Spelers op rapport; Dankerlui, Heerkens, Isak en Meissner onvoldoende

42
1880

Op zondagochtend zitten we met een enorme kater. Willem II liet bij vlagen zien dat het goed kan voetballen, maar op belangrijke momenten werden verkeerde keuzes gemaakt. Over het algemeen delen we ruime voldoendes uit maar Dankerlui, Isak, Heerkens en Meissner presteerden ondermaats.

Normaliter benoemen we de scheidsrechter niet, maar na terugkijken van de beelden moeten we ook de scheidsrechter en de VAR een dikke onvoldoende geven. De overtreding van Memisevic in de eerste helft was duidelijk rood.

Wellenreuther 6; Als je naar de statistieken kijkt kreeg Timon weinig te doen. Toch twee tegendoelpunten waarbij met name de eerste erg fraai binnen werd geschoten.

Lewis 7.5; Zowel aanvallend als verdedigend een ruime voldoende voor Lewis. Kwam voor rust paar keer goed door en leverde paar prima voorzetten af. Na rust ook centraal erg sterk. Lewis is fit en in vorm.

Peters 7; Knap hij onze captain na zijn blessure weer op niveau is gekomen. Kan nog fitter worden maar zijn aanwezigheid zorgt dat de organisatie achterin beter staat.

Meissner 5; speelde afgelopen weken heel sterk maar was zaterdag niet bij machte om de bewegelijke Sierhuis en Mahi onder controle te houden. Stond te slapen bij de 0-2.

Heerkens 4.5; Mede door de afwezigheid van Palacios speelt Heerkens noodgedwongen linksback. Deed dat afgelopen weken goed maar zaterdag vooral in aanvallend opzicht erg matig. Werd geregeld vrijgespeeld maar hij maakte steeds de verkeerde keuzes in balbezit.

Llonch 6.5; Voorop in de strijd op het middenveld. Gaf veel tegenwicht aan fysieke spel van Groningen en deed dat goed. In balbezit minder aanwezig dan de laatste weken.

Tapia 6.5; Speelde net als Llonch een redelijke wedstrijd. Won veel duels. Had in de buurt van en in de 16 zijn vizier niet op scherp. Met name kans in laatste minuut eerste helft moet hij maken.

Crowley 7.5; Crowley wordt met de week beter. Was overal aanwezig en zet te regelmatig met mooie steekpasses spelers vrij.

Isak 5; Liet bij vlagen zijn enorme klasse zien, maar maakte ook te vaak verkeerde keuzes en leed veel balverlies.

Vrousai 8; over een toptransfer gesproken! Is sinds zijn komst bij bijna alle treffers direct of indirect betrokken geweest. Prachtig doelpunt en pech dat Padt een wereldredding verrichte op afstandsschot.

Dankerlui 3; werkt keihard en cijfert zich volledig voor het team. Was zaterdag de zwakste man op het veld. Veel balverlies als rechter aanvaller en na rust als rechtsback ook. Verknalde bij 0-0 een zeker doelpunt door bal verkeerd terug te leggen.

Pavlidis 7; oogt af en toe allemaal beetje houterig maar is een type Demouge. Trekt, sleurt en is lastig voor elke verdediging. Viel prima in.

 

42 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments