avdijaj en Ozbiliz een maatje te groot is voor Heracles. De Tricolores komen langzaam op stoom maar als na twintig minuten de Tilburgse motor warm is gedraaid word Heracles helemaal overlopen. Oude tijden herleven onder Adrie Koster. Spelen om te winnen en baas in eigen huis. Dat is wat Koster wil zien en waar wij zondag absoluut van genoten hebben.

Wellenreuther 7: Straalde veel rust uit. Moest eerste 20 minuten paar keer handelend optreden en deed dat prima.

Dankerlui 7: Speelde prima wedstrijd en schakelde de topscoorder van de eredivisie (Peterson) uit. Mooie assist op Sol bij de 5-0

Lewis 9: Wat een baas! Speelde misschien wel zijn beste wedstrijd uit zijn carrière. Won alle duels en alle passes kwamen aan. Rechtsback of CV. Alles lijkt momenteel te lukken bij Lewis.

Heerkens 7.5: De stille kracht van dit Willem II. Valt niet op maar is zo belangrijk. Steeds coachend en doet wat hij moet doen. Bovendien een winnaar pur sang.

Palacios 8: Piet heeft er kijk op. En dat blijkt ook weer bij Palacios. Als je bedenkt dat deze jongen pas 19 jaar is en pas 3 weken in Tilburg is dan weet je dat dit een topper is. Schakelde moeiteloos Kuwas uit en leverde daarnaast nog de nodige aanvallende impulsen af. Dit kan wel eens een grote worden!!

Akkaynak 7.5: En nog zo’n groot talent.  19 jaar maar speelt als een routinier. De driehoekjes tussen Avdijaj, Crowley en Akkaynak waren een lust voor het oog.

Llonch 7.5: Het cement tussen de stenen. Een speler die elk team wil hebben. Jaagt, wint duels en is een absolute winnaar.

Crowley 8: Wat een heerlijke nummer 10. Krijgt vertrouwen van Koster en beschaamt dit niet. In balbezit geweldig maar hij realiseert zich steeds meer dat dat niet voldoende is. Werkt hard en verovert ook steeds meer ballen in de omschakeling.

Özbiliz 6.5: Begon matig aan de wedsttijd met een aantal keren slordig balverlies. Maar aan alles kun je zien dat dit een fantastische speler is. Bij de assist bij de 3-0 liet hij dat zien. Als Ozbiliz ook nog gaat shinen… waar eindigen we dan dit seizoen?

Sol 8.5: Speelde bij Groningen uit al een prima wedstrijd. Maar een spits word vooral afgerekend op doelpunten. En Sol scoorde een hattrick vanmiddag. Maar was ook balvast, en steeds dreigend. Was het zijn laatste optreden in het Willem II shirt ?

Avdijaj 8: Wat een fantastisch debuut in de basis. Een perfecte schot bij de 1-0 en super attent bij de 2-0. Steeds dreigend en perfect in de combinatie. We gaan nog veel plezier aan hem beleven.

Lieftink 7: Trainde deze week weer voor  eerst mee na zijn blessure. Pakte gelijk de draad weer op. Won duels en gooide alle energie erin. Prima invalbeurt.

Saddiki 7: Dries… die kun je wel inbrengen. Vliegt er direct vol in en pakt zijn duels. Fantastische speler om erbij te hebben. Kent zijn plek en staat er als het nodig is!!!

We hebben genoten !

21 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments