6.000 kaarten verkocht voor Spakenburg thuis

21
4516

Update:
Voor de wedstrijd Willem II – Spakenburg (woensdag 31 oktober, 19.45 uur) zijn inmiddels 6.000 kaarten verkocht. (excl. Spakenburg). KingSide is inmiddels volledig uitverkocht.
Vanaf heden kun je ook kaarten kopen voor vak P, D en E.
We maken de KingSide gewoon 2x zo groot!

Voor de vakken F en G zijn nog ca. 200 kaarten per vak beschikbaar.

Kaartje kost 5 euro. Daar moet je bij zijn! Op naar de Kuip!

Klik hier om je kaartje online te bestellen >>>

Maandag 8 oktober (09.00 uur) gaat de kaartverkoop voor de bekerwedstrijd tegen SV Spakenburg van start. Voor deze wedstrijd zijn niet alle vakken beschikbaar. 

Omdat SV Spakenburg verwacht met zo’n 1000 tot 1500 supporters naar Tilburg af te reizen, stelt Willem II de vakken L, M en N (korte zijde) beschikbaar aan de Spakenburg-supporters. De vakken K en O blijven op 31 oktober leeg.

Lage tarieven
Voor de bekerwedstrijd tegen de tweede divisionist hanteert Willem II lage prijzen voor alle vakken. Kinderen t/m 12 jaar betalen € 2,50 en iedereen van 13 jaar of ouder € 5,00. Voor deze wedstrijd geldt een vrije verkoop en is er géén voorrangsperiode voor SeizoenClubCard-houders. SeizoenClubCard-houders die normaliter in de vakken K, L, M, N, of O zitten en de bekerwedstrijd willen bezoeken, worden vriendelijk verzocht een kaart voor een ander vak aan te schaffen.

Online of receptie
Kaarten kunnen op maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur bij de stadionreceptie gekocht worden of 24/7 online via www.besteljekaartje.nl 

21 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments