Speciale aanvoerdersband voor de halve finale

4
784

Evenals vorig jaar staat Willem II in de halve finale van het TOTO KNVB-bekertoernooi en wederom heeft De Kruikenzeiker een speciale aanvoerdersband voor onze captain ontworpen.

Op de aanvoerdersband staat het affiche van de halve finale, ‘013 cupfighters’, de KNVB-beker en de inmiddels bekende tekst die op het rimte van ‘Bella Ciao’ door onze supporters hartstochelijk gezongen wordt: ‘We zijn voor niemand bang’.

‘Niets te halen’
De Kruikenzeiker: ‘Willem II heeft zich met twee halve finales op rij ontpopt tot een ware cupfighter. De wedstrijd tegen AZ zal geen makkelijke worden, maar als we met zijn allen laten zien dat we voor niemand bang zijn, dan kunnen we die finale halen. Vanaf minuut één moeten we op de tribune en op het veld laten zien dat hier niets te halen valt voor AZ. Daar staat voor mij deze aanvoerdersband voor.’

Thuisbezorgd of fanshop
De aanvoerdersband is hier online te bestellen en kost €9,95 per stuk (zowel volwassen- als kindermaten). Bestel je ‘m vóór zaterdag 23 februari, dan wordt de band uiterlijk donderdag 28 februari (wedstrijddag) thuisbezorgd. Je kunt er ook voor kiezen de band in de fanshop te laten bezorgen. De fanshop is op de wedstrijddag geopend van 13.00 uur tot het begin van de wedstrijd. Op vertoon van jouw legitimatiebewijs kun je hem afhalen.

4 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments