Spelers op rapport; genieten van de aanval

8
1110
Fran Sol scoorde 1-2 en daarmee zijn 32ste treffer voor Willem II (foto: (c) Toin Damen)

Het was zaterdagavond genieten van de aanvallers van Willem II. De ene na de andere vlotte aanval werd op de Limburgse mat gelegd. Hoogtepunt was de 2-3 waar Avdidjaj na een fantastische aanval met Sol (wereld aanname) en Crowley (overzicht) alleen voor keeper werd gezet. Helaas haalden de verdedigers en de keeper niet het niveau van de aanvallers.

Wellenreuther 5: Greep weifelend in bij zowel de 2-2 en 4-4. Werd niet echt geholpen door zijn verdedigers en Verrichte nog een geweldige redding in de eerste helft. Al met al een onvoldoende.

Dankerlui 4.5: Aan de bal speelde Dankerlui een redelijke wedstrijd. Verdedigend was hij heel zwak met als dieptepunt het zwakke verdedigen bij de 3-3 waar hij Novakovich op zijn verkeerde been dekte.

Lewis 3: Speelde zijn slechtste wedstrijd van het seizoen. Maakte cruciale fouten en had nog het geluk dat Wellenreuther hem redde in de eerste helft.

Heerkens 4: Kreeg als aanvoerder zijn ploeg niet goed georganiseerd. Was zelf ook zwak in de duels.

Palacios 6: Was de enige verdediger die zijn directe tegenstander enigzins onder controle had. Enkele indrukwekkende rushes aafn de linkerzijde met als hoogtepunt de rush voorafgaand aan de 3-4 van Crowley.

Lonch 6.5: Won in de rug van Crowley veel duels en zorgde dat Crowley kon excelleren.

Lieftink 4.5: Zwakke wedstrijd van Elmo. Staat er om fysiek de strijd aan te gaan maar verloor veel duels. Had bovendien de verkeerde schoenenkeuze waardoor hij regelmatig uitgleed. In balbezit slordig.

Crowley 9: De Engelsman lijkt los te zijn. Maakt enorm veel meters zonder bal en was zaterdag aan de bal de beste man van het veld. Goede passing, en doelgericht. Crowley in deze vorm en met deze inzet is een topspeler voor Willem II.

Sol 8: Scoorde niet alleen een pracht doelpunt maar was ook steeds balvast en dreigend. De aanname bij de 2-3 was van ongekende schoonheid. Had de pech dat de keeper een wereld redding verrichte in de laatste minuut.

Avdijaj 8: Wat een passie! Wat een beleving! Voor dit soort spelers kom je naar het stadion. Prima acties en prachtig uitgespeeld doelpunt.

Croux 7.5: Erg goede eerste helft van Croux. Pech dat zijn schot op de laat uiteen spatte. Viel na rust ver weg en maakte domme overtreding aan de zijlij waar uiteindelijk de 4-4 uit viel.

Al met al een heerlijke pot voetbal met een geweldig uitvak!

8 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments