Spelers op rapport na wedstrijd tegen VVV

24
2991

De uitslag was slecht. Echter geeft de uitslag een vertekend beeld van hoe de wedstrijd werkelijk was.

De cijfers:

Wellenreuther 6.5
Kreeg niet veel te doen. Kansloos op inzet van Post. Maakt door zijn sterke uitstraling een goede indruk.

Dankerlui 6.5
Werkt voor elke meter. Schroomt geen duel. Mist echter wat duelkracht waardoor zijn ingrepen soms niet daadkrachtig genoeg zijn.

Lewis 8
Speelde een goede wedstrijd als centrale verdediger. Won veel luchtduels.

Heerkens 6.5
Werkt hard. Komt voetballend te kort om een aanval op te zetten. Is net als de rest van de verdediging niet echt getest.

Palacios 7.5
Palacios speelde een helft linksback en een helft linksbuiten. Als verdediger gaat hij voor elk duel en ondanks dat hij niet al zijn verdedigende duels wint scoort hij een voldoende. Brengt aanvallend flair en was in de tweede helft regelmatig dreigend met voorzetten, goede loopacties en voorzetten.

Lieftink 6.5
Lieftink speelde een goede eerste helft maar een mindere tweede. Aantal keer goede aannames en voortzettingen wisselden slordige momenten af. Kon weinig creëren.

Llonch 7
Je ziet in alles dat hij kan voetballen. Werkt hard, gaat voor elke bal en heeft overzicht op het veld. Kon vandaag echter te weinig creëren als het gaat om de laatste fase van een aanval.

Crowley 6
Crowley speelde een zwakke eerste helft met veel balverlies. In de tweede helft herpakte hij zich en liet hij met enkele dribbels en goede steekpasses zien wat hij in zijn mars heeft. Moet de bal echter eerder af spelen en soms minder risico in zijn spel leggen. Aantal voorzetten kwamen wel voor het doel maar omdat er geen spelers in de vijf rond liepen kon de keeper deze ballen makkelijk vangen.

Saddiki 7.5
Maakte een goede indruk tijdens zijn invalbeurt. Won veel duels en zorgde voor een goede samenwerking tussen alle linies.

Kolovos 7
Kolovos maakte zijn eerste minuten in lange tijd en maakte een prima indruk. Werd geposteerd als nummer 10 en speelde als schakel tussen verdediging en aanval. Verlegt het spel goed en kan ons verrassen dit seizoen.

McGarry 4
McGarry speelde op de open dag geweldig maar kon als linksbuiten geen potten breken. Werd enkele keren gevaarlijk via een schot maar kom aanvallend te weinig brengen. Kunt het een linksback eigenlijk ook niet kwalijk nemen.

Sol 4
Sol speelde erg matig. Kon geen bal vast houden en was onzichtbaar. In de slotfase leek Sol de 1-1 op het bord te zetten maar deze werd afgekeurd door de VAR.

Croux 7
Croux speelde een wedstrijd met twee gezichten. In de eerste helft speelde hij erg slecht. In de tweede helft liet hij zijn tegenstander regelmatig zijn hielen zien. Mensen geven af op het feit dat zijn voorzetten niet altijd perfect zijn, maar die mensen begrijpen niet hoe moeilijk het is om met je verkeerde been te passeren en voor te zetten. Croux gaf zeker vijf goede voorzetten waaruit een doelpoging ontstond en wisselde acties buitenom af met acties binnen door.

24 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments