Speelt Jordens Peters zich direct terug in de basis?

8
1146
Helaas liet verloop Willem II - Fc Utrecht geen invalbeurt toe (foto: (c) Toin Damen)

Invallen bij 0-3 is normaal gesproken ondankbaar. Willem II’er Jordens Peters was echter blij met de speeltijd die hij als invaller kreeg tegen Vitesse zondagmiddag. voor. Na lang blessureleed maakte hij na ruim een jaar voor het eerst weer minuten in de eredivisie.

,,Ik weet ook wel dat ik persoonlijk er niet voor ga zorgen dat het 3-3 wordt. Maar ik zie het wel als een waardering dat ik nog minuten kreeg. Ik ben hard op de weg terug. Als verdediger moet je langer wachten op speeltijd dan als aanvaller na een blessure. Ik ben met de laatste stapjes bezig. We zitten in de afrondende fase.”

Waar het mis ging tegen Vitesse? Peters kon er er niet veel over zeggen. ,,Ik heb lang warmgelopen en dan zie je het toch niet zo goed als wanneer je op de bank of op de tribune zit.”

Signaal
Dat Willem II van de laatste tien competitieduels er slechts eentje won, is volgens de aanvoerder een duidelijk signaal. ,,We moeten goed kijken hoe we onszelf kunnen verbeteren. De uitvoering is vaak niet goed genoeg. We weten misschien niet altijd even goed wat we van elkaar kunnen verwachten. We moeten onze ogen niet sluiten voor de resultaten. Met ons ploegje moeten we er veel meer uit kunnen halen.”

Bron: BD.nl

Was de wissel van aanvoerder Heerkens (die niet geblesseerd was) een duidelijk voorsorteren op de terugkeer van Peters of was het slechts (gezien de stand) een uitgelezen mogelijkheid om Peters weer speelminuten op Eredivisie-niveau te laten maken?

8 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments