SPELER VAN HET JAAR AWARDS: de middenvelders!

6
1932

Het seizoen zit er weer op. Tijd om de balans op te maken. Wij van Tilbo zijn erg benieuwd wie volgens onze lezers een plekje in het rijtje van de beste spelers van dit jaar verdient. Elke dag zullen wij een poll plaatsen waarin we een volledige linie bespreken. Stem per dag dus op jouw favoriete speler per linie. Van alle uitverkorenen komt zondag de finale-poll online, om te zien wie de ultieme speler van het jaar is geworden!

Vandaag zijn de middenvelders aan de beurt! Lastig kiezen als je het aan ons vraagt.

Wat was dit seizoen de beste middenvelder?

Bekijk resultaten

Laden ... Laden ...
nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op
keesg
Lid
keesg

Tapia heeft de laatste wedstrijden niet thuis gegeven.

barry
Lid
barry

Voor mij Crowley, en ook Lonch en Tapia waren geweldig. Hopelijk zien we ze alle 3 volgend jaar terug, maar dat verwacht ik niet.

Frietmet
Lid

Llonch 100% , zonder hem had Crwoley nooit zo kunnen presteren. Andersom hebben ze elkaar natuurlijk ook nodig maar wat een meters en vuil werk maakt Llonch. Pakte veel kaarten op het begin , maar kreeg er daarna volgens mij geen meer na zijn 1e schorsing.

Wat mij betreft nu al een contract verlenging geven, die mag nog wel een jaar of 6 op het middenveld staan van mij. En anders betalen ze maar!

SargentD
Lid
SargentD

Moeilijk, moeilijk, moeilijk. Ik ben enorm Crowley fan, tot op het enge af. En die heeft ook een prima seizoen gedraaid en is o zo belangrijk om tot aanvallend voetbal te kunnen komen met Willem II. Maar puur objectief gezien heb ik toch voor Llonch gekozen.
Als ik mijn stem voor de keepers terugneem, mag ik dan twee middenvelders kiezen? wink

Fuurwerk
Gast
Fuurwerk

Zeer lastige keuze. Tapia heeft na zijn komst echt body kunnen geven aan het middenveld en een grote bijdrage geleverd in de serie overwinningen. Crowley is technisch gezien echt een hele grote en heeft aan veel goals bijgedragen dit seizoen (rond de 15 volgens mij).
Mijn keus valt echter toch op Llonch, onvermoeibaar die man en altijd voorop in de strijd. Blij dat zo’n speler nog langer vastligt in het RWB.

Guillaume1896
Lid
Guillaume1896

precies!