Spandoek schilderen op Koningsdag met Tilburg Tifosi

3
1815

Aanstaande zaterdag is de jaarlijkse Koningsdag en ook Tilburg Tifosi is er weer bij. Zoals elk jaar hebben we een kraam waar we onze merchandise verkopen. Daarnaast hebben we dit jaar iets nieuws voor de jongste Willem II supporters: spandoek schilderen! Tijdens de Koningsdag kunnen de jongste Willem II supporters bij onze kraam samen schilderen aan een spandoek. Deze zal later terug te zien zijn op de Kids Side. Voor verf, kwasten en andere materialen wordt gezorgd.

nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op
RJ
Lid
RJ

Kijk dit zie ik graag. Jong geleerd is oud gedaan, klasse boys!

wil
Lid
wil

Fred dat vind ik een TOP reactie. Ik sta er ook voor 100 % achter.

Fred
Gast
Fred

Ik reageer eigenlijk nooit op tilbo (ik koekeloer meestal maar wat) maar ik wilde nu wel even kwijt dat ik dit een top initiatief vind van de jongens van Tilburg Tifosi. Op deze manier bind je kinderen aan de mooiste club van het land.Goed bezig jongens!