Spelers op rapport; enkele zwemdiploma’s behaald

44
3801

Goed voetbal was zondagmiddag in Sittard op sommige delen van het veld onmogelijk. Door de flinke regenval waren de zijkanten van het veld drijfnat en rolde de bal amper. Met name Nunnely had heel veel last van het drijfnatte veld.

Willem II begon en eindigde erg matig in Sittard. Fortuna speelde met veel energie en had met Diemers de beste speler van het veld in het team. Het Tilburgse middenveld (waar echt nog kwaliteit bij moet) gaf hem te veel ruimte waardoor hij vrij met passes mocht strooien. Willem II speelde een half uur goed voetbal en dat was achteraf voldoende voor de drie punten. Met 6 uit 3 kent Willem II een goede seizoenstart. Maar zeker op het middenveld moet er kwaliteit bij om definitief de stap naar Linkerrijtje te maken.

Wellenreuther 7.5: Speelde een goede wedstrijd in Sittard. Had zowel voor als na de rust een prachtige redding. Met name de katachtige reactie op de kopbal van Ninaj in de tweede helft was van grote klasse. Punt van aandacht blijven de zwakke spelhervattingen. Ook ik Sittard vlogen er meerdere uittrappen over de zijlijn.

Lewis 5: Wat is met Lewis aan de hand? Heeft momenteel niet de beste vorm te pakken. Is verdedigend kwetsbaar. Dekt aan de verkeerde kant en maakt domme overtredingen. Aanvallend voegt hij te weinig toe, al was de assist op Vrousai (1-1) prima.

Peters 6: Oogt kwetsbaar in de duels. Zeker toen Fortuna met 4 spitsen ging spelen en Peters 1 op 1 kwam te staan had hij het zichtbaar moeilijk. Is wel van grote waarde voor de organisatie van het elftal.

Holmen 6: Had het net als Peters moeilijk tegen de opportunistisch spelende aanvallers van Fortuna. Bleef met hangen en trekken overeind en had geluk dat de scheidsrechter en VAR een trekfout in de 16 niet bestrafte.

Heerkens 7: Speelde een zeer degelijke wedstrijd op de linksback positie. Gaf verdedigend nauwelijks iets weg en was in balbezit goed. Het blijft een noodoplossing, maar Freek vulde het goed in.

Saddiki 5: Werkte hard, maar was zeer slordig aan de bal. Exacte opdracht was niet duidelijk, maar duidelijk was dat Llonch en Saddiki veel te veel ruimte gaven aan Mark Diemers die vrij mocht strooien met passes.

Llonch 5.5: Zelfde verhaal als Saddiki. Buffelde en werkte hard op het middenveld, maar vergat samen met Saddiki de angel uit het aanvalspel van Fortuna te halen. Op basis van werklust een kleine voldoende.

Vrousai 7: Speelde een sterk laatste half uur van de eerste helft. Met een prachtige solo en een puntertje naast schudde hij het zwakke Willem II wakker. De 1-1 was fraai afgewerkt en dat was de opmaat voor een sterk half uur waar hij perfect tussen de linies speelde. Na rust werkte hij heel hard maar kwam hij amper nog aan voetbal toe.

Nunnely 6: Eigenlijk niet eerlijk om Nunnely te beoordelen op zijn voetbalkwaliteiten. Veel van zijn acties werden geremd door de plassen op het veld. We geven hem een voldoende.

Pavlidis 7.5: Het lijkt erop dat we na Sol en Isak wederom een 9 te pakken hebben die kan scoren. Daarnaast is hij sterk en balvast en met zijn grote en sterke lichaam ook nog technisch. Met Pavlidis. (4 doelpunten) heeft Willem II weer de topscoorder van de eredivisie in huis.

Kohlert 6.5: Was zeker de eerste helft duidelijk de meerdere van zijn directe tegenstander en kwam aantal keer gevaarlijk door. Zakte tweede helft samen met rest team hard weg, maar bleef strijden voor elke meter.

nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op
barry
Lid
barry

Was ik nou de enige die het keeperstenue weinig afwijkend vond van het spelerstenue, gezien vanuit het uitvak?

TriColores1896
Lid
TriColores1896

Kan ik me voorstellen idd. Vond het overigens wel echt een schitterend keeperstenue.

Tricoooo
Lid
Tricoooo

Peters een 6, Holmen een 6 en Freek een 7?? Ok.
Llonch een 5.5?! Stond keer op keer goed voor de afvallende bal.

Deze punten zijn zo ongelofelijk subjectief, en dat is prima. Maar persoonlijk kan ik me er echt zelden in vinden.

Forza Willem II
Lid
Forza Willem II

@ Tricooooo

Tja die punten zullen altijd un punt van discussie zijn en laat dat laatste discussie. Waar Tilbo groot door geworden is. Mooi als mensen het niet altijd mee elkaar eens zijn komt Tilbo alleen maar te goede .
1896 verschillende meningen met een doel het beste voor ons Willem ll

Tricoooo
Lid
Tricoooo

@Forza Willem II,

Volledig mee eens! Maar geef de spelers dan een onvoldoende, voldoende, goed of uitstekend binnen dit topic. Dan behoudt je de discussie maar blijf je weg van dergelijke details.

Llonch was voor mij zonder meer een voldoende, en ik denk inderdaad geen goed. Echter ook zéker niet de 5,5 die hij nu krijgt.

Achja, zo blijft er iets om over te zeuren. wink

Eros
Gast
Eros

Met name bijzonder omdat juist Heerkens vanuit de positie met het meeste overzicht buitenspel opheft bij het tegendoelpunt.
Iets wat niet met een voor hem niet natuurlijke positie te maken heeft maar iets wat iemand met zijn ervaring gewoon niet mag overkomen.

Verser heeft hij een prima wedstrijd gespeeld overigens, en wanneer je een helft lang zo onder druk hebt gestaan als afgelopen zondag en vervolgens de overwinning over de streep trekt verdiend de hele verdediging een 7.

Pavi
Lid
Pavi

En Peters moet Diemers gewoon efkes plat leggen op het middenveld zodat de angel uit die aanval wordt gehaald. Gebeurt ook niet terwijl Peters ook redelijk wat ervaring heeft volgens mij.

SargentD
Lid
SargentD

Had het er gisteren voor de wedstrijd nog met iemand over dat Wellenreuther niet heel veel grote fouten maakt, maar zeker ook nooit punten pakt. Gisteren wel twee prima van zulke reddingen, hopelijk kan ie die lijn voortzetten en gaat ie dat vaker doen.
Zijn spelhervattingen zijn normaal altijd super, dat dat gisteren wat minder was kwam natuurlijk voor een groot deel ook door dat veld.

Rocky
Gast
Rocky

Wellenreuther is gewoon ontzettend wisselvallig. Hij kan zoals gisteren voor punten zorgen, maar net zo goed ons punten kosten. Dat is ook gelijk het probleem: je weet van tevoren niet welke versie er nu weer in het doel staat.

Flash
Gast
Flash

De eerste goal had hij ook gewoon moeten hebben he…

LK1896
Lid
LK1896

Hahaha tuurlijk…. Gewoon goed afgerond door die spits. Een keeper kan echt niet élk schot op doel tegenhouden hoor. Dat doet geen één keeper dus laat ik je alvast uit die droom helpen.

Forza Willem II
Lid
Forza Willem II

Wat ik wel vind bij die 1-0 van Fortuna dat Holmen gaat appoleren voor buitenspel en stop met rennen. Als die niet had gedaan had het doelpunt zeg niet kunnen voorkomen maar wel bemoeilijken.

Keiebaant
Lid
Keiebaant

Willem ll moet proberen Sam Larson te huren voor een middenveld positie.
Deze positie speelde hij ook bij Heerenveen destijds. zijn rol lijkt te zijn uitgespeeld bij Feyenoord.

dit is echt een speler die bij ons zou kunnen opbloeien.

TriColores1896
Lid
TriColores1896

Dit is niet serieus toch??

Keiebaant
Lid
Keiebaant

Ach weet je….. toen ik het vorig seizoen hier vertelde dat Willem ll Tapia moest halen werd ik ook voor gek gebruikt smile

dus ja ik vind dit serieus

TriColores1896
Lid
TriColores1896

Het gaat er mij meer om dat je vind dat Larsson als middenvelder gehaald moet worden. Daar ben ik verbaasd over. Larsson is een speler die op 11 (linksbuiten) speelt. Ook in zijn Heerenveen tijd speelde hij daar.

Keiebaant
Lid
Keiebaant

Hij heeft bij Heerenveen zeker op het middenveld gespeeld hoor, hij had daar een vrije rol op het middenveld. dit is echt een speler waar Willem ll veel aan zou kunnen hebben en heeft laten zien dat hij scorend vermogen heeft. sommige spelers slagen gewoon niet bij feyenoord ik denk dat Larson daar een van is.
Maikel Aarts had daar ook last van weet je nog.

TriColores1896
Lid
TriColores1896

Totale onzin. Als je dit soort dingen zegt dan zoek het ook even goed op. Zijn laatste seizoen bij Heerenveen vormde hij samen met Reza en Zenelli de voorhoede. Middenveld bestond uit Schaars, Kobayashi en van Amersfoort/Thorsby. Jaar daarvoor was de voorhoede Slagveer Veerman en Larsson.

Keiebaant
Lid
Keiebaant

dit staat er op voetbal.com,
geboren in: 10.04.1993
geboren te: Göteborg, Zweden Zweden
nationaliteit: Zweden Zweden
Lengte: 180 cm
Gewicht: 75 kg
Positie(s): Linksbuiten
Aanvallende middenvelder

TriColores1896
Lid
TriColores1896

Nutteloze discussie die we hier ook voeren trouwens. Als je het zelf nog even wil checken dan ga de opstellingen van de laatste 5 seizoenen even af (is makkelijk te vinden op internet) en je zult zien dat ik gelijk heb in deze. Hij zal vast en zeker een keer een potje op 10 hebben gespeeld maar dat is niet zijn positie. We moeten nu spelers halen die daar altijd spelen en niet zo af en toe een keer daar gespeeld heeft. Zelfde met Vrousai. Die vult het nu redelijk goed in maar is gewoon geen echte 10.

FranSol1896
Lid
FranSol1896

voetbal.com is totaal onbetrouwbaar voor dat soort dingen.
Je kunt beter kijken op transfermarkt.nl. Als je hier kijkt zul je zien dat van alle 245 wedstrijden die Larsson in zijn carrière gespeeld heeft hij er maar liefst 4 als aanvallende middenvelder gespeeld heeft. Hiervan zijn er 2 bij Heerenveen (seizoen 15/16) en de andere twee bij Göteborg.

Korvelsekruik
Lid
Korvelsekruik

Waste of time… Gaat never nooit niet komen en zo’n ongeïnteresseerde kop past ook niet in ons elftal!

Tricoooo
Lid
Tricoooo

en zo’n ongeïnteresseerde kop past ook niet in ons elftal

Amen!

Sar
Gast
Sar

Laten we allereerst stoppen met Gladon af te zeiken! Die jongen komt er in twee wedstrijden in waarin heel het elftal verzaakt. Het is een pinch-hitter die je moet gebruiken in de zestien. Geef die jongen gewoon een kans. Hij zal er vast nog wel een stuk of 3 /4 inschieten waarmee we straks erg blij zullen zijn!!

LK1896
Lid
LK1896

Laten we sowieso stoppen met spelers constant (en vaak al bij voorbaat) af te zeiken. Daar schiet niemand iets mee op.

tlbrg1896
Lid
tlbrg1896

Ik vond de keuze van Peters een beetje raar om bij de toss van kant te wisselen. Hiermee weet je dus ook dat Nunnely niet echt zijn spel kan maken wat hij heel goed deed in deze opstelling tegen Zwolle. Nu kon weliswaar Kohlert laten zien ook een goede actie in zijn mars te hebben, maar vind dat Che nu een beetje een ongelukkige wedstrijd had door die op het oog onschuldige keuze van Peters. Lees hier niet uit dat ik iets tegen Peters heb, wnat dat is niet zo hoor, maar had graag eerste helft die acties van Che… Lees verder »

Forza Willem II
Lid
Forza Willem II

@ tlbrg1896

Maar we scoorde wel 3x aan die kant in de 1e helft en nul in de 2e helft het was een goede keuze van Peters geweest en daarbij was Nunnely in de 2e helft ook niet gelukkig met z’n acties. Maar volgende week tegen Emmen met weer een beter veld zal Nunnely weer beter tot zijn recht komen kan weer acties maken en kun je hem weer de diepte in sturen met z’n snelheid

Martin Coolen
Lid

Wat zijn die kenners weer positief bezig, nu over Paul Gladon. Die jongen heeft enkele minuten meegedaan in twee wedstrijden en geen bruikbare bal gehad. Ik weet nog toen Rob McDonald naar Willem II kwam, die werd ook neergesabeld, maar werd later wel topscorer van de Eredivisie.

Gij kekt nie
Gast
Gij kekt nie

Gladon, een 3 denk. Die hee echt gin bal goed geraakt!!

Forza Willem II
Lid
Forza Willem II

@ Gij kekt nie

Gladon is een speler voor in de 16 en dan moet ie ballen krijgen. Hij is 2x ingevallen en nog geen ballen gehad daar en dan heb je niet veel aan hem idd. Als je oorlog in de 16 moet maken dan kan ie wel z’n waarde hebben en daar moet je Gladon ook op beoordelen

UNITED
Lid
UNITED

Dat is waar maar beter hadden we gewoon kristinson behouden. Gladon is toch meer een kruising tussen Robert braber en een lantaarnpaal.

Nick
Gast
Nick

Met de opmerking op Timon ben ik het niet eens.
Ik vond dat altijd een van de sterke punten van Timon ten opzichte van Matthijs. Timon herpakt het spel altijd erg snel en weet hem vaak perfect neer te leggen voor de diepgaande spelers op de middenlijn.

Ché kon gisteren echt zijn spel niet spelen. Al zijn snelle, technische bewegingen werden geremd door het zwembad.

Korvelsekruik
Lid
Korvelsekruik

We hebben echt een linksback nodig en een creatieve 10. Als dat echte kwaliteits spelers zijn zie ik het echt goed komen dit jaar. Er zijn echt veel ploegen dit jaar die een veel mindere selectie hebben. Wij mogen echt never nooit bij de onderste 4 plaatsen in de buurt komen!

Invictus
Lid
Invictus

Ik wil beginnen met de supporters van Willem II een groot compliment te geven. Wat een sfeer en beleving. Daarnaast een prima resultaat behaald door het team. De winst is met name te danken aan de voorhoede. Zij hebben op een gedeeltelijk onbespeelbaar veld maximaal rendement behaald. Het mag duidelijk zijn dat de achterhoede bijzonder kwetsbaar is ( Holmen, Peters, Lewis). Op het middenveld is hard gewerkt maar komt men kwalitatief tekort. Wellenreuther heeft waar nodig zijn taak goed uitgevoerd. Toch zal er kwaliteit voor het middenveld en de verdediging moeten worden aangetrokken. Anders strijden we met dit team voor… Lees verder »

Rocky
Gast
Rocky

Kohlert mag wat mij betreft een iets betere score krijgen. Vond hem zeer sterk aan de bal en er kwam zeer veel dreiging vanaf. Verder kan ik me prima vinden in deze beoordelingen.

Pilske
Lid
Pilske

Dat ben ik niet met je eens. Ik zat op het thuisvak aan de lange zijde. Kohlert speelde een beetje zoals Younes dat bij Ajax deed in het verleden. Continu de bal kappen en wachten tot dat Heerkens er overheen kwam. Het is een klein manneke en is snel. Dan moet hij zijn kracht wel goped gebruiken. Hij moet veel meer de diepte ingestuurd worden en een voorzet geven. Dan deed hij naar mijn mening te weinig.

WilliamThe2nd
Lid
WilliamThe2nd

Pilske, met je eens, ik zou hem graag wat vaker naar binnen zien trekken want hij is eindeloos bezig met de zijlijn.

Deklat
Gast
Deklat

Precies wat Younes nooit deed dus, die kwam alleen maar naar binnen.

WilliamThe2nd
Lid
WilliamThe2nd

Klopt, maar het is beter als hij variert en niet elke keer hetzelfde doet, wat Kohlert nu dus doet.

Forza Willem II
Lid
Forza Willem II

Ik ben nog steds geen Wellenreuther fan en zou graag een andere keeper zien. Maar gisteren heeft hij een heel belangrijk aanadeel gehad in de overwinning met zoals aan gegeven Door de manen van Tilbo die bal in de 2e hèft

TriColores1896
Lid
TriColores1896

Punt van aandacht blijven de zwakke spel hervattingen van Wellenreuther???? Dat hij gisteren niet elke bal op de stropdas legde klopt maar de spelhervattingen van Timon zijn normaal juist van een heel hoog niveau.

LK1896
Lid
LK1896

Eens, tegen Vitesse hervatte hij het spel een aantal keer met een perfecte uittrap richting één van onze twee buitenspelers.

UNITED
Lid
UNITED

Lamprou is de God van de spelhervattingen. Van Timon zijn ze meestal prima maar van heel hoog niveau zou ik ze niet durven te noemen. Maar belangrijker is dat hij zijn ballen perfect heeft tegengehouden en hij is ook niet in de middencirkel of bij de cornervlag geweest dus ik hoop dat hij deze lijn doortrekt.

Saskia
Lid
Saskia

Op zich eens met je, maar hij stond bij eenvrije trap in de eerste helft wel degelijk op de middellijn zich ermee te bemoeien. Had daar niks te zoeken. Verder heeft ie het prima gedaan gisteren.