Spelers op rapport; genieten van aanvallend voetbal

8
1093

Waar we voor de winterstop moeite hadden om thuiswedstrijden te winnen is het nu genieten. Het enige dat Willem II te verwijten valt is dat men vergeet de kansen af te maken. Tegen De Graafschap waren de eerste 30 minuten van zeer hoog niveau. Er werd zeer hoog en snel druk gezet en ene na de andere kans werd gecreëerd. Echt genieten.

Na de 2-1 ging het iets moeizamer maar had Willem II de wedstrijd sneller moeten beslissen.  Nu werd het onnodig spannend.

Wellenreuther 6.5; Wellenreuther had weinig te doen. In totaal kreeg hij slechts twee ballen tussen de palen. Kon zich niet onderscheiden met reddingen maar wel prima assist op de 2-0 van Isak.

Dankerlui 8; Ijzersterke wedstrijd van Dankerlui. Speelde verdedigend heel sterk, maar onderscheidde zich met name door sterke aanvallende acties.

Peters 7; Verdedigend sterk, maar we zagen ook weer een aantal prima inspeelballen. Is enorm belangrijk in de organisatie.

Lewis 8; Als je zo terugkomt na een spierblessure ben je een baas. Was ijzersterk in de lucht en enorm gretig in de duels. Kwam bij de 3-1 voor de zoveelste keer voor zijn man en denderde daarna op volle snelheid er overheen om de 3-1 beheerst binnen te schieten.

Palacios 5; Speelde zijn minste wedstrijd naar zijn terugkeer uit Zuid Amerika. Slordig in de passing, en ook debet aan de penalty. Domme overtreding. Maar ook Palacios is jong en moet leren van zijn fouten.

Tapia 6.5; wisselde geniale momenten (hakje langs de lijn) af met slordig balverlies. Zijn loopvermogen en strijdlust zijn absolute meerwaarde voor het team.

Llonch 7; is de absolute aanjager van het team. Geeft enorm veel druk naar voren en is ook in balbezit sterk. Hopelijk valt zijn blessure mee, want is eigenlijk onmisbaar voor dit team.

Crowley 6; Blijft genot om te kijken naar de korte wendingen en steek ballen van onze spelverdeler. Kreeg veel tikken te verwerken en Speelde wedstrijd met lichte blessure uit. Was minder nadrukkelijk aanwezig als in laatste weken.

Vrousai 7.5; Speelt pas twee maanden in het rood wit blauwe shirt maar is werkelijk een genot om naar te kijken. Steeds dreigend en altijd op zoek naar het doel van de tegenstander. Als hij niveau van eerste 30 munten de gehele wedstrijd had vastgehouden dan had hij een 10 verdiend. Leed later in wedstrijd te veel balverlies. Had minimaal 1x moeten scoren.

Isak 8.5; Speelde in de tweede helft tegen Heerenveen geweldig en hij trok dit niveau moeiteloos door in eerste helft tegen de Graafschap. Is steeds balvaster, zoekt continu de diepte en pikt zijn doelpunten mee. Zou in sommige situaties rustiger moeten worden.

Pavlidis 7; Begint steeds beter te voetballen. Paar goede acties en sterk in de combinatie. Werkt hard. Was ongelukkig in en rond de 16. Lekkere speler om in je team te hebben want verzaakt nooit.

8 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments