6.000 kaarten verkocht voor Spakenburg thuis

22
4476

Update:
Voor de wedstrijd Willem II – Spakenburg (woensdag 31 oktober, 19.45 uur) zijn inmiddels 6.000 kaarten verkocht. (excl. Spakenburg). KingSide is inmiddels volledig uitverkocht.
Vanaf heden kun je ook kaarten kopen voor vak P, D en E.
We maken de KingSide gewoon 2x zo groot!

Voor de vakken F en G zijn nog ca. 200 kaarten per vak beschikbaar.

Kaartje kost 5 euro. Daar moet je bij zijn! Op naar de Kuip!

Klik hier om je kaartje online te bestellen >>>

Maandag 8 oktober (09.00 uur) gaat de kaartverkoop voor de bekerwedstrijd tegen SV Spakenburg van start. Voor deze wedstrijd zijn niet alle vakken beschikbaar. 

Omdat SV Spakenburg verwacht met zo’n 1000 tot 1500 supporters naar Tilburg af te reizen, stelt Willem II de vakken L, M en N (korte zijde) beschikbaar aan de Spakenburg-supporters. De vakken K en O blijven op 31 oktober leeg.

Lage tarieven
Voor de bekerwedstrijd tegen de tweede divisionist hanteert Willem II lage prijzen voor alle vakken. Kinderen t/m 12 jaar betalen € 2,50 en iedereen van 13 jaar of ouder € 5,00. Voor deze wedstrijd geldt een vrije verkoop en is er géén voorrangsperiode voor SeizoenClubCard-houders. SeizoenClubCard-houders die normaliter in de vakken K, L, M, N, of O zitten en de bekerwedstrijd willen bezoeken, worden vriendelijk verzocht een kaart voor een ander vak aan te schaffen.

Online of receptie
Kaarten kunnen op maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur bij de stadionreceptie gekocht worden of 24/7 online via www.besteljekaartje.nl 

nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op
René
Gast
René

Bij Spakenburg worden donderdag 25-10 kaarten verkocht. Ze hebben een verplichte buscombi. Best wel triest van onze driehoek, vind ik.

Zie

Zero13
Gast
Zero13

Zijn de kassa’s ook gewoon open die avond? Doordeweeks, dus mensen zitten met werk enzo? Weet zelf ook niet of ik op tijd ben om erbij te zijn en dan zou het toch fijn als je gewoon nog kaartje kunt halen aan kassa!

Rood Wit en Blauw
Gast
Rood Wit en Blauw

Off Topic…Megabod voor Frenkie in de maak vanuit Parijs…grachtje eindelijk bij de Kingside erbij trekken dan

Willem2
Gast
Mitch

Update plz

Remco
Gast
Remco

En hoeveel ‘arme’ gezinnen hebben we al kunnen helpen aan een kaartje? Iemand die daar inzicht in heeft?
Vind het een mooie actie.

Forza Willem II
Lid
Forza Willem II

@ Remco

Nog niet bekend actie loopt nog!!!

Forza Willem II
Lid
Forza Willem II

Supportersclub zelf stelt 100 euro ter beschikking las ik.

wil
Gast
wil

Schitterend dat Willem II zo leeft. Bomvolle King side.
,

WII Fan
Gast
T4L

Vak D nu ook in de verkoop! Krijg je 2,50 euro korting op, dus kost het kaartje maar 2,50! Vol gooien en de KingSide doortrekken!

Rene
Gast
Rene

Is die 5000 nog steeds zonder de bezoekers? Dan gaan we toch richting een mooi aantal voor zo’n wedstrijd. Nu dus in totaal al een kleine 8000 personene. Met een beetje mazzel gaan we nog richting de 10.000. Vind ik helemaal niet slecht.

Zekur
Gast
Zekur

Dat betekent dat er dus zo’n 2000 kaarten verkocht zijn voor de KS en 1000 voor de lange zijdes. Hopelijk worden dat er wel wat meer anders wel hele grote gaten..

Zekur
Gast
Zekur

Sorry, ik zie het al gestaag oplopen 😉

Kings army
Lid
Kings army

Kopen die kaarten!! Zou mooi zijn als we de sfeer tussen Kingside en E-F van afgelopen weekend kunnen overstijgen. Daarvoor dienen er nog wel een hoop kaarten te worden verkocht. Niet wachten, maar gewoon kaarten kopen en vanuit de 12e man alles eraan doen om onze club naar de volgende ronde te brengen.

HOS
Gast
HOS

Verkoop Spakenburg is begonnen om 9 uur. Meteen 9 kaarten besteld voor de KingSide voor vrienden en familie. Een ideale gelegenheid om mensen een keer mee te nemen naar onze club voor 5 euro. Hopelijk is de KingSide binnen een paar dagen vol!

HOS
Gast
HOS

Ik zag net op de website van Willem II dat er al 700 van de 2300 kaarten op de KingSide waren verkocht binnen 1,5 uur. Gaat rap dus!

Rene
Gast
Rene

Gaaf dit. Kan wel eens een supergave sfeer worden, die wedstrijd, met de twee lange zijdes tegen elkaar.

Forza Willem II
Lid
Forza Willem II

Een goede actie om die plaatsen beschikbaar te stellen voor Spaakenburg €€€. Zou kun je de kosten die je maakt toch wat meer dekken.

Moker
Gast
Moker

Kijk dat is nog eens klantvriendelijk beleid: de hele goolse kant aan Spakenburg! Klasse! Laatste keer dat dit gebeurde werd de gehele huidige King Side vergeven aan Feyenoord, ook voor de beker! Ik meen ene Dave Smits en Mohamed sylla die de penalties misten na verlenging. 🤔

jako
Gast
jako

ene Dave Smits is nu een grote sponsor…

Moker
Gast
Moker

Goedmakertje dan😜

Rene
Gast
Rene

Die wedstrijd hadden we toen zo verdiend te winnen! Zonder gein, Willem II was toen echt stukken beter dan Feyenoord.

kurt zaro
Gast
kurt zaro

kam me die wedstrijd nog herinneren. dat meneer sylla die totaaal niet in de wedstrijd zat die penaltie ook nog ns miste